Hva skjer når du følger noen på Facebook

Hjem / Lær / Hva skjer når du følger noen på Facebook

Hva skjer når du følger noen på Facebook

Av Habiba Rehman 6. mai 2019 2 minutter lest

Facebook-brukere forveksler ofte måten å være venner med noen på Facebook fungerer på, og måten å følge noen på. Her er den enkle forskjellen mellom de to.

Forskjellen mellom å bli venn og følge noen på Facebook

Når du legger til noen på Facebook som en venn, og når de godtar venneforespørselen din, blir de din "online Facebook-venn". Du og de kan se hverandres innlegg, kan kommentere hverandres innlegg og glede seg over å bruke Facebook sammen. Når du gjør en person til din 'venn' på Facebook, blir det en toveis ting for dere begge.

Å følge noen på Facebook er imidlertid mer en enveis ting. På enveis, mener jeg, det er ikke viktig at hvis du følger noen, må de også følge deg. Du, som bruker av Facebook, har et alternativ der du kan følge en person på Facebook, enten de er din 'Facebook-venn' eller ikke. Ved å følge noen sørger du for at alt de legger ut, enten det er offentlig eller privat, får du se innleggene på nyhetsfeeden din hver gang du kommer online på Facebook. Nå avhenger innholdet du kan se, åpenbart av personverninnstillingene som personen du følger har angitt.

En av de største forskjellene i å slette noen som en venn på Facebook, og følge opp noen på Facebook (mens de fremdeles er i vennen din), er at når du sletter noen, er de ikke lenger en del av ditt virtuelle liv på Facebook. På samme måte vil du også bli ekskludert fra noe de legger ut på Facebook-profilen sin, ettersom dere begge ikke deler et vennskap på Facebook lenger.

Å følge opp, derimot, vil ikke fjerne dem fra listen din. Det vil bare skjule deres Facebook-aktivitet, det vil si innleggene de deler på Facebook, fra nyhetsfeeden din, mens dere to fremdeles er venner. I tillegg til dette, hvis du har fulgt dem, betyr ikke dette at de slutter å se innleggene dine. Hvis de velger å ikke se noen av innleggene dine på nyhetsfeeden deres, må de også følge deg med ved å gå til profilen din og klikke på Følg ikke-fanen.

  1. Du må gå til profilen til vennen du vil følge på Facebook. Legg merke til det røde rektangelet som fremhever fanen for 'Følger' i bildet som er delt nedenfor. Klikk på nedoverpilen her for å se rullegardinlisten over alternativer å velge mellom.
  2. Nedtrekkslisten som vises vil vise deg en fane for 'Følg ikke' sammen med navnet på vennen din. Hvis du vil slutte å se innleggene deres på Newsfeed på Facebook, må du klikke på dette.
  3. Fanen som tidligere viste "følger" vil automatisk endres til "følg" nå.

    Jeg kan alltid følge og følge en venn uten å fortelle dem om denne endringen. Men hvis jeg uvenner dem og legger dem til igjen som en venn på Facebook, vil de bli informert om dette når jeg sender dem en venneforespørsel.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det