Fix: WoW-tillegg vises ikke

World of Warcraft er et av de mest spilte flerspillerspillene basert på åpen verden. Spillet startet reisen for snart to tiår siden og har nå gitt ut den siste utvidelsen, Battle for Azeroth.

WoW har støtte for tredjeparts tillegg som lar brukeren tilpasse spillingen ved å tilpasse brukergrensesnittet og vise tilleggsinformasjon på spillskjermen. Nesten alle spillerne bruker tillegg for effektiv kommunikasjon og god raidingopplevelse.

Vi har imidlertid mottatt flere rapporter fra spillere om at tilleggene deres ikke er synlige inne i klienten etter en oppdatering eller når de flyttet spillmappen. Tilleggene er normalt synlige i klienten etter at du har limt inn tilleggsmappen i riktig katalog. I denne løsningen vil vi gjenta alle mulighetene og hjelpe til med å løse problemet.

Merk: Hvis du har problemer med Twitch-tillegget i WoW-klienten din, kan du sjekke den offisielle dokumentasjonen på Twitch Support-nettstedet.

Hva er årsaken til at tillegg ikke vises i World of Warcraft?

Det kan være flere grunner til at tilleggene ikke vises i klienten din, alt fra korrupt katalog til feil liming av tilleggsmappene. Her er noen av grunnene til at du kan oppleve dette problemet:

 • Korrupt tilleggskatalog: Katalogen der du limer inn tilleggsfilene kan være ødelagt eller ha feil konfigurasjoner, og det er grunnen til at klienten kanskje ikke leser tilleggsfilene riktig.
 • Feil utvinning : Tillegg må hentes til en riktig og presis plassering når de lastes ned. Hvis du ikke limte inn innholdet i riktig katalog, vil ikke tilleggene vises.
 • Ny oppdatering : Battle for Azeroth-utvidelsen har endret standard tilleggskatalog i WoW-installasjonsmappen. Du må gjøre denne endringen i alle tilleggene dine.
 • Feil mappeformat : Vanligvis når du laster ned et tillegg er det ikke i riktig mappeformat. WoW-klienten krever at alle tilleggsfilene er i riktig format for å kunne leses og implementeres.

Før vi går videre til løsningen, må du sørge for at du har en aktiv og åpen internettforbindelse. Videre bør du også være logget på som administrator. En antagelse som vi gjør er at tilleggsfilene dine er korrekte og ikke er korrupte. Bekreft kompatibiliteten og ektheten til tilleggsfilene dine før du fortsetter med løsningene.

Løsning 1: Kontrollere katalogen over tilleggsmappen

Etter lanseringen av Battle of Azeroth-utvidelsen av World of Warcraft ble tilleggskatalogen for spillet endret til et annet sted. Den generelle katalogstrukturen ble endret for å forbedre spillopplevelsen og på grunn av kravene fra utviklere. Filbanen der tilleggene skal limes inn er:

% \ World of Warcraft \ _retail_ \ Interface \ AddOns.

Alle filene som cache, skjermbilder og tillegg er flyttet til detaljhandelmappen. Naviger til katalogen der World of Warcraft er installert på datamaskinen din og lim inn tilleggsfilene til riktig destinasjon. Du kan kopiere alt innholdet fra den eldre tilleggsmappen til den nye filstien som er oppført ovenfor.

Start datamaskinen på nytt etter å ha flyttet filene, og sjekk om du har tilgang til tilleggene i klienten.

Løsning 2: Kontrollerer format for tilleggsfiler

Tillegget du laster ned fra et tredjepartsnettsted, er vanligvis i .zip-format, eller hvis du har lastet det ned fra GitHub, vil det ha en hovedmappe. Disse formatene støttes ikke av spillklienten. Alle mappene må pakkes ut, og innholdet skal limes inn i tilleggskatalogen.

 1. Høyreklikk på tilleggsfilen og trekk ut innholdet.
 1. Kopier nå den tilsvarende mappen som ble hentet ut og lim den inn i riktig katalog.

Legg merke til mappenavnet i bildet over. Den inneholder ingen ekstra navn eller koder (for eksempel master når du laster ned fra GitHub). Du bør også åpne innholdet i mappen for å sikre at alle tilleggsfilene lagres uten ytterligere kataloger.

For eksempel kan filstien der innholdet i tilleggsfilene dine er følgende:

wow.1.12.1 / grensesnitt / tillegg / Gatherer / Gatherer

I dette tilfellet flytter du innholdet i den andre Gatherer- filen til den første og sletter den andre. Tilleggsfilene til et hvilket som helst tillegg skal være i den direkte umiddelbare katalogen (ikke i underkataloger).

Løsning 3: Laster utdaterte tillegg

World of Warcraft-klienten har et alternativ å automatisk se bort fra gamle tillegg fra spillet ditt, selv om de fungerer som de skal. Dette gjøres for å øke spillopplevelsen og unngå feil eller gale data som overføres til tillegget. Dette er mer en formalitet fordi det er mange utdaterte tillegg som fungerer feilfritt inne i klienten. I denne løsningen vil vi starte WoW-klienten og deaktivere alternativet som håndhever denne policyen.

 1. Start World of Warcraft som administrator og logg inn på karakteren din.
 2. Trykk nå på Esc eller menyikonet for å laste inn den lille menyen på skjermen. Klikk på alternativet AddOns .
 3. Når tilleggsvinduet er åpent, sjekk alternativet som sier Load out of date AddOns . Nesten øyeblikkelig vil du se alle de deaktiverte tilleggene vises på skjermen.
 1. Aktiver add-on som du vil skal vises på UI og trykk OK . Nå blir tilleggene aktivert.

Løsning 4: Slette grensesnittmappe

Grensesnitt-mappen er standardmappen som inneholder alle tilleggsfilene og skjermbildene etc. i din World of Warcraft-installasjon. Det er tilfeller der denne mappen blir ødelagt og blir uleselig av spillklienten. Grensesnittmappen inneholder ikke noen viktig spillmekanikk og kan lett gjenopprettes av spillet.

I denne løsningen vil vi slette grensesnittmappen og tvinge spillklienten til å opprette en ny. Dette vil fylle ut alle standardkonfigurasjonene der du kan lime inn tilleggene igjen og sjekke om problemet er løst.

 1. Lukk alle World of Warcraft-prosesser helt. Dobbeltsjekk ved hjelp av oppgavebehandling.
 2. Nå navigerer du til World of Warcraft-katalogen. Finn grensesnittet I BFA vil grensesnittmappen være i mappen '_retail_'.
 3. Klipp grensesnittmappen fra katalogen og lim den inn i en egen stasjon eller på skrivebordet. Vi holder dette som en sikkerhetskopi i tilfelle noe går galt.
 1. Start nå World of Warcraft-klienten på datamaskinen din og logg deg på karakteren din. Etter å ha brukt 1-2 minutter, lukk klienten og naviger tilbake til katalogen. Grensesnittmappen blir gjenskapt. Nå kan du enkelt laste ned tilleggene og lime dem inn i AddOns- mappen i Interface .

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det