Fix: iTunes har en ugyldig signatur

Feilen "iTunes har en ugyldig signatur" oppstår vanligvis når datamaskinen din ikke kan oppdage den digitale signaturen for å laste ned applikasjonen. Digitale signaturer brukes til å autentisere applikasjonene for å beskytte brukerne mot virus eller skadelig programvare. Det ser ut til at Windows ofte kommer i konflikt med iTunes-oppdateringen og viser feilmeldingen når du prøver å oppdatere programvarepakken.

iTunes er et mediebibliotek, mediespiller og et program for administrasjon av mobile enheter utviklet av Apple Inc.. Det brukes over hele verden for å spille av digitale filer og synkronisere iDevice med datamaskinen. Den er tilgjengelig på forskjellige plattformer og er fortsatt en av de mest populære musikkspillerne i verden. Det er en rekke forskjellige løsninger til stede for å løse det aktuelle problemet. Begynn med den første og arbeid deg nedover.

Løsning 1: Endre sikkerhetsinnstillinger

Det ser ut til at alle nedlastinger fra applikasjonene blir screenet av Windows før de lastes ned. Deres digitale signatur er verifisert og sjekket. Hvis den er utdatert eller ugyldig, fortsetter ikke nedlastingen og feilmeldingen dukker opp. Vi vil prøve å endre sikkerhetsinnstillingene der programvaren kan laste ned selv om signaturen er ugyldig eller utdatert.

Merk: Du bør alltid slå på denne funksjonen igjen etter at du har fjernet den, da det kan være farlig å la datamaskinen laste ned noe uten sjekker.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ inetcpl.cpl ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i internettalternativer, naviger til " Avansert " -fanen . Rull ned til du finner kategorien " Sikkerhet ".
 3. Merk av for alternativet som sier " Tillat programvare å kjøre eller installere selv om signaturen er ugyldig ".

 1. Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte. Start datamaskinen på nytt.
 2. Åpne nå iTunes og logg inn på kontoen din. Klikk på "Hjelp" til stede øverst i vinduet, og klikk på " Se etter oppdateringer ". Forhåpentligvis vil ikke feilen dukke opp igjen.

Løsning 2: Last ned den nye oppdateringen manuelt

Hvis du fremdeles ikke kan installere oppdateringen ved hjelp av den forrige metoden, kan vi installere den ved å laste den ned manuelt via Apples offisielle nettsted. Vi må avinstallere den nåværende installerte versjonen av iTunes fra datamaskinen din fullstendig, og deretter installere den nyere versjonen. Forsikre deg om at du har sikkerhetskopiert alle dataene dine angående iTunes og har legitimasjonen din tilgjengelig, da du blir bedt om å logge på igjen etter at du har utført løsningen.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ appwiz.cpl ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Her vil alle programmene som er installert på datamaskinen din bli oppført tilsvarende. Avinstaller følgende programmer i denne rekkefølgen. Å ikke gjøre det kan gi uønskede effekter. Hvis du ba om en omstart etter hver avinstallasjon, må du starte datamaskinen på nytt umiddelbart før du avinstallerer neste komponent.

iTunes

Apple-programvareoppdatering

Apple Mobile Device Support

Bonjour

Apple Application Support 32-bit

Apple Application Support 64-bit

Merk: På noen systemer kan iTunes installere to versjoner av Apple Application Support. I så fall avinstallerer du begge.

 1. Det meste av tiden avinstalleres iTunes helt etter fremgangsmåten ovenfor. Men det er noen sjeldne tilfeller der gjenværende filer er igjen, noe som kan forårsake problemer når du installerer den nyere versjonen. Trykk Windows + R, skriv “ % programfiles% ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Slett nå følgende mapper (hvis de finnes).

iTunes

Bonjour

iPod

 1. Gå nå til " Vanlige filer> Apple ". Slett følgende mapper (hvis de finnes).

Støtte for mobile enheter

Apples applikasjonsstøtte

CoreFP

Hvis du kjører et 64-biters Windows på datamaskinen, navigerer du til Program Files (x86) og følger de samme trinnene som gitt ovenfor (sletting fra programfiler og vanlige filer).

 1. Tøm papirkurven . Nå er alle Apple-komponentene fjernet fra datamaskinen din. Vi vil nå installere den nyeste versjonen av iTunes fra nettstedet.
 2. Naviger til Apples offisielle nedlastingsside og last ned versjonen av iTunes du prøver å installere på datamaskinen din. Sørg for at du laster ned riktig versjon av applikasjonen (32-bit hvis datamaskinen kjører 32-biters operativsystem eller 64-bit hvis du har 64-biters Windows installert).

 1. Etter å ha lastet ned filen til et tilgjengelig sted, høyreklikker du den og velger " Kjør som administrator ". Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

Løsning 3: Reparere Apple-programvareoppdatering

Apple Software Update er hovedkomponenten som oppdaterer alle Apples applikasjoner som er installert på datamaskinen din. Det hjelper deg med å sikre at du kjører den nyeste Apple-programvaren på datamaskinen din. Når du installerer noen av Apple-produktene (for eksempel iTunes, iCloud osv.), Blir Apple Software Update automatisk installert på datamaskinen din. Det har til oppgave å levere både sikkerhets- og programvareoppdateringer til applikasjonene.

Det er mulig at oppdateringsprogramvaren har blitt skadet, at det mangler noen filer i installasjonsmappen, eller at noen konfigurasjoner ikke er riktig innstilt. Vi kan prøve å bruke “reparasjons” -funksjonen på kontrollpanelet for å fikse det. Dette vil løse eventuelle spesifikke problemer som er involvert i oppdateringsmekanismen til Apple.

 1. Trykk Windows + R, skriv “ appwiz.cpl ” i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Finn " Apple Software Update " fra listen over alternativer, høyreklikk på den og velg " Reparer ".

 1. Vent til Windows har fullført reparasjonsoperasjonen. Start datamaskinen på nytt og prøv å oppdatere iTunes igjen. Vær oppmerksom på at nedlastingsprosessen kan være treg. Vær tålmodig og la nedlastingen fullføre alene.

Merk: Du bør også vurdere å deaktivere antivirusprogramvaren eller brannmuren når du prøver å oppdatere iTunes.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det