Kan du få tilbakebetaling på Blizzard Battle.net?

Noen plattformer som tilbyr kjøp av produkter tilbyr også tilbakebetalingsalternativet for brukerne. Refusjon tilbys hvis brukere av forskjellige årsaker ønsker å få tilbake pengene sine for det kjøpte produktet. Hver plattform har sine egne regler for refusjonspolitikken. Situasjonen for tilbakebetaling kan avhenge av produktbruk eller produktkvalitet. I denne artikkelen vil vi snakke om refusjonen på Blizzard Battle.net.

Refusjon for produkter på Blizzard Battle.net

Blizzard er et selskap for spillutvikling som har utviklet flere kjente spill. Selv den nye Call Of Duty: Modern Warfare er nå også tilgjengelig på Battle.net. Om refusjonen på Blizzard, er det veldig lite om det på deres offisielle side. De har ikke definert refusjonspolitikken på nettstedet deres. Imidlertid har de et alternativ for å lage en refusjonsbillett på deres supportside.

Så når det gjelder tilbakebetaling, har få medlemmer av samfunnet identifisert reglene i henhold til erfaringen med refusjon på snøstorm. Reglene som få medlemmer fant, er at refusjonen bare er mulig hvis spillet ikke blir spilt i det hele tatt, og refusjonen blir spurt innen 3 dager. Det er noen spesielle tilfeller der de ga refusjon til sine kunder, selv om spillene ble spilt. Derfor avhenger det av situasjonen og flaks når det gjelder refusjon for snøstorm.

Hvis du leter etter metoden for hvor og hvordan du søker om refusjon, følger du trinnene nedenfor:

  1. Gå til det offisielle nettstedet for Blizzard og logg inn på kontoen din. Klikk deretter på Support- knappen øverst til høyre ved siden av kontonavnet ditt.
  2. Klikk nå på et av de oppførte spillene du vil refundere.
  3. Klikk på betalingsikonet , og klikk deretter på knappen Kontakt support .
  4. Her får du muligheten for Be om tilbakebetaling , klikk på den.
  5. Klikk på Velg ordre- knappen og vent på svaret.
  6. Hvis du er kvalifisert for refusjon, vil de vise deg menyen av den grunn at du vil refundere spillet. Velg ett av alternativene fra det. Klikk på Be om refusjon- knappen.
  7. Du vil motta meldingen om tilbakebetaling fra Blizzard.
  8. Hvis du ikke er kvalifisert for refusjon, kan du be om en klage til dem ved å sende inn billetten. Du må gi full informasjon relatert til produktet og fortelle dem hele historien om hvorfor du skal få refusjon.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det