Slik løser du & lsquo; You Are Being Rate Limited & rsquo; Feil på Discord?

Discord er et gratis å bruke VoIP- og Digital Distribution-program som opprinnelig ble designet for spillmiljøet. Det lar brukerne sende og motta tekst-, lyd-, bilde- og videomeldinger. Det er for tiden mer enn 250 millioner brukere av applikasjonen. Applikasjonen er tilgjengelig på nesten alle operativsystemer og har også en mobilapp.

Ganske nylig har det vært mange rapporter om feilen " Du blir taksert begrenset " mens du prøver å angi kanaler som krever mobilbekreftelse. Denne meldingen vises under prosessen og forhindrer brukeren i å gå inn i tekstbekreftelsesprosessen igjen. I denne artikkelen vil vi diskutere årsaken til at denne feilen utløses, og også gi en levedyktig løsning for å rette den helt opp.

Hva forårsaker feilen "Du blir takstbegrenset" på Discord?

Etter å ha mottatt mange klager fra brukerne, bestemte vi oss for å undersøke saken og utviklet en løsning basert på rapportene våre. Vi så også på årsaken til at den ble utløst, og listet den opp som følger.

Sikkerhetsgrunner: Denne feilen utløses når brukeren prøver å skrive inn tekstbekreftelsesmeldingen gjentatte ganger, og applikasjonen forhindrer deg i å skrive den inn igjen. Dette gjøres som et sikkerhetstiltak for å hindre brukere i å "gjette" bekreftelseskoden. Det er mange "hacking" -programvare som implementerer forskjellige kodekombinasjoner i et forsøk på å omgå sikkerhetsbarrierer. Når du skriver inn koden flere ganger, hindrer diskordapplikasjonen deg i å angi den igjen ved å blokkere tilgangen.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningen. Sørg for å implementere den nøye og nøyaktig for å unngå konflikter.

Løsning: Power Cycling Internet Router

Begrensningen for å legge inn bekreftelseskoden implementeres gjennom et IP-forbud. De fleste internettleverandører oppgir ikke en statisk IP-adresse, noe som betyr at hvis IP-adressen endres, vil begrensningen bli opphevet. Derfor vil vi i dette trinnet tilbakestille internettrouteren fullstendig ved å sykle den og starte datamaskinen på nytt. For det:

  1. Koble strømmen til Internett-ruteren.
  2. Trykk og hold inne " Strøm " -bryteren på ruteren i minst 30 sekunder.
  3. Koble ruteren til stikkontakten og slå den på.
  4. Start datamaskinen på nytt, koble til internett og sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det