Fix: GWXUX har sluttet å fungere

GWXUX.exe er en anvendt del av Windows 10 (Update Program) og er installert av en automatisk Windows Update referert til som KB3035583 . Det har ikke kommet noen kunngjøringer eller forklaringer fra Microsoft på hvorfor de har presset denne oppdaterte, men det skal installere popup-vinduer og invitere deg til å laste ned Windows 10. Denne oppdateringen kan avinstalleres fra listen over Windows-oppdateringer via kontrollpanelet. Når et uautorisert program viser uønskede popup-vinduer; den blir da kalt som et PUP (Potentially Unwanted Program)

Nå har du også et valg å kjøre feilsøkingsprogrammet hvis du vil beholde GWXUX (oppdatering).

Fix GWXUX.exe har sluttet å fungere via feilsøking

Last ned og kjør Restoro for å skanne etter korrupte filer herfra , hvis filer blir funnet å være korrupte og mangler å reparere dem, og se deretter om GWX har stoppet, feil er løst, hvis ikke, fortsett deretter med trinnene nedenfor.

Første trinn er å klikke Start- knappen i nedre venstre hjørne; når startmenyen dukker opp (skriv Feilsøking ) i søkemeldingen under den, og klikk på det første resultatet som sier Feilsøking.

gwxux har sluttet å vri

Velg deretter Løs problemer med Windows-oppdateringer, deretterKlikk på Neste og vent til den oppdager problemer. Hvis det forteller deg å kjøre det som administrator; gjør det. Følg prosedyren på skjermen hvis det finner problemer; Hvis ikke så lukk den. Hvis det ikke valgte noen problemer, må du gjøre den andre metoden nedenfor for å avinstallere GWXUX.exe

Fix GWXUX.exe har sluttet å fungere ved å avinstallere den

Klikk Start og skriv Kontrollpanel. Velg Kontrollpanel, og skriv inn Windows-oppdateringer øverst til høyre i søkefeltet, og velg deretter Vis installerte oppdateringer under Programmer og funksjoner.

gwxux har sluttet å virke

Fra listen over installerte oppdateringer; finn KB3035583 og dobbeltklikk deretter på den for å avinstallere den. Når du er ferdig; PCen din skal starte på nytt. Jeg anbefaler å sette oppdateringer til manuell for å unngå å få slike oppdateringer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det