Slik løser du & lsquo; Dessverre har Google Play-tjenester stoppet & rsquo; Feil på Nox Player?

NoxPlayer er en Android-emulator som lar brukerne spille Android-spill på en PC. Mobilspill har nylig tatt seg opp på grunn av store fremskritt innen mobilspesifikasjoner, og mange spill har blitt ganske trendy. Sammen med dette liker mange å spille mobilspill på PC-emulatorer. Imidlertid har det ganske nylig kommet mange rapporter der brukere har opplevd feilrapporten " Dessverre har Google Play-tjenester stoppet " på Nox Player.

I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene til at denne feilen kan utløses, og også gi levedyktige løsninger for å utrydde den. Sørg for å følge trinnene nøye og nøyaktig i den nøyaktige rekkefølgen de leveres i.

Hva forårsaker feilmeldingen "Dessverre har Google Play-tjenester stoppet" på Nox Player?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger for å fikse det helt. Vi så også på årsakene til at den ble utløst, og oppførte dem som følger.

 • Finn enheten min: Det er en “Finn enheten” -funksjonen som noen ganger kan gli ut og forhindre at Google Play-tjenestene fungerer som de skal. Dette er en sikkerhetsfunksjon som er vanlig i Android, men den har ingen funksjonalitet i en emulator og kan derfor deaktiveres uten noen bivirkning.
 • Korrupt Google Play-tjeneste: I noen tilfeller kan Google Play-tjenesten bli ødelagt på grunn av at problemet kan utløses. Google Play-tjenesten på Nox Player-emulatoren er ikke perfekt og blir feil det meste av tiden. Imidlertid kan den installeres på nytt via en APK.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse på samme måte som de er representert for å unngå konflikter.

Løsning 1: Deaktivering av funksjonen "Finn min enhet"

Funksjonen "Finn enheten min" er kjent for å forårsake problemer med mange viktige systemprosesser inne i Nox Player Emulator. Derfor deaktiverer vi denne funksjonen i dette trinnet. For det:

 1. Start Nox Player og klikk på “Innstillinger”.
 2. Klikk på alternativet "Sikkerhet" under kategorien "Personlig" .
 3. Rull ned og klikk på "Enhetsadministratorer" under "Enhetsadministrasjon" -fanen.
 4. Fjern merket for "Finn enheten min" og naviger tilbake til startskjermen.
 5. Sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Installere Google Play Services på nytt

I noen tilfeller kan Google Play-tjenester være ødelagt eller ute av drift. Derfor vil vi i dette trinnet laste ned en APK fra internett og installere den. For det:

 1. Start Nox Player og åpne den innebygde nettleseren.
 2. Naviger til denne adressen.
 3. Dette begynner nedlastingen av apk.
 4. Klikk på den når APK-en er lastet ned.
 5. Velg alternativet “Installer” .
 6. Naviger til "Innstillinger" og deretter til "Apper".
 7. Klikk på "Google Play Services" og velg "Clear Cache".
 8. Sjekk om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det