Hvordan tømme konsollen i R og RStudio

Alle elsker et rent arbeidsmiljø, og det bidrar til å øke produktiviteten. Dette fungerer mest spesielt for programmerere og de som bruker regelmessig R- eller Rstudio-konsollene på datamaskinene sine. Imidlertid kan mange linjer og kommandoer i konsollen noen ganger hindre produktiviteten. Derfor har vi samlet denne guiden for å hjelpe deg med å rydde konsollen i R og RStudio.

Ryd konsoll i R og RStudio

Prosessen med å rydde R-konsollen er forskjellig for forskjellige operativsystemer og versjoner, og det er grunnen til at vi har samlet en løsning for dem alle. Følg løsningen som passer best for å rydde konsollen i R.

For Windows-brukere

Hvis du bruker R på Windows, blir arbeidet ditt skåret ut for deg. Å rydde konsollen er veldig enkelt og kan gjøres med bare noen få trinn. Det er to metoder for å tømme konsollen i Windows, og begge er oppført nedenfor.

1. Gjennom knappekombinasjon

 1. I R trykker du "Ctrl" + " L " samtidig.
 2. Den skjermen vil nå bli oppdatert og konsollen bør fjernes.

2. Gjennom funksjon

Du kan også installere en funksjon for å rydde konsollen for deg. For å gjøre det:

 1. Bruk følgende funksjon for å tømme konsollen i R.
  cls <- function () {require (rcom) wsh <- comCreateObject ("Wscript.Shell") comInvoke (wsh, "SendKeys", "\ 014") usynlig (wsh)} cls ()
 2. Hvis du bruker “ R Gui ”, kan du også bruke følgende funksjon.
  cls <- function () {if (.Platform $ GUI [1]! = "Rgui") return (usynlig (FALSE)) if (! require (rcom, quietly = TRUE)) # Ikke vist på noen måte! stop ("Package rcom is required for 'cls ()'") wsh <- comCreateObject ("Wscript.Shell") if (is.null (wsh)) {return (invisible (FALSE))} else {comInvoke (wsh, "SendKeys", "\ 014") return (usynlig (SANN))}} cls ()
 3. Konsollen din blir ryddet når du ringer til disse funksjonene.

For Mac-brukere

Mac-brukere kan bruke både skript og tastekombinasjoner for å tømme konsollen. Vi har listet dem begge for å hjelpe dem i denne oppgaven.

1. Gjennom tastekombinasjon

Det er veldig enkelt å omgå dette problemet ved å bruke en tastekombinasjon for å tømme konsollen. For å gjøre det:

 1. I R trykker du "Option" + "Command" + "L" -tastene samtidig.
 2. Dette vil rydde konsollen og tillate deg å arbeide flytende.

2. Gjennom skript

En bruker av Git-hub utviklet et skript som lar deg enkelt komme rundt dette problemet. Du kan laste ned skriptet herfra og følge instruksjonene som følger med for å enkelt løse dette problemet på konsollen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det