Slik deaktiverer du oppstart av Logitech Download Assistant

Logitech Download Assistant er en programvare designet av Logitech som brukes til å oppdage de nye oppdateringene ved oppstart av Windows. Dette hjelper deg med å laste ned og installere de nye oppdateringene for tastaturene og musene dine automatisk. Imidlertid er dette dukker opp ved hver oppstart irriterende for flere brukere. Avinstallering og deaktivering av dette vil ikke endre noe på Logitech-enhetene dine, da dette bare er et verktøy for oppdateringene.

Hva er årsaken til at Logitech Download Assistant dukker opp ved oppstart?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på forskjellige brukerrapporter og reparasjonsstrategier som ofte ble brukt for å løse problemet ved at brukere befant seg i en lignende situasjon. Det er flere grunner til at dette vinduet kan vises for brukeren innimellom:

 • Varsler om nye oppdateringer - Som det viser seg; dette problemet kan oppstå hvis det er noen nye oppdateringer tilgjengelig for Logitech-enheten din. Flere brukere som befinner seg i en lignende situasjon, har rapportert at de klarte å løse problemet ved å deaktivere oppstartsalternativet for Logitech Download Assistant eller slette det i systemkatalogen.
 • Forslag om installering av relatert programvare - Noen ganger vil LDA-vinduet dukke opp for å foreslå den relaterte eller valgfrie Logitech-programvaren for systemet.

For å forbli så effektiv som mulig, anbefaler vi deg å følge metodene i den rekkefølgen de presenteres. En av dem vil hjelpe deg med å løse problemet i ditt spesielle scenario.

Metode 1: Deaktivering av Logitech Download Assistant i oppstart

Dette er den enkleste metoden for å forhindre at Logitech Download Assistant åpnes ved hver systemoppstart. Noen ganger vil applikasjonen få oppstartsalternativet som standard uten å gi deg beskjed. Oppstartsfanen i Oppgavebehandling viser deg alle programmene som er oppført for oppstart av datamaskinen. Du kan deaktivere LDA-applikasjonen for oppstart fra Oppgavebehandling ved å følge trinnene nedenfor.

 1. Hold Windows-tasten og trykk R for å åpne Kjør , skriv nå “ taskmgr ” i tekstboksen og klikk OK for å åpne Oppgavebehandling
 2. Velg Startup-fanen og finn " Logitech Download Assistant " , høyreklikk på den og velg Deaktiver
 3. Start på nytt og sjekk om LDA fortsatt dukker opp ved oppstart eller ikke.

Metode 2: Deaktivering av Logitech Download Assistant i Innstillinger

Noen berørte brukere har klart å løse problemet ved å slå av varslene for Logitech Download Assistant i Windows-innstillinger. Du kan sjekke " Varsler og handlinger " i innstillingene for LDA. Hvis assistenten er tilgjengelig der, vil ikke dette vinduet vises for brukeren når du slår av varslene.

 1. Hold Windows-tasten og trykk på I for å åpne innstillingene, og klikk deretter på “ System
 2. Åpne nå varsler og handlinger, og bla ned for å sjekke Logitech i listen
 3. Hvis det er oppført så kan du veksle Off varslingene
 4. Nå kan du sjekke om Logitech Download Assistant fremdeles vises eller ikke.

Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig i innstillingene dine, er neste metode en permanent løsning for å vises assistentvinduet.

Metode 3: Sletting av LogiLDA.dll-filen i System32

I denne metoden vil vi slette LogiLDA.dll i System32-mappen for å bli kvitt LDA-vinduet som vises ved oppstart. Brukere rapporterte også at det ikke gjorde noen forskjell å slette denne filen eller at det ikke skapte noen konflikt med Logitech-modulen. Ulempen er at du må oppdatere Logitech-produktet ditt manuelt i fremtiden. Den automatiske oppdateringsfunksjonen fungerer ikke.

 1. Åpne File Explorer ved å trykke på Windows + E- tastene
 2. Finn nå LogiLDA.dll i følgende katalog:
  C: \ Windows \ System32 
 3. Høyreklikk på LogiLDA.dll- filen og klikk Slett
 4. Start systemet på nytt, og LDA-vinduet vises ikke lenger.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det