Hvordan fikse Minecraft Server Connection Timeed Error på Windows?

Minecraft " Server time out " -feil vises når du prøver å koble til en server mens du spiller Minecraft. Problemet bør analyseres fra vertsdatamaskinen. Dette betyr at dette problemet kan løses når feilen vises på serveren din.

Det er noen forskjellige ting du kan gjøre angående problemet, og brukere har hjulpet til ved å legge ut metodene de har brukt for å løse problemet. Sjekk dem nedenfor og sørg for at du følger instruksjonene nøye!

Hva forårsaker Minecraft Server Connection Timeed Error på Windows?

Det er ikke mange forskjellige årsaker til dette problemet, og de er alle relatert til samme rot: noe blokkerer spillets riktige tilgang til Internett . Det kan enten være antivirusverktøyet du har installert på datamaskinen, brannmuren eller ruteren din .

Antivirusverktøyet ditt kan forhindre riktig internettilgang hvis det ikke gjenkjenner Minecraft som et ekte program. Windows Defender Firewall er også beryktet for å blokkere ekte apper fra å koble til Internett, men problemet kan også være med porten som brukes som standard. Porten er 25565, og den kan også blokkeres i ruteren din, noe som betyr at du må videresende den.

Løsning 1: Bruk et annet antivirusverktøy

Gratis antivirusverktøy kan være ganske nyttige, og de kan gjøre jobben sin med å beskytte datamaskinen din, men noen ganger kommer de ikke godt overens med andre ting på datamaskinen din, og de fører til at Minecraft ikke klarer å koble seg til Internett ordentlig. Vurder å erstatte antivirusprogrammet ditt hvis det forårsaker dette problemet mens det er slått på!

 1. Klikk på Start-menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne innstillingene hvis du bruker Windows 10.
 2. I Kontrollpanel velger du å vise som - Kategori øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.
 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, skal du klikke på Apper umiddelbart åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 2. Finn antivirusverktøyet ditt i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller .
 3. Avinstallasjonsveiviseren skal åpne, så følg instruksjonene for å avinstallere den.
 1. Klikk Fullfør når avinstallasjonsprogrammet er ferdig, og start datamaskinen på nytt for å se om feil fortsatt vises. Forsikre deg om at du velger et bedre antivirusalternativ . Sjekk om Minecraft “Server connection timeed” -feilen vises for andre spillere når du prøver å koble til serveren din!

Løsning 2: Videresend 25565-porten i brannmuren

Disse portene må åpnes på serverdatamaskinen for at hele spillet skal fungere skikkelig. Dette bør gjøres i Windows-brannmuren, så sørg for at du følger trinnene nedenfor for å tillate denne porten å løse problemet.

 1. Naviger til Kontrollpanel ved å søke etter det i Start-menyen og klikke på System og sikkerhet >> Windows-brannmur . Du kan også bytte visning til store eller små ikoner og klikke på Windows-brannmur umiddelbart.
 1. Velg alternativene for avanserte innstillinger , og merk innkommende regler i venstre del av skjermen.
 2. Høyreklikk på Innkommende regler og klikk på Ny regel . Velg Port under Regeltype-delen. Velg TCP eller UDP fra det første settet med radioknapper (avhengig av hvilke porter du jobber med) og bytt den andre alternativknappen til “ Spesifikke lokale porter . Du må spesifisere 25565- porten for både TCP og UDP for å løse problemet med Minecraft-serveren.
 3. Velg alternativknappen Tillat tilkobling i neste vindu, og klikk Neste .
 1. Velg nettverkstype når du vil bruke denne regelen. Hvis du bytter fra en nettverkstilkobling til en annen ganske ofte, anbefales det at du holder alle alternativene sjekket før du klikker på Neste.
 2. Nevn regelen noe som gir mening for deg og klikk Fullfør. Forsikre deg om at du gjentar de samme trinnene for utgående regler (velg utgående regler i trinn 2). Sjekk om Minecraft “Server connection timeed” -feilen vises for andre spillere når du prøver å koble til serveren din!

Løsning 3: Videresend porten i ruteren

Hvis du kobler til Internett via Wi-Fi, bør du sørge for at porten 25565 ikke blir brukt til noe annet i ruteren din. For å gjøre det må du tilordne en statisk IP til PCen din og videresende porten til PCen. Det vil ta en stund, men det er den beste måten å løse problemet hvis alt ovenfor har mislyktes! Følg trinnene nedenfor nøye!

 1. Forsikre deg om at du åpner et ledetekstvindu ved å søke etter “ cmd ” eller “ Kommandoprompt ” i Start-menyen.
 1. Skriv inn kommandoen som vises nedenfor, og bla nedover mot nettverkskortet som samsvarer med tilkoblingen du bruker. Legg merke til standard gateway , nettverksmaske , MAC og DNS
ipconfig / all
 1. Etter det, kan du bruke Windows + R-tasten combo som bør umiddelbart åpne Kjør dialogboks der du må skrive " NCPA. cpl 'i linjen og trykk på OK for å åpne innstillingselementet for Internett-tilkobling i Kontrollpanel .
 1. Venstreklikk på det aktive nettverkskortet og klikk på Egenskaper Finn elementet Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) på listen. Trykk på den for å velge den og klikk på Egenskaper- knappen nedenfor.
 1. Hold deg i kategorien Generelt, og slå alternativknappen i vinduet Egenskaper til “ Bruk følgende DNS-serveradresser ” og bruk henholdsvis 8.8.8 og 8.8.4.4 . Bytt til “ Bruk følgende IP-adresse ” og bruk samme nummer som Standard Gateway du la merke til, men endre det siste sifferet etter den siste prikken, så noe annet. Fyll ut annen informasjon på samme måte som du noterte deg.

Det er på tide å logge på ruteren din og tillate noen få porter.

 1. Åpne din foretrukne nettleser , skriv inn standard gateway- nummer (IP-adresse) i adresselinjen, og trykk Enter . Skriv inn brukernavn og passord. Den skal være tilgjengelig online.
 1. Først og fremst finner du innstillingen Aktiver manuell tildeling og klikker på alternativknappen ved siden av Ja . Finn vinduet som lar deg skrive inn MAC-adressen og IP-adressen du ønsker, så skriv inn alt du har samlet i de forrige trinnene for din respektive datamaskin.
 1. Etter at du har gjort det, klikker du på alternativet Legg til , og du har nå lagt til konsollens IP-adresse til ruteren din.
 2. Finn delen Port Forwarding mens du fremdeles er logget inn på ruteren din. Hver ruter vil gi forskjellige trinn for dette.
 3. Angi et utvalg av porter som skal åpnes under Start og End, eller bruk enkeltporter for intern og ekstern trafikk. Spesielt for Minecraft-servere er den eneste porten du trenger å videresende 25565. Sørg for at du legger den til både TCP og UDP!
 4. Angi den statiske IP-adressen du opprettet for PC-en i trinnene ovenfor, og sørg for at du klikker på Aktiver-alternativet hvis den er tilgjengelig.
 1. Klikk på Lagre eller Bruk- knappen og sørg for at du starter både ruteren og PCen på nytt for å bruke disse endringene fullt ut. Sjekk om det ikke oppstår problemer med servertidsavbrudd for alle som prøvde å bli med på serveren din!

Løsning 4: Bruke annen versjon av Minecraft

Minecraft får vanligvis oppdateringer for å fikse visse feil og feil, men noen ganger støttes ikke disse nye oppdaterte versjonene av visse servere mens du er på farten. Derfor, i dette trinnet, vil vi bruke en annen versjon av Minecraft for å komme inn på en server. For det:

 1. Åpne Minecraft Launcher og klikk på “Installations” -knappen.
 2. Velg alternativet "Ny" og klikk på rullegardinmenyen "versjon" .
 3. Herfra velger du hvilken som helst annen versjon av spillet, bortsett fra den som kjører for øyeblikket, og klikker på "Opprett".
 4. Dette begynner nå nedlastingen av den versjonen, og den legges til installasjonsmenyen.
 5. Du kan nå velge denne versjonen og prøve å komme inn på ønsket server.
 6. Sjekk om dette løser problemet for deg.

Løsning 5: Kontroller serverstatus

I noen tilfeller kan problemet være med serveren i stedet for spillet eller DNS. Derfor, i dette trinnet, vil vi sjekke statusen til serveren og deretter kontrollere at den er oppe og går. For å gjøre det:

 1. Klikk her for å navigere til serverkontrollnettstedet.
 2. Skriv inn serverens IP og klikk på "Get Server Status".
 3. Sjekk om serveren fungerer.

Løsning 6: Bruke kommandoer

I noen tilfeller kan det være problemer der Internett-tilkoblingen eller IP-en blokkeres av spillserverne. Derfor, i dette trinnet, vil vi bruke noen kommandoer for å tilbakestille internettforbindelsen. For å gjøre det:

 1. Trykk på "Windows" + " R " for å åpne ledeteksten.
 2. Skriv inn “cmd” og trykk “Skift” + “Ctrl” + “Enter” for å gi administrative rettigheter.
 3. Skriv inn følgende kommandoer en etter en og trykk “Enter” etter hver.
  ipconfig / slipp ipconfig / flushdns ipconfig / fornye netsh int ip netsh int ip set dns netsh winsock reset
 4. Start datamaskinen på nytt for at noen endringer skal tre i kraft, og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 7: Tillat brannmur

I visse situasjoner kan Java-plattformen blokkeres i Windows-brannmuren, noe som kan forhindre at forbindelsen opprettes. Spesielt hvis du spiller på en privat server, kan du be administratoren til serveren om å gjøre disse trinnene på datamaskinen som er vert for serveren også.

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn "Kontroll" og trykk "Enter" for å åpne kontrollpanelet.
 3. Klikk på "System og sikkerhet" og velg "Windows Defender Firewall" -knappen.
 4. I venstre rute velger du " Tillat en app gjennom brannmur " -knappen og velger "Endre innstillinger" .Klikk på Tillat en app eller funksjon gjennom Windows Defender-brannmur
 5. Rull ned og sjekk både offentlig og privat for Java Platform SE Binary.
 6. Klikk på "Bruk" for å lagre endringene, og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 8: Bruk en VPN

I noen tilfeller kan Internett-leverandøren din ha svartelistet på et par nettsteder / IP adressert, noe som kan forårsake dette problemet. Derfor anbefales det å bruke en VPN for å koble til serveren og sørge for å aktivere tilkoblingen før du starter spillet. Du kan se på en rekke VPN-spill til du finner ut den som fungerer best for deg.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det