Fix: Xbox Feilkode 0x8027025A

Xbox One-brukere har klaget over feil 0x8027025A som dukker opp når de prøver å logge på eller starte en Xbox One-app helt siden Xbox One kom ut. Feil 0x8027025A ledsages alltid av en feilmelding som lyder:

"Av en eller annen grunn (navnet på appen som ikke kunne startes) tok det for lang tid å starte."

Feilmeldingen anbefaler den berørte brukeren å prøve å logge på eller starte den spesifikke Xbox One-appen igjen. Feil 0x8027025A kan bety alt fra et midlertidig problem med Xbox Live-tjenesten som forhindrer Xbox fra å logge deg på eller starte en Xbox One-app til det er et påloggingsproblem med profilen din eller Xbox One-appen du prøvde å åpne, rett og slett ikke startet i forventet tid.

En feil som forhindrer deg i å logge på mens du bruker Xbox One eller starter en eller flere Xbox One-applikasjoner, er ikke noe å ta lett på. Heldigvis kan du imidlertid bli kvitt denne feilen alene. Følgende er de mest effektive løsningene du kan bruke til å prøve å fikse feil 0x8027025A på en Xbox One:

Løsning 1: Kontroller om Xbox Live Core Services er nede

Hvis Xbox Live Core-tjenester av en eller annen grunn er nede, vil du ikke kunne logge på Xbox One og kan støte på feil 0x8027025A mens du prøver å gjøre det. For å se om Xbox Live Core Services er nede, må du:

  1. Klikk her .
  2. Sjekk statusen til Xbox Live Core Services .

Hvis statusen til Xbox Live Core Services dukker opp som normal, er alt med tjenestene A-ok. Imidlertid, hvis statusen til disse tjenestene viser seg som noe annet enn normalt, har du funnet synderen bak feil 0x8027025A. Dessverre, hvis et problem med Xbox Live Core Services forårsaker feil 0x8027025A for deg, er det eneste du kan gjøre å vente på at Xbox Live Core Services blir gjenopprettet til det normale.

Løsning 2: Prøv å starte den berørte appen på nytt

Hvis du ser feil 0x8027025A mens du prøver å starte en Xbox One-app, er det en sjanse for at det bare er en engangs ting, i så fall bare å starte den berørte appen igjen, får den til å lastes opp. For å starte appen igjen, må du imidlertid først stoppe forekomsten du tidligere prøvde å laste opp. For å gjøre dette må du:

  1. Trykk på Xbox- knappen på kontrolleren for å åpne guiden, og velg Hjem .
  2. Fremhev flisen for den berørte appen, og trykk på menyknappen med den uthevet .
  3. Velg Avslutt .

Når den aktuelle Xbox One-appen er fullstendig lukket, vent i 10 sekunder og prøv å starte den på nytt for å se om den lastes opp.

Løsning 3: Tilbakestill Xbox One-konsollen og dens cache hardt

Mange brukere har vært i stand til å løse feil 0x8027025A ved å tilbakestille både Xbox One-konsollene og hurtigbufferen. For å gjøre det, må du:

  1. Trykk og hold inne Xbox- knappen på Xbox One-konsollen i 10 sekunder, på hvilket tidspunkt den lukkes.
  2. Koble strømforsyningen fra konsollen.
  3. Vent i ~ 3 minutter.
  4. Koble strømforsyningen tilbake til konsollen.
  5. Trykk på Xbox- knappen på Xbox One-konsollen for å slå den på.

Når Xbox One starter opp, må du sjekke om du fortsatt kjører inn til feil 0x8027025A når du logger på eller prøver å starte noen av appene dine.

Løsning 4: Avinstaller den berørte appen og installer den på den eksterne harddisken

Hvis du ser feil 0x8027025A når du prøver å starte et spill eller app du installerte på Xbox One, og også bruker en ekstern harddisk med Xbox One i stedet for bare den interne harddisken, kan du kanskje også bli kvitt feil 0x8027025A helt avinstallere det berørte spillet eller appen fra Xbox One og deretter installere den på din eksterne harddisk på nytt i stedet for konsollens interne harddisk. Denne løsningen har vist seg å være effektiv for et betydelig antall Xbox One-brukere som opplever feil 0x8027025A mens de prøver å starte spill / apper på konsollene sine og som også bruker eksterne harddisker.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det