Hvordan få Adblock til å jobbe med Crunchyroll?

For å se på anime, vil de fleste velge å bruke Crunchyroll-streamingtjenesten. Crunchyroll har en brukerbase på over 45 millioner og er en av de mest besøkte sidene i underholdningskategorien. Brukere elsker å se anime på Crunchyroll, men bombingen av annonser gjør denne opplevelsen ganske irriterende. Og det er ikke noe alternativ fra Crunchyroll å hoppe over disse annonsene.

For å overvinne denne irritasjonen velger mange brukere å bruke adblockers. Men på den annen side bruker Crunchyroll teknikker for å overvinne disse adblockerne. Og de er ganske vellykkede med å bruke disse teknikkene, som oppfordrer brukerne til å finne måter å stoppe innlasting av annonser, og det er derfor du er her. Følgende er måtene å se Crunchyroll uten annonser.

Husk at crunchyroll.com er et plattformapplikasjon. Den har en webversjon sammen med Android- og iOS-applikasjoner. Å blokkere annonser i mobilapper er en annen historie.

Oppdater AdBlock-utvidelses- og filterlistene til den nyeste versjonen

Crunchyroll.com fortsetter å bruke forskjellige teknikker for å omgå og omgå adblockers. En utdatert AdBlock-utvidelse eller utdaterte filterlister vil ikke kunne følge med på de nylig anvendte metodene og teknikkene. I så fall kan det løse problemet å oppdatere AdBlock-utvidelsen og filterlistene til den nyeste versjonen. For illustrasjonsformål vil vi bruke Chrome med AdBlock-utvidelsen installert. Du kan følge instruksjonene i henhold til nettleseren din og adblocking-utvidelsen.

 1. Start Chrome og klikk på Handlingsmenyen (3 prikker øverst til høyre), og klikk deretter på Flere verktøy .
 2. Deretter klikker du på Extensions i undermenyen .
 3. Aktiver utviklermodus nær øvre høyre hjørne .
 4. Klikk nå på Oppdater for å oppdatere alle utvidelsene.
 5. Etter at oppdateringsprosessen er fullført, start Chrome på nytt og åpne Crunchyroll for å sjekke om annonser er blokkert. Hvis ikke, kan du prøve å oppdatere filterlister.
 6. Selv om filterlister oppdateres automatisk, kan brukerne også oppdatere dem manuelt, følg instruksjonene på den offisielle siden til AdBlock. Disse instruksjonene er for filterlister for AdBlock, og du kan følge instruksjonene i henhold til adblocking-utvidelsen din.
 7. Etter at du har oppdatert filterlister, sjekk om problemet er løst.

Endre vertsfil til omgå In-Stream-annonser

Når Crunchyroll spiller annonser i en strøm, bruker den static.vrv.co for å spille av annonser. Vi kan endre vertsfilen for å spille et triks som hindrer annonser i å lastes inn.

 1. Lukk nettleseren.
 2. Trykk på Windows- tasten og skriv Notisblokk . Høyreklikk deretter på Notisblokk i den resulterende listen, og klikk deretter på Kjør som administrator .
 3. Nå i Notisblokk, klikk på Fil og deretter på Åpne .
 4. Nå i dialogboksen Åpne, bytt fra tekstdokumenter til alle filer .
 5. Naviger deretter til katalogen " vertsfiler " . Vanligvis ligger den på
C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc
 1. Velg filene " Hosts" i filene som vises.
 2. Nå i vertsfilene på slutten av #, legg til en ny linje
  127.0.0.1 static.vrv.co

  Faktisk, ved å gjøre denne endringen, ber vi nettlesersøket ditt om å søke i systemet ditt etter annonsene, som absolutt ikke er der, og dermed vil annonser ikke kunne lastes inn, og dermed vil annonser bli hoppet over.

 3. Lagre og lukk deretter filen.
 4. Åpne nå nettleseren din og sjekk om Crunchyroll viser annonser.

Prøv i en annen nettleser med en annen utvidelse av adblocking

Kanskje det er Adblocking-utvidelsen / nettleseren din som er kompromittert, eller at adblocking-utvidelsen din ikke er i stand til å takle den stadig skiftende Crunchyroll. I så fall kan det løse problemet å endre Adblocking-utvidelsen. I så fall kan det prøve å prøve en annen nettleser med en annen utvidelse. Hvis du bruker Chrome, kan det prøve å løse Firefox og Edge eller en hvilken som helst annen nettleser med en annen nettlesertillegg, og omvendt.

Følgende utvidelser er kjent for å fungere for Adblocking på Crunchyroll

 1. AdBlock
 2. AdGuard
 3. Stopp alle annonser
 4. Opphev blokkering
 5. Opphev blokkering av opprinnelse
 6. Adblock Plus

Bruk Opera's med sin innebygde Adblocker

Operas innebygde adblocker overgår mange kjente adblocking-utvidelser. Vi fant positive tilbakemeldinger fra brukere som rapporterte at de ikke kom over noen annonser når de surfer med Opera. Vær oppmerksom på at det vil være synkroniseringsproblemer mellom Chrome og Opera hvis du bestemmer deg for å migrere detaljene dine hvis du bytter nettleser.

 1. Last ned og installer Opera-nettleseren.
 2. lanserer Opera og åpner sine innstillinger . (Alt + P er hurtigtast).
 3. Øverst på innstillingene, aktiver AdBlock-funksjonen.
 4. Åpne nå Crunchyroll for å sjekke om annonser vises.

Bruk Nano Defender

Crunchyroll bruker anti-AdBlock-deteksjon for å vise annonsene. Det er noe nettleserutvidelse som kan omgå anti-AdBlock-deteksjon. Nano-forsvarer er en av slike utvidelser. Men det fungerer bare med Nano Adblocker, eller du kan få det til å fungere med Ublock Origin.

 1. Last ned Nano Defender.
 2. Nano Defender kan brukes med Nano Adblocker.
 3. Nano Defender kan også lage arbeid med Ublock Origin.
 4. Start deretter nettleseren din og sjekk om annonser i Crunchyroll vises.

Bruk utviklerverktøy

Hvis adblocker-utvidelsen din ikke kunne blokkere annonser på Crunchyroll, kan vi bruke Chrome-utviklerverktøy for å stoppe innlasting av annonser ved å blokkere nettadressen / domenet som brukes til å vise annonsene.

 1. Start Chrome og åpne Crunchyroll.
 2. høyreklikk på siden og velg “ Kontroller ”.
 3. Trykk nå på Control + Shift + P for å åpne kommandoskuffen .
 4. Skriv nå “ Vis forespørselblokkering ” og trykk Enter.
 5. I det nye panelet, sjekk alternativet " Aktiver forespørselblokkering ".
 6. Klikk nå pluss- knappen, skriv “ vrv.co ” og klikk Legg til.
 7. Hold dev-konsollen åpen og sjekk om problemet er løst.
 8. Husk at du bør holde dev-konsollen for å holde den i orden og se Crunchyroll uten annonser.

Hvis du fortsatt har problemer, eller nettadressen for visning av annonser fra Crunchyroll er endret, følg instruksjonene nedenfor:

 1. Høyreklikk på siden på Crunchyroll-nettstedet, og klikk deretter ' Inspiser '.
 2. Nå i dev-konsollen, klikk på ' Nettverk ' -fanen.
 3. Klikk nå på ' media ', som viser alle videoannonsene som for øyeblikket kjører på siden.
 4. Spill nå en video på Crunchyroll, og forespørslene vises i panelet. Disse forespørslene kommer fra et annet nettsted som brukes til å vise annonsene.
 5. I panelet høyreklikker du på en annonse og klikker på " Blokker forespørselsdomenet" . Og dermed vil det annonsevisningsnettstedet bli lagt til i blokkeringslisten din. Sjekk nå om annonser vises på Crunchyroll.
 6. Husk, ikke blokker noe fra Crunchyroll, ellers kan det hende videoen din ikke kan spilles av. Det kan hende du må gjenta denne prosessen en eller to ganger for å blokkere all annonsevisning. Husk at du bare trenger domenet, ikke hele den komplette nettadressen, dvs. bare static.vrv.co.

Avinstaller / installer Adblocking Extension på nytt

Hvis ingenting har fungert for deg så langt, kan det løse problemet å avinstallere utvidelsen og deretter installere den på nytt. For illustrasjonsformål vil vi avinstallere og installere AdBlock på nytt fra Chrome. Du kan følge instruksjonene i henhold til nettleseren din og adblocking-utvidelsen.

 1. Start Chrome og klikk på Handlingsmeny (3 prikker i øvre høyre hjørne). Klikk deretter på Flere verktøy .
 2. Nå, i undermenyen, klikker du på Extensions .
 3. Naviger deretter til adblocking-utvidelsen din (her AdBlock) og klikk på Fjern .
 4. Nå igjen installere og aktivere nettleseren forlengelse og se om problemet er løst.

Bruk et gjestekort for å åpne Crunchyroll uten annonser

En bruker kan bruke gjestekort for å nyte Crunchyroll uten annonser og gebyrer. En gang i måneden mottar premiumbrukere et passord, en type invitasjonsbillett som kan brukes av en nykommer til å oppleve et glimt av alle funksjonene i prime-medlemskap i 48 timer. Men det er noen begrensninger, ettersom en gratis konto kan bruke 10 passord hver sjette måned. Men hovedspørsmålet er hvordan man får gjestepasset?

Et gjestekort kan anskaffes gjennom følgende trinn:

 1. En venn med et Crunchyroll Premium-abonnement.
 2. Offisiell Crunchyroll Guest Pass-tråd.
 3. Reddit Ukentlig gjestetråd.
 4. Sosiale medier som Facebook-sider

Bruk Crunchyroll Premium-medlemskap

Hvis ingenting har fungert for deg, og du har råd til å betale for premiummedlemskap fra $ 7,99 / måned + skatt, er det en god ide å benytte abonnementsalternativet for å kvitte seg med annonser.

VRV i USA

Brukere i USA kan også velge VRV.CO som støtter Crunchyroll og adblockers som fortsatt jobber med det.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det