Hvordan skjule dampaktivitet fra venner

Mange Steam-brukere har kommet til oss med spørsmål etter å ikke kunne skjule Steam-aktiviteten for vennene sine. Det er tider du kanskje ikke vil se at kjøpet ditt vises i alles nyhetsfeed. Eller du vil kanskje ikke at alle skal se hvilket spill du spiller for øyeblikket.

Med dette i bakhodet har vi satt sammen en liste over metoder som lar deg skjule Steam-aktiviteten din og fortsette å spille uten å bli stikket på eller avhørt av dine venner eller følgere.

Hvordan skjule spillaktivitet på Steam

Vi klarer å finne tre forskjellige metoder som lar deg oppnå praktisk talt det samme. Følg gjerne hvilken metode som er mer bekvem i forhold til situasjonen du befinner deg i. Hver av de følgende tre metodene er bekreftet å fungere av minst en bruker som forsøkte å oppnå det samme.

Metode 1: Skjule Steam-aktiviteten din fra personverninnstillingene

For ikke lenge siden oppdaterte Steam seg, noe som gjør det lettere å skjule spillaktiviteten din fra andre spillere. Dette er den mest effektive måten å skjule Steam-aktiviteten din for venner og følgere, og er bekreftet at den fungerer av de aller fleste brukere.

I motsetning til de to andre løsningene som er omtalt nedenfor, vil denne tilnærmingen skjule spillaktiviteten for alltid og vil ikke påvirke noen andre Steam-komponenter som er tilstede på kontoprofilen din.

Her er hva du trenger å gjøre for å få sin Steam-aktivitet fra personverninnstillingene dine:

 1. Åpne Steam og gå til båndlinjen øverst. Klikk deretter på navnet ditt, og klikk deretter på Profil fra den nylig viste kontekstmenyen.
 2. På neste skjerm, vend oppmerksomheten mot høyre del av skjermen og klikk på Rediger profil (under ditt nåværende nivå).
 3. Inne i alternativene for profilredigering , klikk på Mine personverninnstillinger fra høyre side av skjermen.
 4. Når personverninnstillingene kommer opp, blar du til oppføringen Min profil og klikker på menyen Offentlig som er tilknyttet spilldetaljer . Velg deretter Privat fra rullegardinmenyen .
 5. Du kan teste om prosedyren var vellykket ved å høyreklikke på et tomt område i Steam og velge Kopier side-URL . Lim deretter inn den kopierte URL-en i en hvilken som helst nettleser og se om spillaktiviteten din er skjult.

Metode 2: Bruke gratis sebare episoder

Flere brukere har oppdaget at du kan skjule Steam-spillaktiviteten din ved å bruke et sett med gratis sebare episoder for å fjerne spillaktiviteten helt. Dette kan virke som en merkelig løsning, men mange brukere har klart å skjule sin nylige Steam-aktivitet ved å følge guiden nedenfor.

Det som skjer er at Steam ikke klarer å gjenkjenne videoen som spilles av før den lastes opp helt og begynner å spilles av på skjermen. Så ved å klikke på Watch- knappen (som du vil se nedenfor), vil Steam plukke opp at det er et nytt alternativ som blir lagt til. Men hvis du klarer å lukke den før den kan lastes opp, er det som ender med at Steam vil utslette de forrige versjonene av nylig aktivitet .

Så hvis du gjentar denne handlingen med de tre første episodene av "Making of Furi", blir all spillaktiviteten din fjernet.

Her er hva du må gjøre for å bruke denne løsningen:

 1. Åpne Steam og klikk på Store fra båndlinjen øverst.
 2. På din Store-side av Steam, bruk søkefunksjonen øverst til høyre på skjermen for å søke etter "Making of Fury".

 3. Når du ser Making of Furi-oppføringen, klikker du på den.
 4. Fra listen 'Making of Fury' klikker du på Watch- knappen tilknyttet Episode 1 .
 5. Så snart du klikker på den, vil den åpne et lite vindu. Det du vil gjøre videre er å slå den av så snart som mulig.
 6. Gjenta trinn 4 og trinn 4 med de neste to episodene.
 7. Gå tilbake til profilen din og se hvordan den siste aktiviteten din fjernes fullstendig (rart, ikke sant?)

Hvis denne metoden ikke er aktuelt for ditt nåværende scenario, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Sett profilen din til Privat

En mer drastisk tilnærming for å løse dette problemet er å sette profilen din som privat. Men husk at å gå denne ruten egentlig betyr at du vil være helt isolert fra vennene dine og andre spillere du møter mens du spiller. Spilldetaljer, venneliste, inventar og til og med muligheten til å legge inn kommentarer vil være sterkt begrenset mens privat modus er aktivert.

Hvis du vil gå gjennom dette, er det en rask guide for å sette profilen din til Privat:

 1. Åpne Steam og klikk på navnet ditt fra listen over hovedfaner (under båndlinjen). Fra rullegardinmenyen som dukket opp nylig, klikker du på Profil.
 2. Fra profilskjermbildet klikker du på Rediger profil (under ditt nåværende Steam-nivå)
 3. Fra neste skjermbilde, klikk på Mine personverninnstillinger fra menyen til høyre.
 4. Fra Personverninnstillinger- menyen klikker du på hyperkoblingen knyttet til Min profil og endrer statusen til Privat. Så snart du gjør dette, blir innstillingene justert automatisk (det er ikke nødvendig å klikke på Lagre-knappen eller noe sånt).
 5. Se profilen din og se hvordan spillaktiviteten din har blitt skjult.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det