Fix: VT-X er deaktivert i Bios for alle CPU-moduser (Verr_Vmx_Msr_All_Vmx_Disabled)

Flere brukere støter på at VT-X er deaktivert i Bios for alle CPU-moduser (Verr_Vmx_Msr_All_Vmx_Disabled) feil når de prøver å åpne en virtuell maskin med VM Virtualbox. Problemet rapporteres å forekomme i alle de nyeste Windows-versjonene og på noen Ubuntu-distribusjoner. Naturen til den virtuelle maskinen ser ikke ut til å være viktig ettersom det er rapportert om forekomster med både Windows og Ubuntu virtuelle økter som mislykkes med den samme feilmeldingen.

VT-x er deaktivert i BIOS for alle CPU-moduser (VERR_VMX_MSR_ALL_VMX_DISABLED

Hva er årsaken til at VT-X er deaktivert i Bios for alle CPU-modi (Verr_Vmx_Msr_All_Vmx_Disabled)?

Vi undersøkte denne spesielle feilmeldingen ved å se på ulike brukerrapporter og løsningen de brukte for å fikse problemet. Dette problemet er ikke lett å fikse siden det oppstår både på Windows og Linux. Vi klarte imidlertid å få øye på noen vanlige scenarier som er kjent for å utløse denne feilmeldingen:

 • Virtualiseringsteknologi (VT-X) er deaktivert fra BIOS - Mesteparten av tiden oppstår dette problemet fordi VT-X er deaktivert fra BIOS-nivået på maskinen. En 64-bit vert må ha Virtualization Technology (VTx) aktivert i BIOS. På noen maskiner må du også aktivere Virtualization Technology Directed I / O (VTd).
 • CPUen din støtter ikke VT-X / AMD-V - Et annet mulig scenario er at CPUen din rett og slett ikke er utstyrt for å støtte virtualisering. Dette kan skje med gamle oppsett som bruker en gammel CPU.
 • PAE og NX er deaktivert på verts-CPUen - Flere brukere har rapportert at problemet ble løst etter at de sørget for at den virtualiserte CPU-en er konfigurert til å kjøre med Physical Adress Extension (PAE) og NX .
 • Tildelt RAM er ikke tilstrekkelig eller overgår systemets evner - Endring av standard Base Memory-verdi har hjulpet mange brukere som har fått det samme problemet for å løse det helt.
 • Tredjeparts sikkerhetsløsning forstyrrer VT-X Vt-D - Det er flere tredjeparts AV-klienter som er kjent for å forårsake forstyrrelser med VirtualBox. Å etablere en regel o Hvis du avinstallerer Av-klienten helt, løses konflikten.

Hvis du for øyeblikket sliter med å løse dette problemet, vil denne artikkelen gi deg en liste over feilsøkingstrinn av høy kvalitet. Nedenfor har du en samling metoder som andre brukere i en lignende situasjon har fulgt for å få problemet løst.

For best resultat, følg metodene nedenfor i rekkefølgen de presenteres til du får en løsning som løser problemet i ditt spesielle scenario.

Metode 1: Bekreft om CPU-en din støtter VT-X / AMD-V

Før du prøver noe annet, la oss sørge for at systemet du støter på problemet er designet for å imøtekomme VT-X (Intel) eller AMD-V (AMD) . Hvis CPU-en din er gammel nok, er det mulig at den rett og slett ikke var designet for å støtte virtualisering.

Det er flere metoder du kan følge for å verifisere om CPU-en din støtter virtualisering, men vi kommer til å ta den enkle ruten. SecurAble er et gratisprogram som hjelper oss med å bestemme prosessorfunksjonene dine og fortelle oss om virtualisering er mulig.

Her er en rask guide for nedlasting og bruk av SecurAble for å se om CPU-en din støtter virtualisering:

 1. Gå til denne lenken ( her ), bla ned til nedlastingsdelen og klikk på Last ned nå.

  Laster ned SecurAble

 2. Når verktøyet er lastet ned, er det bare å åpne den kjørbare filen, så er du klar. Klikk Ja ved UAC (User Account Prompt) og vent til CPU-en din er analysert.
 3. Når resultatene dukker opp, må du sjekke om du har et Ja rett over maskinvarevirtualisering .Maskinvarevirtualisering støttes i dette eksemplet

  Hvis du bekrefter at maskinvarevirtualisering støttes, kan du følge metodene nedenfor for å vite at en av dem vil løse VT-X er deaktivert i Bios for alle CPU-moduser (Verr_Vmx_Msr_All_Vmx_Disabled) feil.

Hvis testen viste at maskinen din ikke støtter virtualisering av maskinvare, vil du ikke kunne løse problemet ved hjelp av metodene nedenfor.

Metode 2: Aktiver virtualiseringsteknologi (VTX) fra BIOS

Hvis du støter på problemet på en 64-biters vert, må du huske at du sannsynligvis vil trenge å aktivere Virtualization Technology (VTx) fra BIOS-innstillingene dine. På noen hovedkort må du også aktivere Virtualization Technology Directed I / O (VTd)

Noen hovedkort har dette alternativet aktivert som standard, men manuell brukerintervensjon eller tredjeparts interferens kan deaktivere det.

Merk: Windows Hyper V kan også være ansvarlig for å deaktivere VT-x på datamaskinen din.

Husk at de eksakte menyalternativene som involverer aktivering av VT-X eller AMD-V, vil være forskjellige i henhold til hovedkortet ditt. Men generelt er trinnene omtrent de samme. Her er en rask guide for å sikre at VT-X eller AMD-V er aktivert i BIOS-innstillingene dine:

 1. Start maskinen og trykk på Setup-tasten flere ganger til du går inn i BIOS-en. Oppsett-tasten vises vanligvis på skjermen umiddelbart etter at du har slått på datamaskinen. Hvis du ikke ser det, kan du prøve å trykke flere ganger på F-tastene (F2, F4, F8, F10, F12) eller Del-tasten (Dell-datamaskiner) til du får det riktig.

  trykk på en tast for å gå inn i oppsett eller biosMerk: Du kan gjøre et online søk med " * hovedkortversjon * BIOS-nøkkel " for å spare deg for å eksperimentere med forskjellige kombinasjoner.

 2. Når du har angitt BIOS-innstillingene, går du til Sikkerhet> Systemsikkerhet og aktiverer Virtualization Technology (VTx) og / eller Virtualization Technology DIrected I / O (VTd).

  Aktiverer virtualisering på et HP-basert BIOS

  Merk: Husk at navnene eller plasseringen vil være forskjellige, avhengig av hovedkortet ditt. På noen BIOS-versjoner må du aktivere virtualiseringsteknologi fra avanserte BIOS-funksjoner . På Intel-baserte hovedkort kan du aktivere virtualisering fra Advanced> Intel (R) Virtualization Technology .

 3. Når virtualiseringsteknologi er aktivert på maskinen, lagrer du den nåværende BIOS-konfigurasjonen og avslutter BIOS-innstillingene for å la maskinen starte på nytt.
 4. Ved neste oppstart, se om problemet er løst ved å prøve å åpne den samme virtuelle maskinen (den som tidligere viste feilmeldingen)

Hvis du fremdeles støter på den samme VT-X er deaktivert i Bios for alle CPU-moduser (Verr_Vmx_Msr_All_Vmx_Disabled) feil, gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Aktiver PAE / NX fra VirtualBox Manager

Flere brukere som sliter med å løse den samme feilmeldingen, har rapportert at problemet ble løst helt etter at de sjonglerte med innstillingene for virtuell enhet og aktiverte PAE / NX fra Innstillinger- menyen.

Dette alternativet avgjør om PAE (Physical Adress Extension) og NX-funksjonene til verts-CPU-en vil bli utsatt for den virtuelle maskinen.

Selv om dette ikke garanteres å fungere, rapporteres det vanligvis å løse problemet på 64-biters datamaskiner som er bekreftet for å støtte maskinvarevirtualisering. Her er en rask guide for aktivering av PAE / NX fra Oracle VM VirtualBox:

 1. Velg maskinen som viser feilmeldingen fra venstre rute, og klikk deretter på Innstillinger- ikonet.Åpne Innstillinger-menyen til den sviktende maskinen
 2. I Innstillinger-vinduet på den virtuelle maskinen går du til System- delen (ved hjelp av venstre rute) og får tilgang til prosessorfanen . Forsikre deg deretter om at avkrysningsruten Aktiver PAE / NX (assosiert med utvidede funksjoner ).gå til System> Prosessor og merk av for Aktiver PAE / NX
 3. Lagre endringene og start den virtuelle maskinen igjen.

Hvis du fremdeles ser at VT-X er deaktivert i Bios for alle CPU-modi (Verr_Vmx_Msr_All_Vmx_Disabled) feil når du prøver å starte den virtuelle maskinen, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Øke RAM-størrelse

Flere brukere som støter på det samme problemet har rapportert at problemet ble løst etter at de økte den tildelte RAM-størrelsen og startet den virtuelle maskinen igjen.

Oppdatering: Noen brukere har rapportert at i deres tilfelle involverte løsningen faktisk den tildelte RAM-størrelsen.

Hvis metodene ovenfor har vist seg å være ineffektive, følger du trinnene nedenfor for å enten øke eller redusere RAM-størrelsen:

 1. Velg den virtuelle maskinen som gir deg problemer, og klikk på Innstillinger- ikonet.Åpne Innstillinger-menyen til den sviktende maskinen
 2. I vinduet Innstillinger går du til System og får tilgang til hovedkortfanen . Når du kommer dit, øker du det tildelte minnet ( Base Memory ) ved å justere glidebryteren, og klikker deretter OK for å lagre endringene.Forstørre baseminnet
 3. Kjør den virtuelle maskinen og se om problemet er løst. Hvis du fremdeles ser den samme feilen, kan du gå tilbake til hovedkortfanen ved hjelp av trinn 2 for å bringe baseminnet lavere enn det det var i utgangspunktet.Krymping av baseminnet
 4. Kjør maskinen igjen og se om problemet er løst.

Metode 5: Forhindre at tredjeparts antivirus forstyrrer maskinvarevirtualisering

En usannsynlig gjerningsmann, men en som er identifisert for å forårsake problemet gang på gang, er tredjeparts antivirusløsning. Flere brukere som støter på det samme problemet har rapportert at i deres tilfelle utløste Avast (eller en annen AV-klient fra tredjepart) feilmeldingen.

Som det viser seg, kjører flere tredjeparts sikkerhetsløsninger noe i bakgrunnen for å lage en "sandkasse" -funksjon. Dette ender opp med å låse virtualiseringsfunksjonene fra å bli brukt av VirtualBox eller en lignende klient.

Hvis du bruker en tredjeparts sikkerhetsklient, vil det ikke hjelpe deg å løse problemet hvis du deaktiverer beskyttelsen i sanntid fra den. De samme sikkerhetsreglene vil forbli på plass uansett om AV-enheten din kjører aktivt eller ikke.

Hvis du bruker Avast, kan du forhindre at sikkerhetsklienten forstyrrer VirtualBox ved å gå til Innstillinger> Feilsøking og fjerne merket i boksen som er tilknyttet Aktiver maskinvareassistert virtualisering . Start systemet på nytt når du har gjort denne endringen.

Deaktivering av Avasts maskinvarevirtualisering

Hvis du bruker en annen klient, kan du søke på nettet etter tilsvarende innstilling. Men husk at noen tredjeparts AV-klienter ikke tillater deg å deaktivere sandkassefunksjonen.

Hvis det er tilfelle, er den eneste løsningen å avinstallere din tredjeparts AV helt fra systemet ditt. Du kan gjøre dette enkelt ved å følge denne guiden ( her ).

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det