5 Beste programvare for flere skjermer

Hjem / Best Of / 5 Best Multi Monitor Software

5 Beste programvare for flere skjermer

Av Ayesha Sajid 16. juli 2019 7 minutter lest

Multi-Monitor- oppsett er også kjent som Multi-Display eller Multi-Head- oppsett, og som navnet tilsier, refererer det til prosessen med å se programmene dine på mer enn en skjerm. Denne samlingen brukes veldig ofte i dag, ettersom folk blir mer og mer avhengige av teknologi. Det gir deg i grunn et bredere og tydeligere syn på hva du gjør på datasystemet ditt. Noen av de vanligste bruksområdene for flerskjermsoppsett er gitt nedenfor:

 • Den brukes til å se CCTV-opptak fra store bygninger veldig praktisk.
 • Det brukes mye av spillere som ønsker å få et bedre syn på spillkonsollene.
 • Hvis du bruker flere forskjellige applikasjoner om gangen og ofte bytter mellom dem, kan denne typen montering vise seg å være veldig nyttig for deg, da det vil spare deg mye tid og gjøre deg mer produktiv.
 • Hvis du jobber for en klientsentrert organisasjon, uansett hvilken oppgave du utfører for øyeblikket, må du alltid holde kontakten med klienten din. I denne situasjonen kan du bruke to eller flere skjermer for å holde hovedaktiviteten din på den ene skjermen og samtalene på den andre.
 • Dette oppsettet brukes også veldig ofte til å dele data mellom flere applikasjoner.
 • Dette oppsettet er best for å tegne sammenligninger. Hvis du for eksempel har opprettet flere grensesnitt for applikasjonen din, og du vil velge den beste av dem ved å undersøke dem kritisk, så kan du enkelt se dem alle ved hjelp av flere skjermer om gangen.
 • Hvis du er en koder som elsker å dokumentere alt side om side sammen med koden sin, bør du også bruke flere skjermer for å holde øye med både dokumentasjonen og koden.

Når det er sagt, vet vi alle godt at ingen maskinvaresamling fungerer uten støtte fra passende programvare. På samme måte er flerskjermsoppsettet helt ubrukelig uten tilstrekkelig flerskjermsprogramvare. Derfor har vi besluttet å dele med deg listen vår over The 5 Best Multi-Monitor Software, slik at du umiddelbart kan få en av dem og begynne å jobbe samtidig på flere forskjellige prosjekter.

1. DisplayFusion


Prøv nå

DisplayFusion er en veldig kraftig programvare for flere skjermer designet for Windows- operativsystemet. Den Multi-Monitor oppgave funksjonen i denne programvaren kan du holde orden ved å vise oppgavelinjer på alle skjerm skjermer som du bruker. Det gir deg også full frihet til å tilpasse bakgrunnsbilder til alle skjermdisplayene. Du kan enten bruke bakgrunnsbilde fra din egen samling av bilder, eller du kan til og med få dem online. De nøyaktige skjermkontrollene til DisplayFusion lar deg ta full kontroll over alle skjermbildene og justere innstillingene fra en enkelt plattform.

Denne programvaren har en veldig effektiv Window Management- funksjon som lar deg administrere alle skrivebordsvinduene dine veldig praktisk. Du kan til og med endre størrelse og flytte vinduene dine helt etter eget valg. Hvis du i et bestemt tilfelle bare vil fokusere på en av skjermene, kan du oppnå dette målet ved hjelp av Monitor Fading- funksjonen i DisplayFusion, som demper alle de ubrukte skjermene, og kun fremhever den nåværende brukte skjermen. Den Triggers funksjonen av denne programvaren er der for å gi deg muligheten til å lytte til ulike arrangementer, slik at du enkelt kan manipulere overvåke skjermene med dem.

En annen fascinerende ting med DisplayFusion er fjernkontrollfunksjonen . Med denne funksjonen kan du fjernstyre denne programvaren ved hjelp av mobiltelefonen eller nettbrettet, som igjen vil kontrollere alle skjermbildene. Denne programvaren lar deg få raskere tilgang til alle sine kraftige funksjoner bare ved hjelp av egendefinerte tastekombinasjoner og tittellinjeknapper . Hvis du har justert innstillingene for noen av vinduene på skjermbildene og ønsker å bruke disse innstillingene også i fremtiden, kan du enkelt gjøre dette ved hjelp av Window Position Profiles- funksjonen i DisplayFusion som lagrer og laster tilstanden til av dine tidligere vinduer.

DisplayFusion tilbyr oss følgende seks forskjellige prisplaner som du kan velge riktig i henhold til dine egne behov:

 • DisplayFusion Free - Som navnet antyder, er denne versjonen av DisplayFusion helt gratis .
 • DisplayFusion Pro Standard License - Prisen på denne lisensen er $ 29 per maskin.
 • DisplayFusion Pro Personal License - Denne lisensen koster $ 44 for et hvilket som helst antall datamaskiner hjemme.
 • DisplayFusion Pro Site License - Denne lisensen er verdt $ 849 for et ubegrenset antall maskiner på nettstedet ditt.
 • DisplayFusion Pro Enterprise License - Verdien av denne lisensen er $ 3499 for et ubegrenset antall datamaskiner som er tilstede på et ubegrenset antall fysiske steder eller nettsteder.
 • DisplayFusion Pro på Steam - DisplayFusion koster $ 34,99 for hvilken maskin som har Steam installert.

2. UltraMon


Prøv nå

UltraMon er en annen programvare for flere skjermer designet for Windows- operativsystemet. Den gir deg alle nødvendige verktøy og funksjoner ved hjelp av hvilke du enkelt kan utføre alt du vil mens du arbeider med en multi-monitor-enhet. Den vindusbehandling funksjonen av denne programvaren lar deg flytte vinduer mellom flere skjermer svært beleilig. Videre lar den deg også definere dine egne tilpassede kommandoer for å manipulere vinduene dine.

Som standard i oppsett for flere skjermer viser oppgavelinjen til hver skjerm alle applikasjonene som er åpnet på hver skjerm. Imidlertid foretrekker de fleste bare å se de applikasjonene på oppgavelinjen til en skjerm som bare brukes av den aktuelle skjermen. UltraMon lar deg gjøre dette ved hjelp av Taskbar Extensions eller Smart Taskbar- funksjonen. Du kan også lage snarveier for å åpne et program på en bestemt skjerm. De Skjerm Profiler av UltraMon er der for deg å tilpasse visningen av hver skjermen.

Den bakgrunnsbilder av denne programvaren, kan du enten sette det samme tapet for alle skjermer eller annen bakgrunn for hver enkelt av dem. De fleste ganger fungerer skjermsparerne ikke med flerskjermenheten. Selv om du prøver å aktivere skjermspareren, vil den bare fungere for den primære skjermen, slik at alle andre skjermer blir beskyttet. UltraMon løser dette problemet for deg, fordi når du aktiverer skjermsparere mens du bruker denne programvaren, tømmer den alle sekundære skjermer og holder dem dermed trygge sammen med den primære skjermen.

Med Mirroring- funksjonen til UltraMon kan du enkelt klone enten hele skjermen, eller et bestemt program, eller en bestemt del av skrivebordet, eller til og med området rundt musepekeren, avhengig av dine egne behov. Den Scripting evne til denne programvaren får du tilgang til alle de kraftige egenskapene og funksjonene til UltraMon. Bortsett fra alle disse fantastiske funksjoner, kan du også bevare den staten av skrivebordsikoner eller Aktiver eller deaktiver de sekundære skjermer bare i løpet av noen få sekunder ved å gjøre bruk av denne programvaren.

UltraMon tilbyr oss følgende syv lisensieringsplaner:

 • Enkelisens - Prisen på denne lisensen er $ 39,5 .
 • 2-4 lisenser - Denne lisensen koster $ 36,95 hver.
 • 5-10 lisenser - Denne lisensen er verdt $ 32,95 hver.
 • 11-25 lisenser - UltraMon belaster $ 29,95 hver for denne lisensen.
 • 26-49 Lisenser - Verdien av denne lisensen er $ 25,95 hver.
 • 50-99 lisenser - Prisen på denne lisensen er $ 22,95 hver.
 • 100+ lisenser - Denne lisensen koster $ 19,95 hver.

3. Faktiske flere skjermer


Prøv nå

Actual Multiple Monitors er enda en programvare for flere skjermer designet av Actual Tools for Windows- operativsystemet. Den Multi-Monitor oppgave funksjonen av denne programvaren kan du navigere raskt og enkelt mellom ulike overvåke skjermene. Med Multi-Monitor Task Switcher kan du umiddelbart veksle mellom forskjellige oppgaver på tvers av flere skjermer. Du kan også tilpasse bakgrunnsbakgrunnen til skjermskjermene dine ved hjelp av funksjonen Multi-Monitor Background Wallpaper på Actual Multiple Monitors.

Den Multi-Monitor Screen Saver funksjonen kan du kjøre noen skjermsparer på noen av dine overvåke skjermene. Noen ganger er til og med antall forskjellige skjermer du bruker ikke tilstrekkelig for å oppfylle dine behov, og du trenger fortsatt litt mer plass til applikasjonene dine. Du kan få den ekstra plassen ved å bruke Desktop Divider- funksjonen til Actual Multiple Monitors, som deler en skjerm i flere fliser for å gi deg mer plass til applikasjonene dine.

De Desktop Management Tools som Desktop Profiler , Desktop Ikoner leder , etc. lar deg administrere flere skjermer montering meget effektivt. Du kan også bruke Desktop Mirroring Tools for å klone skjermene dine. Med Advanced Multi-Monitor Window Management kan du øke hastigheten på prosessen med windowsallokering på tvers av sekundære skjermer. Faktiske flere skjermer er verdt $ 24,95 med gratis oppdateringer og 30 dager pengene tilbake-garanti .

4. Dobbeltmonitorverktøy


Prøv nå

Dual Monitor Tools er en gratis og åpen kildekode- flermonitor-programvare designet for Windows- operativsystemet. De generelle verktøy av denne programvaren gir deg med konfigurasjonen informasjon om alle dine overvåke skjermene. Videre lar de deg også endre disse konfigurasjonene etter eget valg. Med markørfunksjonen i Dual Monitor Tools kan du enten velge å flytte en enkelt markør på tvers av alle skjermbildene, eller du kan til og med låse markøren til skjermen som for øyeblikket brukes. Den Launcher verktøy av denne programvaren hjelper deg med å lansere noen av dine favoritt programmer eller nettsteder.

Med Snap- funksjonen i denne programvaren kan du ta et øyeblikksbilde av den primære skjermen og se den på alle sekundære skjermer. Du kan også lagre disse øyeblikksbildene i en fil eller kopiere dem til utklippstavlen. Den Swap Screen funksjonen Dual Monitor Tools hjelper deg i å flytte programmene fra en monitor skjerm til en annen. Denne programvaren tilbyr deg også en Wallpaper Changer som du kan velge å endre bakgrunnsbilder med jevne mellomrom. Videre kan du velge bakgrunnsbilder fra hvilken som helst kilde.

Dual Monitor Tools presenterer deg også Skjermsparer- funksjonen som den viser det nåværende genererte bakgrunnsbildet av Wallpaper Changer som skjermsparer. På denne måten kan du enkelt beskytte skjermbildene dine. Sist, men ikke minst, har denne programvaren også en Dual Wallpaper- funksjon som gjør at du kan ha enten samme bakgrunn på alle skjermbildene eller forskjellige bakgrunnsbilder for hver av dem.

5. MultiMonitor oppgavelinje


Prøv nå

MultiMonitor TaskBar er også en programvare for flere skjermer som er designet av MediaChance for Windows- operativsystemet. Det er en ekstremt lett programvare på grunn av hvilken den ikke hindrer normal drift av operativsystemet eller noen av applikasjonene dine. Den viser bare de applikasjonene på oppgavelinjen til en skjerm som bare kjører på den aktuelle skjermen. På denne måten sparer det deg for all slags forstyrrelser, slik at du bare kan fokusere på en bestemt skjerm om gangen.

Du kan enkelt navigere mellom forskjellige skjermer bare ved hjelp av piltastene . Ved hjelp av de tilpassede knappene kan du enkelt endre størrelse på vinduene på de forskjellige skjermbildene. Den Flytt til Monitor knapper av denne programvaren er så effektiv at de kan selv flytte spesielle vinduer som Remote Desktop Client over flere skjermer. MultiMonitor oppgavelinje har også muligheten til å overvåke eksternt skrivebord . Det suspenderer bare seg selv når du er i en ekstern skrivebordsøkt og gjenoppretter umiddelbart så snart den eksterne skrivebordsøkten er over.

MultiMonitor oppgavelinje tilbyr oss følgende tre forskjellige prisplaner:

 • MultiMonitor Taskbar Free v2.1- Som navnet antyder, er denne versjonen av MultiMonitor Taskbar helt gratis .
 • MultiMonitor Taskbar Pro v3.5- Prisen på denne versjonen er $ 35 . Hvis du bruker den hjemme, kan den fungere på alle dine personlige datamaskiner. Men hvis du bruker den til jobb, kan den bare brukes på et enkelt datasystem.
 • MultiMonitor Taskbar Commercial Site- MultiMonitor Taskbar tar $ 850 for denne lisensen. Denne versjonen kan enkelt installeres og brukes på alle datamaskiner i organisasjonen din uten noen form for begrensninger.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det