Slik løser du feil ved kompilering av film & rsquo; i Premiere Pro

Feilkompilering av film er et av de vanligste generiske problemene når det gjelder Adobe Premiere . Det rapporteres at det vises på Windows og Mac OS når du utfører forskjellige handlinger i Premiere Pro. Noen brukere sier at de får denne feilen mens de prøver å eksportere lydsekvensen, mens andre sier at feilen bare vises i forhold til klipp fra et bestemt sted. Problemet ser ikke ut til å være spesifikt for en bestemt Windows-versjon siden det rapporteres å forekomme på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10.

Hva forårsaker ' Feilkompilering av film ' i Adobe Premiere Pro?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på forskjellige brukerrapporter og reparasjonsstrategiene som er mest vellykkede når det gjelder dette scenariet. Som det viser seg, er det flere forskjellige scenarier der dette problemet vil oppstå:

  • Adobe Premiere er utdatert - i henhold til forskjellige rapporter. denne feilen rapporteres ofte med utdaterte Premiere-bygg. Adobe gjorde en god jobb med å lappe mange gjøremål som tidligere forårsaket ustabilitet. Hvis dette scenariet er aktuelt, vil du kunne løse problemet ved å oppdatere til den nyeste programvareversjonen.
  • GPU takler ikke belastningen - Hvis du bruker en lav til middels GPU, er det sjanse for at du vil støte på denne feilen mens du prøver å gjengi eller eksportere store filer. Hvis dette scenariet gjelder, kan du løse problemet ved å bruke Software Only Playback Engine.
  • Korrupt prosjektplassering - Denne feilen er også assosiert med tilfeller der prosjektets beliggenhet inneholder ødelagte filer eller filer som overskrider tegngrensen. Flere brukere som også har møtt dette problemet rapporterte at problemet ble løst etter at prosjektplasseringen ble endret.
  • Prosjektfeil - Hvis problemet oppstår når du prøver å eksportere en fil etter en periode med inaktivitet, kan du kanskje løse problemet ved å duplisere prosjektet, opprette et nytt prosjekt og importere innholdet tilbake i eller ved å oppdage hvilken del krasjer eksporten og ekskluderer den fra prosessen.

Hvis du for øyeblikket sliter med å løse dette nøyaktige problemet, vil denne artikkelen gi deg flere feilsøkingstrinn som til slutt kan hjelpe deg med å løse problemet. Nedenfor finner du en samling metoder som er bekreftet å være effektive av minst en bruker som ble berørt av samme problem.

For de beste resultatene, anbefaler vi deg å følge metodene i den rekkefølgen de presenteres i. Til slutt bør en av løsningene løse problemet uavhengig av den skyldige som forårsaker det.

Metode 1: Oppdater Premiere til den nyeste versjonen

Hvis problemet skyldes en feil, er sjansen stor for at saken blir løst hvis du oppdaterer programvaren til den nyeste tilgjengelige versjonen. Adobe har gjort en utmerket jobb med å lappe mange uoverensstemmelser som har med Windows 10 å gjøre i det siste, så oppdatering kan være den eneste løsningen du trenger å bruke.

Noen berørte brukere har rapportert at problemet ble løst etter at de oppdaterte til den siste tilgjengelige versjonen og startet enheten på nytt.

Den enkleste måten å oppdatere Adobe Premiere til den nyeste versjonen på, er uten tvil å bruke Adobe Creative Cloud . Med bare noen få klikk vil du kunne oppdatere programvaren til den siste utgivelsen.

For å se etter Adobe Premiere-oppdateringer, åpne Creative Cloud-skrivebordsprogrammet og klikk på handlingsknappen (øverst til høyre på skjermen). Deretter klikker du på Sjekk etter appoppdateringer fra den nylig oppkomne menyen .

Følg deretter instruksjonene på skjermen for å oppdatere Adobe Premiere til den nyeste versjonen. Hvis du blir bedt om å velge fra en samling med forskjellige versjoner, velger du den siste og følger deretter installasjonsinstruksjonene.

Hvis du ikke bruker Creative cloud, følger du instruksjonene nedenfor for å avinstallere Adobe Premiere manuelt og deretter installere den nyeste versjonen på nytt:

  1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “appwiz.cpl” i Kjør- boksen og trykk Enter for å åpne vinduet Programmer og funksjoner .
  2. Når du er inne i listen Programmer og funksjoner , blar du ned gjennom listen o applikasjoner til du finner Adobe Premiere Pro. Når du ser det, høyreklikker du på det og velger Avinstaller for å starte avinstallasjonsprosessen.Avinstallerer Adobe Premiere
  3. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre avinstallasjonsprosessen.
  4. Når applikasjonen er avinstallert, start datamaskinen på nytt.
  5. Ved neste oppstartssekvens, besøk denne lenken ( her ) og last ned den nyeste versjonen.

  6. Når nedlastingen er fullført, åpner du kjørbar installasjon og installerer applikasjonen. Når installasjonssekvensen er fullført, aktiverer du nedlastingen ved å sette inn lisensnøkkelen.
  7. Utfør den samme handlingen som tidligere utløste 'Feilkompilering av filmen', og se om problemet er løst.

Hvis denne metoden ikke tillot deg å løse problemet, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 2: Endre videoredigerer

Hvis du får denne feilen hver gang du prøver å gjengi en video, kan du kanskje løse problemet ved å endre videogjengivelsesmetoden. Dette er mer en løsning enn en riktig løsning, men mange berørte brukere har rapportert at det er effektivt for å løse 'Feilkompilering av film'.

Som det viser seg, er det flere stabilitetsproblemer som ofte rapporteres med visse konfigurasjoner mens rendereren er konfigurert til å bruke GPU Acceleration (CUDA) .

Her er en rask guide for å løse dette problemet ved å få tilgang til prosjektinnstillingene og endre standard videogjengivelse og avspilling :

  1. Inne i videoen som kaster feilen, klikker du på Fil fra båndmenyen øverst til venstre på skjermen. Deretter, fra Fil- menyen, gå til Prosjektinnstillinger og klikk på Generelt.
  2. Når du er inne i vinduet Prosjektinnstillinger , må du sørge for at kategorien Generelt er valgt. Gå deretter til Videogjengivelse og avspilling og sørg for at kun Mercury Playback Engine Software er valgt. Du kan gjøre dette ved å bruke rullegardinmenyen.

    Merk: Å bruke Mercury Playback Engine GPU Acceleration er kjent for å forårsake flere stabilitetsproblemer på visse PC-konfigurasjoner.

  3. Forsøk å gjengi videoen igjen og se om problemet er løst. Hvis du blir bedt om av et vindu for endringer, klikker du på Forhåndsvisning .
  4. Bruk båndlinjen øverst til å gå til Eksporter og klikk Eksporter igjen for å fullføre operasjonen.

Hvis du fortsatt har det samme problemet, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Endre plassering av prosjektfilen

Noen berørte brukere har rapportert at problemet ble løst etter at de endret plasseringen til prosjektfilen. I de fleste tilfeller har berørte brukere rapportert at de fikk det til å fungere ved å endre plasseringen til både prosjektfilen og den eksporterte videoen til skrivebordet.

Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

  1. Når prosjektet ditt er klart, går du til Fil (øverst til venstre i båndmenyen) og klikker på Lagre som.
  2. Fra Lagre som- skjermen, angi plasseringen til skrivebordet og gi videoprosjektet et navn før du klikker Lagre.
  3. Gå deretter til Eksportinnstillinger , velg kategorien Utdata og klikk på Eksporter.
  4. Se om prosedyren er vellykket og fullføres uten feilen.

Hvis denne metoden ikke hjalp deg med å løse problemet, går du ned til neste metode nedenfor.

Metode 4: Kopiering av sekvensen

Flere brukere har rapportert at duplisering av sekvensen som er i ferd med å eksporteres tillot dem å fullføre operasjonen uten å se "Feil under kompilering av film". Som det viser seg, kan dette omgå feilmeldingen og tillate deg å eksportere den uten problemer.

For å duplisere en sekvens, høyreklikker du bare på prosjektet som mislykkes og velger Eksporter fra den nylig viste kontekstmenyen.

Når du har gjort dette, kan du prøve å utføre den samme handlingen som tidligere utløste 'Feil under kompilering av film' og se om problemet er løst. Hvis den samme feilmeldingen vises, går du ned til neste potensielle løsning.

Metode 5: Finn ut hvor eksporten krasjer

Hvis Adobe Premiere krasjer et sted under eksportprosessen, betyr det sannsynligvis at noe skjer i begynnelsen av sekvensen. Et par brukere som hadde dette problemet klarte å få eksportprosessen til å fullføres uten feil ved å rulle rammene noen rammer tilbake eller noen rammer fremover fra menyen nederst på skjermen.

Etter at du har flyttet rammen, eksporterer du det lille segmentet og ser om feilen med å kompilere film slutter å oppstå. Hvis eksportprosessen ikke lenger mislykkes, bør du eksportere resten av filen.

Hvis problemet fremdeles ikke er løst, kan du gå videre til neste metode nedenfor.

Metode 6: Opprette et nytt prosjekt

Flere brukere som også hadde denne feilen klarte å fikse det ved å opprette et nytt prosjekt med nøyaktig samme filer og gjøre den eksporterende delen fra den nye. For å gjøre dette, gå til Fil> Ny> Prosjekt . Navngi deretter prosjektet til hva du vil, og klikk Ok .

Når det nye prosjektet er opprettet, importerer du forrige prosjekt. Du kan bare dra og slippe, eller du kan bruke veiviseren for import . Når du har bekreftet at importen og prosessen er vellykket, kan du se om feilen med å kompilere film er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det