Fix: Street Fighter V Steam lanseres ikke

Mange spillere som desperat prøver å spille Street Fighter V rapporterer at spillet nekter å starte på PC uansett hva de prøver å gjøre. Det er ikke en feilmelding som dukker opp - Det er bare ingenting som skjer når de dobbeltklikker på spillet som kan kjøres, eller når de prøver å starte spillet fra Steam. Selv om problemet ikke er eksklusivt for en bestemt Windows-versjon, rapporteres det for det meste å forekomme på Windows 10.

Hva forårsaker problemet med 'Street Fighter V Steam Not Launching'?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på ulike brukerrapporter og reparasjonsstrategier som noen berørte brukere har brukt for å løse problemet. Fra det vi samlet, er det flere vanlige scenarier som vil ende opp med å lette utseendet til dette problemet:

 • Windows Defender blokkerer spillet - En spesiell Windows Defender-oppdatering er kjent for å utløse en falsk positiv når det gjelder Street Fighter V. Problemet er to år gammelt og det er fortsatt ikke adressert, så den eneste veien rundt det er å etablere en sikkerhet ekskludering i Windows-sikkerhetsinnstillingene.
 • AVAST antivirus blokkerer spillet - I likhet med Windows Defender er Avast også kjent for å utløse falske positive med dette spillet. I dette tilfellet kan du komme deg rundt problemet ved å opprette en unntaksregel eller ved å avinstallere tredjeparts sikkerhetsprogramvare helt.
 • Intel Driver Support eller Intel Systembruk er i konflikt med spillets kjørbare - Det er to Intel-prosesser som er kjent for å være i konflikt med Street Fighter V. Flere berørte brukere har rapportert at problemet ikke lenger oppstod hvis de stoppet de to prosessene før de prøvde å starte spillet.

Hvis du for øyeblikket sliter med å få Street Fighter V-spillet til å starte, har du kommet til rett sted. Nedenfor finner du en samling metoder som andre spillere i en lignende situasjon har brukt for å løse dette problemet.

Metode 1: Ekskluderer Street Fighter-filer fra Windows Defender

Hvis du støter på dette spesielle problemet og ikke bruker en tredjeparts sikkerhetsprogramvare, er det veldig sannsynlig at Windows Defender oppdager hovedspillets kjørbare fil ( StreetFighterV.exe ) som en falsk positiv og hindrer deg i å åpne spillet. Flere berørte brukere har rapportert at problemet ikke lenger oppstod etter at de omkonfigurerte Windows Defender (Windows Security) for å ekskludere spillmappen fra skanningen.

Her er hva du må gjøre for å forhindre at Windows Defender blokkerer spillet ditt:

 1. Trykk Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør. Skriv deretter inn “ ms-settings: windowsdefender ” og trykk Enter for å åpne Windows Security- fanen i Innstillinger- appen.
 2. I Windows-sikkerhetsfanen klikker du på Åpne Windows-sikkerhet for å åpne den innebygde sikkerhetsløsningen.
 3. I Windows Security- menyen klikker du på Virus- og trusselbeskyttelse og deretter på Administrer innstillinger (under innstillinger for Virtus & Threat-beskyttelse).

 4. Bla ned til Ekskluderings- menyen og klikk på Legg til eller fjern ekskluderinger .
 5. Deretter klikker du på Legg til en ekskludering og velger Mappe fra den nylig viste rullegardinmenyen.
 6. Bruk den nylig viste menyen til å navigere til stedet for Street Fighter V-mappen, velg den og klikk på Ekskluder denne mappen .
 7. Start datamaskinen på nytt og start Street Fighter ved neste systemstart.

Hvis du fremdeles støter på det samme problemet, eller denne metoden ikke gjaldt, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Avinstallere AVAST eller etablere en sikkerhetsregel

En annen vanlig synder identifisert av mange berørte brukere er Avast-antivirusprogrammet. I dette spesielle tilfellet kan problemet løses på to forskjellige måter: Enten avinstallerer du tredjeparts sikkerhetspakke, eller du legger til hele Street Fighter V-installasjonsmappen i unntakslisten.

Hvis du bestemmer deg for å legge til mappen i unntakslisten, er det du trenger å gjøre:

 1. Åpne Avast og gå til Innstillinger> Generelt .
 2. Rull ned til ekskluderinger fanen, velg Fil stier, deretter Browse -knappen.
 3. Naviger til plasseringen av Street Fighter V, og velg den for å legge den til i Exclusions- listen.

Hvis du bestemmer deg for å gå den drastiske ruten og fjerne Avast-sikkerhetsserien din fra datamaskinen din for å løse problemet, anbefaler vi deg å gå etter en måte som sikrer at du ikke etterlater noen restfiler. Du kan følge denne artikkelen ( her ) for å sikre at du fjerner Avast-antivirusprogrammet helt.

Hvis du fremdeles støter på problemet, eller denne metoden ikke gjaldt, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Stoppe prosessene for Intel Driver Support og Intel System Usage

Noen berørte brukere har oppdaget at problemet i deres tilfelle var forårsaket av to Intel-prosesser som endte med å forhindre at spillet kjørte: Intel Driver Support og Intel System Usage . Selv om det er uklart hvorfor disse to Intel-prosessene på en eller annen måte forstyrrer spillet, er det klart at å stoppe dem før du kjører spillet, vil i noen tilfeller løse problemet.

Her er hva du trenger å gjøre:

 1. Trykk Ctrl + Shift + Enter for å åpne Oppgavebehandling. Når du kommer dit, blar du gjennom listen over bakgrunnsprosesser og ser om Intel Driver Support- prosessen eller Intel System Usage- prosessen (eller begge deler) er aktiv.
 2. Hvis en (eller begge) av disse prosessene er aktive, høyreklikker du på prosessen og velger Avslutt oppgave .
 3. Når prosessene er stoppet, start spillet og se om feilen er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det