Fix: Bluestacks Snapchat fungerer ikke

Bluestacks er en android-emulator som lar deg ha det morsomt på PCen. Selv om Bluestacks hovedsakelig brukes til å spille android-spill på pc, kan den brukes til visse andre applikasjoner som Snapchat. Problemet her er at brukerne ikke ser ut til å bruke Snapchat på Bluestacks. Du får vanligvis feilmeldingen om at Snapchat ikke støttes av versjonen du bruker, og som kan være forvirrende for noen brukere fordi Snapchat pleide å jobbe på Bluestacks.

Hva får Snapchat til å ikke fungere på Bluestacks?

Hovedårsaken til at du ikke kan bruke Snapchat på Bluestacks er:

 • Ingen støtte: I dette tilfellet forteller feilmeldingen deg den nøyaktige grunnen til at du ikke kan bruke Snapchat på Bluestacks. Den siste versjonen av Bluestacks (Bluestacks 3) støtter ikke Snapchat. Av en eller annen grunn tillater ikke utviklerne av Snapchat det på den nyere versjonen av Bluestacks. Så den enkle løsningen for dette er å bruke den forrige versjonen av Bluestacks.

Metode: Gå tilbake til forrige versjon av Bluestacks

Siden problemet oppstår på grunn av kompatibilitetsproblemer med de nye Bluestacks, er den logiske løsningen å bare gå tilbake til den forrige versjonen av Bluestacks der Snapchat-appen fungerte bra. Følg trinnene nedenfor for å laste ned og installere Bluestacks 2.

 1. Først må du avinstallere den nåværende versjonen av Bluestacks. Så hold Windows-tasten og trykk på R
 2. Skriv appwiz.cpl og trykk Enter
 1. Finn Bluestacks, og velg Klikk Avinstaller og følg instruksjonene på skjermen. Du kan også bare høyreklikke på Bluestacks og velge Avinstaller
 1. Klikk her og velg Last ned. Du kan også bruke et hvilket som helst annet nettsted. Poenget her er å få en kopi av Bluestacks 2-installasjonsprogrammet.
 2. Når filen er lastet ned, dobbeltklikker du for å kjøre den og følger instruksjonene på skjermen

Metode 2: Installere Casper

Snapchat-utviklere gjør visse endringer i applikasjonen, på grunn av hvilke applikasjonen ikke kan brukes på emulatorer. Det er en løsning for dette i form av en søknad. Casper kan brukes til å forhindre at Snapchat-applikasjonen oppdager emulatoren. Derfor vil vi laste ned og installere Casper. For det:

 1. Last ned " Casper APK " herfra.
 2. Åpne Bluestacks og klikk på " tre prikker " øverst til høyre.
 3. Velg " Installer Apk " -knappen nederst til høyre.
 4. Velg filen du lastet ned, og Casper installeres automatisk.
 5. Åpne Casper og installer den nyeste versjonen av Snapchat på den.

Metode 3: Bruke betamodus

Snapchat har en beta-modus der de tester nye oppdateringer av applikasjonen før de slippes for allmennheten. Denne beta-modusen kan brukes direkte på Snapchat uten problemer. For å laste ned betaversjonen av Snapchat:

 1. Åpne Snapchat-applikasjonen på mobilen din og logg inn på kontoen din
 2. Trykk på " Innstillinger " -ikonet.
 3. Rull ned og velg alternativet " Bli med i Snapchat Beta " under overskriften " Avansert ".
 4. laste ned og innlogging til søknad om BlueStacks.
 5. Betaversjonen blir automatisk implementert.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det