Fix: Feil ved utskrift av melding på Windows 10

Et stort problem som oppstår med en oppgradering til Windows 10 fra andre versjoner er inkompatibiliteten til enheter. Du vil merke at noen av enhetene dine ikke fungerer normalt, inkludert grafikk, nettverksenheter og diskstasjoner. For noen brukere kan det til og med påvirke utskriftstjenesten. Utskrift er en veldig grunnleggende bruk på datamaskinen din, og alle ønsker at det fungerer hele tiden. Noen mennesker har imidlertid fått en feil som sier "Feilutskrift" når de prøver å skrive ut fra Windows 10-datamaskinen. Denne feilen ledsages ikke av noen melding og kan også sees i skriverkøen.

Utskriftsprosedyren er mer omfattende enn du tror, ​​og det krever flere komponenter. For det første må utskrift- og spoolingtjenesten kjøre for å kunne skrive ut dokumentene dine. Når du påkaller skriveren, kaller oppgaven utskriftskøtjenesten som deretter legger dokumentet til skriverkøen. Den valgte skriveren vil da hente oppgaven og fullføre utskriften på et papir. Dataene som skal skrives ut sendes via USB, Wi-Fi eller andre kabler, avhengig av skriveren du bruker.

Mange ting kan gå galt mellom prosessen. I denne artikkelen vil vi undersøke årsakene til at skriveren din ville returnere feilen "Feilutskrift." Løsninger vil bli gitt basert på disse grunnene.

Som vi har sagt, kan feilen være hvor som helst innen utskriftsprosessene. Her er noen grunner som kan føre til trykkfeilen.

Det kan være mulig at "Printer Spool" -tjenesten kvalt seg med dårlige data og ble avsluttet, slutte å kjøre riktig, eller at den ikke startet helt (dette er tilfelle i sikker modus). Korrupte data i spolen / utskriftsbrettet kan føre til at denne tjenesten stopper.

Den andre mest sannsynlige årsaken til utskriftsfeilen er forbindelsen mellom datamaskinen og skriveren. Hvis du er sikker på at overføringskabelen fungerer greit (testet skriveren på en annen datamaskin), kan problemet være driverne. Dette kan være skriverdrivere eller USB-portdrivere. Kommunikasjonen mellom datamaskinen og skriveren blir derfor kryptert. Dette skjer vanligvis når du har oppgradert til Windows 10 fra tidligere versjoner. Noen ganger er driverne fra tidligere versjoner ikke alltid kompatible med Windows 10.

Her er noen få løsninger som vil få skriverne dine tilbake på sporet.

Metode 1: Oppdater USB-driverne

Hvis skriveren din fungerer på en annen datamaskin, vil sannsynligvis USB-driverne være problemet. Slik oppdaterer du driverne:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør.
 2. Skriv devmgmt.msc i dialogboksen Kjør, og trykk deretter på Enter . Hvis du blir bedt om et administratorpassord eller en bekreftelse, skriver du inn passordet eller klikker Tillat
 3. I Enhetsbehandling utvider du Universal Serial Bus Controllers
 4. Finn USB-portdriveren (vanligvis med navnet brikkesett og / eller kontrolleren). Ignorer driverne med navn som masselagring, generisk USB osv.
 5. Høyreklikk på USB-kontrollerdriveren og klikk på oppdater driverprogramvaren
 6. I det neste vinduet som vises, velger du 'Søk automatisk etter oppdaterte drivere' (koble til internett for den nyeste versjonen av driverne).
 7. La prosessen fullføres, og klikk OK

Hvis du har en USB 3.0, finn driverne dine online og installer dem. For ASUS-brukere finner du Fresco USB3.0-driveren (versjon V3.0.108.16 eller nyere) her. Installer driverne og start PCen på nytt.

Hvis USB 3.0-porten (blå) fremdeles viser denne feilen, kan du prøve USB 2.0-portene (svart).

Metode 2: Start skriverspoletjenesten på nytt og tøm utskriftsoppgavene

Å starte skriverspoletjenesten på nytt etter å ha fjernet ventende oppgaver, kan få ting tilbake på sporet.

 1. Trykk på Windows / Start-tasten + R for å åpne Kjør- vinduet
 2. Skriv “ services.msc ” ved ledeteksten som åpner Services-vinduet
 3. Rull ned den alfabetiske listen i høyre vindusrute til du kommer til oppføringen med navnet " Print Spooler "
 4. Høyreklikk på denne oppføringen, og velg deretter "stopp". Dette stopper datamaskinen som kjører prosessen som inneholder utskriftskøene dine.
 5. La vinduet være åpent for nå, klikk igjen på "Start", og klikk deretter "Min datamaskin" for å åpne et Windows Utforsker-vindu.

Vi har stoppet køtjenesten, nå må vi bare fjerne papirstopp som allerede er der. For å gjøre dette navigerer vi til utskriftsspolemappen som gjemmer seg i Windows-mappene. Vanligvis er Windows installert på lokal disk C: -stasjon.

Den vanlige banen til spolemappen er C: \ WINDOWS \ system32 \ spool \ PRINTERS , men din kan være litt annerledes. Windows kan advare deg om at du er i ferd med å se systemfiler, men klikk “ Vis filer uansett.

 1. Slett hver fil i denne mappen for å tømme den fastkjørte utskriftskøen ved å trykke på “ctrl” og “a” -tastene vil velge alle filene, og deretter kan du bare trykke “slett”). Lukk oppdagelsesvinduet nå når vi har tømt de ryddede spolefilene, og gå tilbake til tjenestevinduet.
 2. Vi må starte Print Spool-tjenesten på nytt, og gjør det ved å høyreklikke på Print Spool-oppføringen og velge "Start" fra listen. Lukk tjenestevinduet og prøv å skrive ut på nytt

Metode 3: Feilsøk skriveren din ved hjelp av disse manuelle prosedyrene

Hvis du ikke er sikker på hva som forårsaker problemet, kan du følge disse trinnene.

Trinn 1: Bruk feilsøkingsprogrammet for å finne problemet

Dette vil starte skriveren og driverne på nytt og se etter eventuelle feil. Skriveren din må være koblet til under denne prosedyren.

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne dialogboksen Kjør.
 2. Skriv kontroll i dialogboksen Kjør, og trykk deretter på Enter .
 3. I Søk -boksen i Kontrollpanel, skriver feilsøkingen , og klikk deretter Feilsøking .
 4. Klikk på bruk en skriver under Maskinvare og lyd-elementet . Hvis du blir bedt om å angi et administratorpassord eller gi bekreftelse, skriver du inn passordet eller gir bekreftelse.
 5. Trykk på Neste og la feilsøkingsprogrammet søke etter problemer. Løs alle nye problemer.

Trinn 2: Tøm skriverkøen din ved hjelp av metode 2 ovenfor

Trinn 3: Slå av og start skriveren på nytt

Noen ganger er dette alt som trengs for å løse dette. Hvis det er noen jobber i køen som ikke kan skiftes, bør en omstart skylle disse ut. Slå av skriveren, koble den fra PCen, koble den til igjen og slå den på. Prøv nå å skrive ut. Oftere enn ikke, bør dette løse problemet. Du kan også starte datamaskinen på nytt for godt mål.

Trinn 4: Kontroller papirskuffen

Kontroller papiret i skriveren. Det kan være problemer med å plukke opp papiret i innskuffen, spesielt hvis du har en alt-i-ett-skriver og fremdeles kan bruke de andre funksjonene.

Metode 4: Løse portkonflikt

Moderne skrivere bruker en WSD-port som ikke fungerer for noen mennesker, og på grunn av dette utløses denne feilen. Derfor anbefales det at du prøver å legge til en enkel “TCP / IP” -port i skriveregenskapene og sjekke om problemet er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det