Hvordan konvertere WLMP til MP4

WLMP-filer er ikke faktiske videofiler - en fil med .WLMP-utvidelsen er en filmprosjektfil opprettet av Windows Live Movie Maker, et Windows-program designet for å tillate brukere å lage sine egne lysbildefremvisninger og filmer. Siden WLMP-filer ikke er faktiske videofiler i stedet for Windows Live Movie Maker-prosjektfiler, kan de ikke åpnes og spilles på hvilken som helst enhet eller applikasjon. Faktisk er det bare et lite utvalg av programmer der ute på Windows-operativsystemet som er i stand til å åpne, spille av og jobbe med WLMP-filer, hovedsakelig blant disse er Windows Live Movie Maker.

Du kan ikke overføre WLMP-filer til noen enheter eller datamaskiner som ikke kjører på Windows-operativsystemet og som ikke har Windows Live Movie Maker, og som filen faktisk spilles av. Når det er tilfelle, er .WLMP-filformatet blant de minst ønskede videofilformatene som eksisterer. Brukere vil ofte konvertere WLMP-filer til faktiske videofiler, slik at de kan ha filene hvor som helst på en hvilken som helst enhet og enkelt åpne dem ved hjelp av et hvilket som helst videoavspillingsprogram. Det mest brukte videofilformatet der for øyeblikket er uten tvil MP4-filformatet, og heldigvis kan WLMP-filer konverteres til MP4-filer.

Det er et par forskjellige måter du kan gjøre om å konvertere en WLMP-fil til en MP4-fil, og begge disse metodene er på ingen måte sofistikerte eller komplekse. Uten videre er følgende de to mest effektive metodene du kan bruke til å konvertere en WLMP-fil til en MP4-fil:

Metode 1: Konvertere WLMP-filer til MP4-filer ved hjelp av Windows Live Movie Maker

Først og fremst kan du bruke det samme programmet som opprettet WLMP-filer i utgangspunktet for å konvertere dem til mer varierte og mer aksepterte MP4-filer. Hvis du vil konvertere en WLMP-fil til en MP4-fil ved hjelp av Windows Live Movie Maker i en hvilken som helst versjon av Windows-operativsystemet, må du:

 1. Åpne Start-menyen .
 2. Søk etter “ filmskaper ”.
 3. Klikk på oppføringen for Windows Live Movie Maker i søkeresultatene.
 4. Når Windows Live Movie Maker er åpen og rett foran deg, klikker du på Fil- knappen øverst til venstre i vinduet.
 5. Klikk på Åpne prosjekt i den resulterende hurtigmenyen.
 6. Naviger til katalogen på datamaskinen din WLMP-filen du vil konvertere til en MP4-fil, ligger, klikk på WLMP-filen for å velge den og klikk på Åpne for å åpne den i Windows Live Movie Maker .
 7. Når WLMP-filen du vil konvertere til en MP4-fil er åpen, klikker du på Fil- knappen en gang til og klikker på Lagre film > For datamaskin i den resulterende hurtigmenyen.
 8. Naviger til katalogen på datamaskinen du vil at den konverterte MP4-filen skal lagres i.
 9. Skriv inn et navn for den konverterte MP4-filen i Filnavn: -feltet.
 10. Åpne rullegardinmenyen ved siden av Lagre som type: og klikk på oppføringen for MPEG-4 for å velge MP4 som filformat videofilen skal lagres i.
 11. Klikk på Lagre .

Så snart du gjør det, begynner Windows Live Movie Maker å konvertere prosjektfilen til en videofil og lagre den i den angitte katalogen som en MP4-fil. Dette kan ta litt tid, avhengig av hvor stor den valgte prosjektfilen er, så du må kanskje være litt tålmodig med Movie Maker under prosessen.

Metode 2: Konvertering av WLMP-filer til MP4-filer online

Hvis du ikke kan konvertere den aktuelle WLMP-filen til en MP4-fil ved hjelp av Windows Live Movie Maker eller bare ikke vil, har du fortsatt ett annet alternativ - å utføre konverteringen online. Det er mange forskjellige verktøy og nettsteder på nettet som er i stand til å konvertere WLMP-filer jevnt til MP4-filer, og du kan i utgangspunktet bruke hva du vil. Her er et eksempel på hvordan du kan konvertere en WLMP-fil til en MP4-fil online:

 1. hit .
 2. Åpne rullegardinmenyen under Videokonverter og klikk på Konverter til MP4 for å velge den.
 3. Klikk på .
 4. Klikk på Velg fil .
 5. Naviger til katalogen på datamaskinen din WLMP-filen du vil konvertere til en MP4-fil ligger, klikk på den for å velge den og klikk på Åpne for å begynne å laste den opp.
 6. Vent til den valgte WLMP-filen blir lastet opp.

  Merk: Alternativt kan du også skrive inn URL-en for en WLMP-fil som er på Internett for å velge den for konvertering, eller laste opp en WLMP-fil som er bosatt på en av lagringskontoene dine.

 7. Konfigurer de valgfrie innstillingene for konverteringen.
 8. Klikk på Konverter fil .
 9. Vent til den valgte WLMP-filen blir konvertert til en MP4-fil. Når konverteringen er fullført, vil du kunne laste ned den konverterte MP4-filen til datamaskinen din.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det