Fix: Java Platform SE binær har sluttet å fungere

Noen brukere har rapportert om å motta feilmeldingen " Java (TM) Platform SE binær har sluttet å fungere" når de kjører forskjellige Java-baserte applikasjoner. Vanligvis ledsages denne feilmeldingen av generelle perioder som ikke svarer, og som kan stoppes ved å klikke på Lukk programknappen .

Merk: Problemet er ikke eksklusivt for Windows 10 og rapporteres ofte om Windows 8. Det er ingen tilsynelatende kobling mellom byggenummeret og denne typen feil.

Mesteparten av tiden oppstår problemet på grunn av en skjermkortdriverkonflikt med Java-miljøet. Denne oppførselen vil imidlertid ikke skje med alle Java-baserte applikasjoner - bare en håndfull programmer rapporteres av brukere som krasjer med feilen " Java (TM) Platform SE binær har sluttet å fungere" . Minecraft er det klart hyppigst rapporterte programmet som krasjer med denne spesielle feilmeldingen.

Hvis du for øyeblikket sliter med det samme problemet, vil denne artikkelen gi deg noen feilsøkingsstrategier. Nedenfor har du et par metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å løse feilen “ Java (TM) Platform SE binær har sluttet å fungere” . Følg feilsøkingsveiledningene nedenfor i rekkefølge til du støter på en reparasjonsstrategi som tar seg av feilen. La oss begynne!

Metode 1: Oppdater GPU-kortdrivere

Det vanligste scenariet der " Java (TM) Platform SE binær har sluttet å fungere" feilen oppstår er når det er en konflikt mellom Java-miljøet og grafikkortdriveren.

Siden de fleste problemer med videodrivere som vi forårsaker dette problemet er løst av GPU-produsenter, kan du sannsynligvis ta vare på problemet ved å bare oppdatere dine dedikerte GPU-drivere til den nyeste versjonen.

Hver store GPU-produsent har en slags programvare som automatisk vil oppdage GPU-modellen din og installere den nyeste versjonen av den nødvendige grafikkortdriveren. Her er verktøyene som kan gjøre dette i henhold til GPU-produsenten:

 • Nvidia
 • Radeon
 • Intel

Når grafikkdriverne er oppdatert, start datamaskinen på nytt og se om problemet er løst ved neste oppstart. Hvis du fremdeles blir forhindret fra å åpne visse Java-baserte applikasjoner av feilen " Java (TM) Platform SE binær har sluttet å fungere" , flytt ned til metode 2 .

Metode 2: Installer alle Java SE-relaterte applikasjoner på nytt

Hvis den første metoden ikke var effektiv i å løse problemet, la oss se om vi hadde bedre hell ved å installere hele Java-miljøet på nytt. Noen brukere har rapportert at problemet automatisk ble løst, en avinstallerte det nåværende Java-miljøet og installerte deretter den nyeste Java-versjonen fra den offisielle nedlastingssiden.

Her er en rask guide gjennom det hele:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-boks. Skriv deretter “ appwiz.cpl ” og trykk Enter for å åpne Programmer og funksjoner- vinduet.

 2. Rull ned gjennom applikasjonslisten og avinstaller alle Java-oppføringer du finner ved å høyreklikke på hver oppføring og velge Avinstaller .

 3. Når hver oppføring er avinstallert, må du starte datamaskinen på nytt.
 4. Ved neste oppstart, besøk denne lenken (her) og klikk på Gratis Java-nedlastningsknapp for å installere Java-miljøet på nytt. Du blir bedt om å starte på nytt på slutten av denne prosessen.
 5. Når PC-en din starter opp igjen, kan du se om du er i stand til å åpne Java-baserte applikasjoner uten “ Java (TM) Platform SE binær har sluttet å fungere” -feilen. Hvis du fremdeles ser den samme feilmeldingen, flytt ned til den endelige metoden.

Metode 3: Kjører applikasjonen etter en ren oppstart

Flere brukere har klart å få sine Java-baserte programmer til å starte mens de utfører en ren oppstart. En ren oppstart vil eliminere de fleste programvare- og driverkonflikter siden det starter systemet med et minimalt sett med drivere og oppstartsprogrammer.

Hvis du finner ut at “ Java (TM) Platform SE binær har sluttet å fungere” -feilen ikke oppstår etter at du har gjort en ren oppstart , er det klart at noen av oppstartsprogrammene og -tjenestene som ble ekskludert av Clean boot- prosedyren, har skylden. for det. Når du har bekreftet dette, bør du systematisk avinstallere hver mistenkt programvare til du eliminerer konflikten.

For å gjøre ting tydeligere, her er en rask guide til hvordan du utfører en ren oppstart og identifiserer oppstartsprogrammet som forårsaker problemet:

 1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-boks. Skriv deretter inn “ msconfig ” og trykk Enter for å åpne System Configuration- menyen.

 2. I vinduet Systemkonfigurasjon , naviger til kategorien Tjenester og klikk på Deaktiver alt- knappen. Trykk deretter på Bruk for å lagre endringene.

 3. Deretter går du til oppstartsfanen og klikker på Åpne oppgavebehandling .

 4. I oppstartsfanen i Oppgavebehandling velger du hvert oppstartselement som har Status satt til Aktivert, og klikk på Deaktiver- knappen nedenfor.

 5. Når hver unødvendig oppstartsprosess er deaktivert, lukker du Oppgavebehandling og starter datamaskinen på nytt.
 6. Ved neste oppstart, se om applikasjonene åpnes uten “ Java (TM) Platform SE binær har sluttet å fungere” feilen. Hvis alt fungerer normalt nå, fortsett med de neste trinnene nedenfor.
 7. Aktiver systematisk hver oppstartsvare og tjeneste systematisk ved å reversere trinnene ovenfor til problemet dukker opp igjen. Når du har identifisert din skyldige, avinstallerer du programmet og starter maskinen på nytt.
 8. Bruk trinn 1 til 3 for å gå tilbake til kategoriene Tjenester og oppstart og aktivere resten av tjenestene som tidligere var deaktivert.

Metode 4: Endre Windows feilrapporteringsfil

Hver gang et Windows-program krasjer, opprettes en WER-fil som inneholder verdifull informasjon som kan hjelpe deg med å analysere hvorfor krasjet skjedde. Mens programvareleverandører må registrere seg for Microsofts Winqual-tjeneste for å få tilgang til krasjdataene fra sine kunder, kan administratorer få tilgang til den ved å åpne .wer-filene, som er enkle tekstfiler som Windows lagrer forskjellige steder. I noen tilfeller vil problembeskrivelsen hjelpe deg med å forstå hvorfor et program krasjet. Imidlertid er det ofte bare utvikleren som virkelig vil forstå innholdet i .wer-filen. Men du kan ikke gå galt å se på disse filene før du bestemmer deg for om du vil aktivere eller deaktivere Windows feilrapportering (hvis du er bekymret for at konfidensielle data vil bli sendt til tredjeparter). Dessuten,Du kan også sende filene til supporttjenesten til programvaren eller maskinvareleverandøren i håp om at de kan finne ut hva som gikk galt.

I Windows 7 kan Windows Feilrapporteringsfiler lagres i en undermappe et sted dypt inne i ProgramData eller brukerkatalogen. Navnet på undermappen er ganske enkelt WER, og filtypen er .wer. Du kan bruke Windows Search eller et annet verktøy for skrivebordssøk for å finne dem alle. Imidlertid kan informasjonen i disse .wer-filene også nås gjennom Windows Action Center (Kontrollpanel \ System og sikkerhet \ Action Center).

Den Java (TM) Platform SE binær har sluttet å virke feilen kan rettes opp ved å tilpasse disse Windows-feilrapportering filer og for å gjøre dette går du videre til trinn indeksert nedenfor for å bli kvitt dette problemet:

 1. Finn loggen for Windows hendelsesrapportering i ligger vanligvis på følgende sted.

  C: \ brukere \ brukernavn \ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows \ WER \ ReportArchive.

 2. Høyreklikk på ".WER" -filen og velg "Åpne med". Deretter åpner du den med “Wordpad” eller “Notisblokk”.
 3. Naviger til slutten av filen til AppPath . Den viser plasseringen til Java.exe-filen som forårsaket feilen. (For eksempel - D: \ myapp \ undermappe \ ocx \ jre \ bin).
 4. Naviger til dette stedet og isoler filen som er oppført for å være årsaken til feilen.
 5. Høyreklikk java.exe-filen, og velg Egenskaper for å åpne egenskapene for dette programmet.
 6. Klikk på " Kompatibilitetsfanen" , og velg " Endre innstillinger for alle brukere " hvis det er tilgjengelig.
 7. Fjern merket for " Kompatibilitetsmodus" og velg alternativet " Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for :" og velg en annen Windows-versjon fra rullegardinmenyen, helst eldre enn den nåværende.
 8. Klikk OK for å lukke vinduet JAVA Properties.
 9. Logg ut fra webgrensesnittet eller fra tjenestesiden og logg på igjen.
 10. Prøv å starte applikasjonen du prøvde å starte på forhånd, og sjekk om den fungerer riktig.

Metode 5: Start økter med Java Web Start

Hvis løsningen som er nevnt ovenfor ikke løser problemet, kan brukerne omgå feilen ved å starte økter med en systeminstallert versjon av Java Web Start i stedet for Blackboard Collaborate Launcher-applikasjonen. Instruksjoner for å gjøre dette er oppført nedenfor, men brukerne oppfordres også til å kontakte Support for samarbeid for ytterligere hjelp.

Windows 7/8-brukere:

 1. Trykk på "Windows" + "R" for å åpne Kjør ledeteksten og lim inn følgende kommando i den, trykk "Enter" for å utføre den, og åpne tilknyttede fil.
  kontroll / navn Microsoft.DefaultPrograms / side pageFileAssoc

Merk: Dette vil starte tilknytte en filtype eller protokoll til et program.

 1. Velg oppføringen for .collab fra listen, og klikk på Endre program-knappen.
 2. Vinduet "Åpne med" vises, og derfra vil du se en liste over Java (TM) Web Start Launcher i dette vinduet, velg den og klikk "OK".
 3. Fortsett deretter til trinn 7, og hvis det ikke er noen oppføring for Java (TM) Web Start Launcher i dette vinduet, fortsett til trinn 3.
 4. Klikk på "Flere apper" -koblingen, bla til bunnen av listen og klikk på "Se etter en annen app på denne PC-en".
 5. Naviger til Java-katalogen på datamaskinen din og husk at for de fleste systemer vil dette være ett av følgende:
C: \ Program Files \ Java \ jre1.8.0_111 \ bin C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.8.0_111 \ bin * Merk at tallet etter "jre" ovenfor vil variere avhengig av din installerte versjon av Java .
 1. Velg nå “. exe- filen og klikk på "Åpne" -knappen
 2. Til slutt, start en Collaborate Web Conferencing-økt og test applikasjonsdelingsfunksjonen, og forhåpentligvis ville problemet blitt løst nå.

Windows 10-brukere:

 1. Lukk alle samarbeidsøkter eller opptaksvinduer.
 2. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 3. Skriv inn "Kontrollpanel" og trykk "Enter" for å starte det klassiske kontrollpanelgrensesnittet.
 4. I Windows Kontrollpanel klikker du på “Program og funksjoner”.
 5. Sjekk listen over programmer for å sikre at “ Java” allerede er installert på systemet. Hvis den ikke er installert, kan du laste ned og installere Java fra java.com før du fortsetter.
 6. Last ned et nytt samarbeidsmøte eller opptaksfil, men ikke start filen ennå.
 7. Finn møtet eller innspillingen av " .COLLAB" -filen i nedlastningene dine
 8. Høyreklikk på filen og velg "Åpne med" og klikk deretter "Velg en annen app".
 9. Hvis du ser Java (TM) Web Start Launcher i denne listen (du må kanskje klikke Flere apper for å utvide listen), merker du den og merker av i boksen som sier “ Bruk alltid denne appen til å åpne .collab-filer”, og klikk deretter OK
 10. Hvis Java (TM) Web Start Launcher ikke er i listen, merker du av i boksen som sier Bruk alltid denne appen til å åpne .collab-filer, og klikk deretter på Se etter en annen app på denne PC-en .
 11. Naviger til følgende sted:
C: \ programfiler \ java \ jreXXX \ bin

XXX representerer et tall som vil variere basert på versjonen av Java som er installert på datamaskinen, for eksempel: jre1.8.0_221.

 1. Velg filen med navnet “. exe ” og klikk på Åpne.
 2. Fremover vil alle “ .COLLAB” -filene åpne med Java Web Start i stedet for Blackboard Collaborate Launcher
 3. Start en samarbeidsøkt eller opptak for å teste applikasjonsdelingsfunksjonaliteten.

Metode 6: Kjør systemet i sikkermodus

Noen brukere har rapportert at de var i stand til å løse dette problemet etter å ha startet systemet på nytt i sikkermodus. De rapporterte at problemet skyldes en skjermprosess som ødelegger installasjonsfiler mens installasjonsprosessen ble utført. Problemet ligger i overvåkingsverktøyet kalt “Logitech Process Monitor” (lvprcsrv.exe). Forsikre deg om at du ikke kjører dette eller andre verktøy for prosessovervåking. Derfor vil kjøring i sikker modus deaktivere alle prosessene som kan forstyrre kjøringen av Java. Følg trinnene nedenfor for å kjøre systemet i sikkermodus:

 1. Klikk på Start-knappen og velg Strøm- ikonet.
 2. Hold nede Skift-tasten og klikk Start på nytt.
 3. En meny vises. Velg Feilsøk> Avanserte alternativer> Oppstartsinnstillinger.
 4. Klikk på Startnytt, og datamaskinen din vil starte på nytt, og presenterer deg menyen vist nedenfor.
 5. Trykk nå på 4 for å velge Aktiver sikker modus (eller 5 for å velge Aktiver sikker modus med nettverk hvis du trenger å bruke Internett).
 6. Datamaskinen din vil da starte opp i sikker modus.

Slik starter du i sikker modus (Windows 7 og tidligere):

 1. Slå på eller start på mens du starter opp, holder du nede F8- tasten før Windows-logoen vises.
 2. En meny vises. Deretter kan du slippe F8-tasten. Bruk piltastene for å utheve Sikker modus (eller Sikker modus med nettverk hvis du trenger å bruke Internett for å løse problemet), og trykk deretter Enter.
 3. Datamaskinen din vil da starte opp i sikker modus.

Slik starter du i sikker modus på en Mac:

 1. Slå på eller start datamaskinen på nytt. Mens du starter opp, holder du nede Shift-tasten før Apple-logoen vises. Når logoen vises, kan du slippe Shift- tasten.
 2. Datamaskinen din vil da starte opp i sikker modus.

Metode 7: Installer Minecraft på nytt

De fleste av folket løste dette problemet ved å installere Minecraft på sine respektive systemer på nytt fordi en inkompatibel versjon eller en hvilken som helst feil i Minecraft kan forårsake denne feilen.

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn “appwiz.cpl” og trykk “Enter” for å åpne App Manager-vinduet.
 3. Inne i appbehandleren, rull ned og høyreklikk på "Minecraft" -appen .
 4. Velg “Avinstaller” fra listen, og følg deretter instruksjonene på skjermen for å fjerne programmet fra datamaskinen.
 5. Gjenta prosessen ovenfor for enhver forekomst av applikasjonen.
 6. Etterpå, for å installere spillet, naviger her for å laste ned spillklienten. Du kan laste ned spillklienten selv om du ikke eier spillet, men du vil bare kunne spille demomodus. Etter at du har lastet ned klienten, dobbeltklikker du på ikonet for å kjøre det.
 7. Følg instruksjonene på skjermen for å installere dette programmet på datamaskinen din.

Vær oppmerksom på at et Minecraft-kjøp er knyttet til kontoen din (e-postadressen) og ikke en enhet. Som sådan kan du laste ned og installere Minecraft: Java Edition på så mange datamaskiner du vil. For å logge på, bruk e-postadressen og passordet ditt (eller brukernavn og passord hvis du har en eldre konto). Forsikre deg om at du er koblet til internett, ettersom spillet automatisk laster ned flere filer første gang. Etter at du har installert Minecraft og lagret kontoinformasjonen din, er det mulig å spille med eller uten internettforbindelse.

Metode 8: Konfigurer miljøvariabler

Mange operativsystemer bruker miljøvariabler for å overføre konfigurasjonsinformasjon til applikasjoner. Som egenskaper i Java-plattformen, miljøvariabler er nøkkel / verdi -par, hvor både nøkkelen og den verdi er strenger. Etter den siste Windows-oppdateringen kan det oppstå en feil som provoserer Java (TM) Platform SE binær har sluttet å fungere . Derfor vil vi i dette trinnet tilbakestille miljøvariablene.

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn “Kontrollpanel” og trykk “Enter” for å åpne det klassiske kontrollpanelgrensesnittet.
 3. I kontrollpanelet klikker du på alternativet “Vis etter:” og velger alternativet “Store ikoner” fra listen.
 4. Klikk på “System” -alternativet og velg “Advanced System Settings” fra listen over tilgjengelige alternativer i neste vindu.
 5. Velg fanen "Avansert" fra toppen, og klikk deretter på " Miljøvariabler" nederst på skjermen.
 6. Klikk deretter på " Ny" -knappen under " Systemvariabler" for å åpne neste vindu.
 7. Skriv inn “ _JAVA_OPTIONS” i tekstboksen Variabelt navn.
 8. Skriv “ -Xmx256M” i boksen Variabel verdi.
 9. Lagre endringene og klikk på “OK” for å avslutte vinduet med systemvariabler.
 10. Etter å ha gjort det, klikk på “OK” -knappen igjen for å gå ut av dette vinduet helt.
 11. Nå som prosessen er fullført, må du sjekke om feilmeldingen fortsatt vedvarer.

Metode 9: Fjern eldre Java-versjoner (ved hjelp av skript)

Å ha gamle versjoner av Java på systemet ditt utgjør en alvorlig sikkerhetsrisiko. Avinstallering av eldre versjoner av Java fra systemet ditt sikrer at Java-applikasjoner kjører med de nyeste sikkerhets- og ytelsesforbedringene på systemet ditt. Kopier koden nedenfor og lagre den som Remove_old_java_versions.ps1 i mappen {PackageShare} \ Scripts .

Merk: Denne pakken sjekker for både 32-biters og 64-biters installerte versjoner av Java, og avinstallerer lydløst alle gamle versjoner som bare etterlater de nyeste, og siden dette bare er et enkelt Powershell-skript, kan det også kjøres alene. Husk en ting at skriptet er litt tregt, da det tar lang tid å telle opp WMI-klassen Win32_Product.

#Dette skriptet brukes til å fjerne gamle Java-versjoner, og la bare de nyeste. #Original author: mmcpherson #Version 1.0 - opprettet 24.04.2015 #Version 1.1 - oppdatert 2015-05-20 # - Oppdager og fjerner nå også gamle Java-versjoner som ikke er oppdaterte Java (dvs. Java-versjoner uten oppdatering #) # - Nå fjerner også Java 6 og nyere, i tillegg til muligheten til å endre denne oppførselen manuelt. # - Lagt til avinstalleringsstandard for å aldri starte på nytt (bruker nå msiexec.exe for avinstallering) #Version 1.2 - oppdatert 2015-07-28 # - Feilrettinger: feil i nullmatrise og op_addition. # VIKTIG MERKNAD: Hvis du vil at Java-versjoner 6 og under skal forbli,vennligst rediger neste linje og erstatt $ true med $ false $ UninstallJava6andBelow = $ true #Deklarer versjonsarrays $ 32bitJava = @ () $ 64bitJava = @ () $ 32bitVersions = @ () $ 64bitVersions = @ () # Utfør WMI-spørring til finn installerte Java-oppdateringer hvis ($ UninstallJava6andBelow) {$ 32bitJava + = Get-WmiObject -Class Win32_Product | Where-Object {$ _. Name -match "(? I) Java (\ (TM \)) * \ s \ d + (\ sUpdate \ s \ d +) * $"} #Finn også Java versjon 5, men håndtert litt forskjellig da CPU-bit bare kan skelnes av GUID $ 32bitJava + = Get-WmiObject -Class Win32_Product | Hvor-objekt {($ _. Name -match "(? I) J2SE \ sRuntime \ sMiljø \ s \ d [.] \ D (\ sUpdate \ s \ d +) * $") -og ($ _. IdentifyingNumber - matche "^ \ {32")}} ellers Where-Object $ _. Name -match "(? i) Java ((\ (TM \) 7) # Utfør WMI-spørring for å finne installerte Java-oppdateringer (64-bit) hvis ($ UninstallJava6andBelow) {$ 64bitJava + = Get-WmiObject -Class Win32_Product | Where-Object {$ _.Name -match "(? I) Java (\ (TM \)) * \ s \ d + (\ sUpdate \ s \ d +) * \ s [(] 64-bit [)] $"} # Finn også Java versjon 5, men håndteres litt annerledes da CPU-bit bare kan skelnes av GUID $ 64bitJava + = Get-WmiObject -Class Win32_Product | Where-Object {($ _. Name -match "(? i) J2SE \ sRuntime \ sEnvironment \ s \ d [.] \ d (\ sUpdate \ s \ d +) * $ ") -og ($ _. IdentifyingNumber -match" ^ \ {64 ")}} annet $ 64bitJava + = Get-WmiObject -Class Win32_Product #Enumerate og fyll ut utvalg av versjoner Foreach ($ app i $ 32bitJava) {if ($ app -ne $ null) {$ 32bitVersions + = $ app.Version}} #Enumerate and populate array of versions Foreach ($ app in $ 64bitJava) {if ($ app -ne $ null) {$ 64bitVersions + = $ app.Version}} # Opprett en matrise som er sortert riktig etter den faktiske Versjon (som et System.Version-objekt) i stedet for etter verdi. $ sorted32bitVersions = $ 32bitVersions | % {New-Object System.Version ($ _)} | sorter $ sorted64bitVersions = $ 64bitVersions | % {New-Object System.Version ($ _)} | sorter # Hvis et enkelt resultat returneres, konverterer du resultatet til en enkelt verdiarray så vi ikke får problemer med å ringe. GetUpperBound senere hvis ($ sorted32bitVersions -isnot [system.array]) {$ sorted32bitVersions = @ ($ sorted32bitVersions )} if ($ sorted64bitVersions -isnot [system.array]) {$ sorted64bitVersions = @ ($ sorted64bitVersions)} #Grab verdien av den nyeste versjonen fra matrisen,første konvertering $ newest32bitVersion = $ sorted32bitVersions [$ sorted32bitVersions.GetUpperBound (0)] $ newest64bitVersion = $ sorted64bitVersions [$ sorted64bitVersions.GetUpperBound (0)] Foreach ($ app i $ 32bitJava) {if ($ app -ne $ null) Fjern alle versjoner av Java, der versjonen ikke samsvarer med den nyeste versjonen. if (($ app.Version -ne $ newest32bitVersion) -and ($ newest32bitVersion -ne $ null)) {$ appGUID = $ app.Properties ["IdentifyingNumber"]. Value.ToString () Start-Process-FilePath "msiexec. exe "-ArgumentList" / qn / norestart / x $ ($ appGUID) "-Wait -Passthru # write-host" Avinstallerer 32-biters versjon: "$ app}}} Foreach ($ app i $ 64bitJava) {if ($ app -ne $ null) {# Fjern alle versjoner av Java,der versjonen ikke samsvarer med den nyeste versjonen. if (($ app.Version -ne $ newest64bitVersion) -and ($ newest64bitVersion -ne $ null)) {$ appGUID = $ app.Properties ["IdentifyingNumber"]. Value.ToString () Start-Process-FilePath "msiexec. exe "-ArgumentList" / qn / norestart / x $ ($ appGUID) "-Wait -Passthru # write-host" Avinstallerer 64-biters versjon: "$ app}}}$ app}}}$ app}}}

Metode 10: Tøm Java Cache

En av tingene som kan forårsake denne feilen er Java-hurtigbufferen som forblir på datamaskinen din, selv etter at du har fjernet og installert programvaren på nytt. Det første vi vil anbefale er å slette disse midlertidige filene via Java-kontrollpanelet, som du kan komme til ved å følge trinnene nedenfor:

Finn Java Control Panel - Java 7 Update 40 (7u40) og senere versjoner:

Fra og med Java 7 Update 40, finner du Java-kontrollpanelet via Start-menyen i Windows.

 1. Start Windows Start-menyen
 2. Klikk på Programmer ( Alle apper på Windows 10)
 3. Finn den Java-program oppføring
 4. Klikk på Konfigurer Java for å starte Java Kontrollpanel

Finn Java Kontrollpanel - Versjoner under 7u40:

Windows 10:

 1. Trykk på "Windows" + "R" for å åpne Kjør ledeteksten og skriv inn "Kontrollpanel".
 2. I Windows Kontrollpanel klikker du på Programmer .
 3. Klikk på Java-ikonet for å åpne Java Kontrollpanel.

Windows 8:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør ledeteksten og skriv inn “Kontrollpanel”.
 2. Trykk på Windows-logotasten + W for å åpne Søk-sjarmen til søkeinnstillinger

  ELLER

  Dra musepekeren nederst til høyre på skjermen, og klikk deretter på Søk

 3. Skriv inn Java Kontrollpanel i søkeboksen
 4. Klikk på Java-ikonet for å åpne Java Kontrollpanel.

Windows 7, Vista:

 1. Trykk Windows + R for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn "Kontrollpanel" i kjøringsprompten og trykk "Enter" for å starte den.
 3. I Kontrollpanel, søk etter “Java Kontrollpanel”
 4. Start kontrollpanelet fra listen over søk.

En alternativ metode for å starte Java Kontrollpanel:

 1. Trykk “Windows” + “R” for å åpne Kjør-ledeteksten.
 2. Skriv inn følgende linjer i Kjør-ledeteksten, avhengig av systemet ditt.

  Windows 32-biters operativsystem: c: \ Program Files \ Java \ jre7 \ bin \ javacpl.exe

  Windows 64-biters operativsystem: c: \ Program Files (x86) \ Java \ jre7 \ bin \ javacpl.exe

 3. Dette skal starte Java Kontrollpanel.

Tøm cache:

Nå som du har lansert Java Kontrollpanel, fortsetter vi mot å faktisk rydde hurtigbufferen. For det:

 1. Klikk på fanen "Generelt" og velg deretter alternativet "Innstillinger" under overskriften "Midlertidige Internett-filer" .
 2. Klikk på "Slett filer" -knappen i neste vindu som vises.
 3. Sjekk alle alternativene i neste vindu for å sikre at all hurtigbuffer blir tømt.
 4. Klikk på “OK” for å starte ryddingsprosessen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det