De 5 beste gratis CD-etikettprogramvarene

Hjem / Best of / De 5 beste gratis CD-programvarene

De 5 beste gratis CD-etikettprogramvarene

Av Ayesha Sajid 15. juni 2019 4 minutter lest

Som navnet antyder, er en CD Label Softwar e et program som hjelper deg med å lage etikettene til CDene dine, samt designe dekslene. En programvare for CD-etiketter blir ansett som viktig fordi alle CD-er, uten passende merking, ser helt like ut. Derfor, hvis du vil holde samlingen av CDer og DVDer organisert, må du ha god programvare for CD-etiketter.

De fleste mennesker overser viktigheten av slike små ting, og selv om de skjønner det, vil de fremdeles ikke bruke noe fra lommen på slike produkter, de er alltid på jakt etter gratis produkter som kan dekke alle deres behov uten enhver pris. Derfor har vi laget en liste over De 5 beste gratis CD-programvarene for deg . La oss sjekke dem alle ut.

1. Disketch Disk Label Software


Prøv nå

Disketch Disk Label Software er et gratis produkt fra NCH ​​Software designet for operativsystemene Windows og Mac . Den lar deg lage etiketter for CDene og DVDene. Du kan også designe dekslene til CD- og DVD-juvelvesker. Denne programvaren gir deg mange innebygde maler for å designe dekslene dine. Du kan imidlertid også bruke dine egne illustrasjoner og bilder til dette formålet ved å importere dem til Disketch. Denne programvaren gir deg også et bredt spekter av farger, skriftstørrelser og stiler for etikettene dine.

Bortsett fra enkel merking, kan du også legge til sporene og albumtitlene på CD- og DVD-omslagene dine. Når du har opprettet etikettene og dekslene dine, kan du skrive dem ut direkte på CDene og DVDene. Du kan enkelt justere utskriftsposisjon, justering, størrelse osv. På omslaget. Hvis du ikke vil skrive ut etikettene og dekslene selv, kan du til og med lagre designene dine som PDF-filer for senere utskrift. Videre kan du også dele dine opprettet design på forskjellige sosiale nettverksplattformer som Facebook , Twitter og LinkedIn, etc.

2. Nero Cover Designer


Prøv nå

Nero Cover Designer er en gratis CD-etikettprogramvare designet for Windows- operativsystemet. Denne programvaren leveres med et bredt utvalg av maler for design av CD- og DVD-omslag. Du kan til og med lage en liste over alle filene som er på CD-en eller DVD-en, og deretter skrive dem ut som CD / DVD-etiketten. Du kan også bruke din egen kreativitet i å designe dekslene til juvelkoffertene til CDer og DVDer ved å importere dine egne design til Nero Cover Designer. Denne programvaren støtter flere forskjellige bildeformater som JPEG , PNG , BMP , PPM , PBM , etc.

Du kan velge forskjellige skriftstørrelser, stiler og farger for etikettene dine. Du kan til og med legge til forskjellige 2D-former på CD- og DVD-dekslene dine, for eksempel rektangel, firkant, sirkel osv. Det mest behagelige med denne programvaren er at hvis du noen gang trenger noen form for hjelp mens du bruker den, kan du alltid bruke dens hjelpefunksjon . Bortsett fra å designe CD-etiketter og omslag, kan du også lage visittkort veldig enkelt ved hjelp av denne programvaren.

3. LightScribe maletiketter


Prøv nå

LightScribe Template Labeler er en gratis CD-etikettprogramvare som er kompatibel med operativsystemene Windows og Mac . Denne programvaren leveres med 15 innebygde maler for utforming av CD- og DVD-omslag. Du kan til og med legge til tekst som en etikett i omslaget ditt. Denne programvaren lar deg også legge til bilder på toppen av de forhåndsinstallerte dekselmalene. Du kan stille inn lysstyrken, kontrasten osv. På dekslene dine for å få dem til å se mer tiltalende ut.

LightScribe lar deg angi skriftstørrelse, stil og farge på etikettene dine etter eget valg. Du kan også legge til rammer i dekslene dine for å forbedre skjønnheten. Når du er ferdig med å lage etiketter og omslag, er alt du trenger å gjøre å sette inn ønsket CD eller DVD som du har designet omslaget og etiketten til, i diskstasjonen og bare brenne etiketten eller omslaget på den.

4. Brainative Disk Label Designer


Prøv nå

Brainative Disk Label Designer er en gratis disketikettprogramvare for Windows- operativsystemet. Det mest fascinerende med denne programvaren er at den har et meget vennlig brukergrensesnitt. Det overvelder ikke brukerne ved å overbelaste grensesnittet med en mengde ikoner, men bare begrensede, men svært nyttige ikoner er tilgjengelige på den. Du kan lage etiketter og designe deksler for flere forskjellige typer disker ved hjelp av denne programvaren. Du kan stille inn forsidebildene, bakgrunnen og fargene i henhold til din egen smak.

Brainative Disk Label Designer lar deg legge til forskjellige effekter på etikettene og dekslene. Du kan også stille skriftstørrelser, stiler og farger på etikettene dine veldig enkelt. Denne programvaren gir deg friheten til å lagre designene dine i BMP- format for fremtidig bruk. Videre kan du også skrive disse designene veldig enkelt ut på CDene eller DVDene.

5. Ronyasoft Label Maker


Prøv nå

Ronyasoft Label Maker er en gratis CD-etikett og omslagsdesignerprogramvare for Windows- operativsystemet. Denne programvaren har den største samlingen av maler for CD- og DVD-etiketter og omslag. Det lar deg velge en forhåndsinstallert mal, og deretter kan du legge til din egen tekst og bilder på toppen av den. Denne programvaren er effektiv nok til å analysere diskene dine. For eksempel, hvis du brenner en lyddisk, vil den opprette en sporliste som du kan legge til som en etikett for disken din.

Du kan også legge til forskjellige effekter på de designet CD- og DVD-omslagene dine. Den Mal Designer funksjon i RonyaSoft Label Maker lar deg lage tilpassede etiketter og omslag for diskene, og deretter legge dem til i Template Library som skal brukes senere. Det betyr at du ikke er begrenset til de innebygde malene, men du kan enkelt lage dine egne maler når som helst. Det mest fantastiske med denne programvaren er at den støtter et bredt utvalg av forskjellige skrivere som gjør det mulig å skrive ut designene dine veldig enkelt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det