Fix: NVIDIA kjernemodus Driver Crash

Enkelte brukere av NVIDIA-grafikkort har klaget over et problem med grafikken mens de er i overdreven bruk. Under bruk, skjermes skjermen ut en stund og kommer tilbake med en popup som sier "Skjermdriver Nvidia Windows Kernel Mode-driver, har sluttet å svare og har gjenopprettet". Dette fortsetter for å forårsake ustabilitet i andre applikasjoner.

Dette problemet stammer hovedsakelig fra en feil driver, selv om dette ikke har vært tilfelle for noen andre. Andre årsaker til problemet har vært fra inkompatible konfigurasjoner så vel som maskinvareproblemer.

Vi vil først fikse dette problemet ved å installere de nyeste (hurtigreparasjonen) NVIDIA-driverne som en ren installasjon, utføre en registerreparasjon, sette noen konfigurasjoner rett i NVIDIA-kontrollpanelet og en mulig maskinvareløsing.

Metode 1: Installer NVIDIA-drivere på nytt

Mange brukere fant ut at problemet kom fra driverne, og så oppdatert til det siste, noe som ikke ga noen nye problemer. For noen andre brukere måtte de gå tilbake til flere versjoner for å få en fungerende versjon. Følg trinnene nedenfor for å installere driverne på nytt.

  1. Fjern alle eksisterende NVIDIA Graphics-drivere ved hjelp av Display Driver Uninstall Utility. Det anbefales å utføre denne handlingen i sikker modus.

  2. Gå til NVIDIA Driver-siden og søk etter drivere for grafikkort under alternativ 1: Finn drivere manuelt . Du må oppgi grafikkorttype, operativsystem og annen relevant informasjon og deretter klikke på Søk etter at du har fått den nyeste driveren for kortet ditt, last ned det.

  3. Gå til nedlastingsplasseringen til driveren og start installasjonsprogrammet. Mens du installerer, velger du Tilpassede alternativer og velger Rengjør installasjon . Dette vil videre tørke tidligere installasjoner og installere den nyeste arbeidsversjonen.

  4. Start PCen på nytt og prøv å starte spill eller videoapplikasjoner for å bekrefte om feilen har stoppet. Hvis det fortsatt vedvarer, gå tilbake til NVIDIA Driver-siden og last ned eldre versjoner og gjenta prosessen til du finner en som fungerer.

Metode 2: Slå av vertikal synkronisering

Inkompatible innstillinger kan føre til at NVIDIA krasjer uventet. Å slå av det vertikale synkroniseringsalternativet i NVIDIA-innstillingene løste problemet for noen mennesker.

  1. Åpne NVIDIA Control Panel ved å trykke på Start- knappen, skrive NVIDIA Control Panel og trykke Enter .
  2. I kontrollpanelet klikker du på Administrer 3D-innstillinger under 3D-innstillinger .

  3. Under “Jeg vil bruke følgende 3D-innstillinger, bla nedover til du ser“ Vertikal synkronisering ”.
  4. Klikk på den vertikale synkroniseringslinjen og velg Force Off fra rullegardinmenyen.

  5. Prøv å starte spill eller videoapplikasjoner for å bekrefte om feilen har stoppet.

Metode 3: Registerreparasjon

Med denne registerreparasjonen bør du kunne få denne feilen løst.

  1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne Kjør-ledeteksten. Skriv nå regedit og trykk Enter for å åpne Registerredigering. Hvis du blir bedt om å gi tilgang via en UAC-ledetekst, må du godta den.

  2. Naviger til HKEY_LOCAL_MACHINE> SYSTEM> Currentcontrolset> control> graphicsdrivers.
  3. Høyreklikk på grafikkdrivere og velg Ny> Dword (32-bit) verdi og sett verdien til 8 . Du kan i tillegg installere driverne på nytt ved å gjenta trinnene i metoden.

  4. Lukk regedit og start PCen på nytt. Etter at PC-en har startet på nytt, kan du prøve å starte spill eller videoapplikasjoner for å bekrefte om feilen har stoppet.

Metode 4: Maskinvareløsninger

For resten av brukerne kan det hende du må utføre noen under panseret, slik at du kan bruke grafikkortet uten problemer. Du bør vurdere følgende.

  1. Underklokke CPUen din . Du kan finne mer av dette på NVIDIAs nettsted og forum.
  2. Forsikre deg om at kabler og kontakter er plassert godt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det