Hvordan koble Xbox One flytende metallkontroller til PC

Xbox One flytende metallkontroller er en populær kontroller på markedet i dag. Den har en veldig pålitelig tilkobling takket være 9,8 ”ledningen den følger med. Du kan også koble et kompatibelt hodesett til 3,5 mm-kontakten slik at du enkelt kan chatte mens du spiller spillet. Denne kontrolleren er billig sammenlignet med andre kontrollere som er tilgjengelige ute i markedet.

Når du kobler denne kontrolleren for første gang til PCen din, kan det oppstå en feil der Windows nekter å gjenkjenne enheten. Kontrolleren viser som en tilkoblet enhet (med navnet Xbox One-kontrolleren i enhetsbehandling), men den viser at det ikke er noen drivere installert.

Det er flere måter du kan koble kontrolleren din til PC-en din, dvs. med ledning, Bluetooth og trådløst. For å koble dem til, må du sørge for at alle driverne er tilgjengelige og installert på din PC først. Følg trinnene nedenfor.

Installere drivere

For de fleste Windows 10-brukere er driverne allerede installert på maskinene sine. Du kan imidlertid fortsatt laste dem ned herfra. Denne driveren er ment for 64-biters maskiner.

Installer driveren og klikk Neste på hvert trinn. Etter å ha klikket på Fullfør, kan du gå videre til de andre trinnene for hvordan du kobler til Xbox One-kontrolleren.

Koble til via USB

Koble til Xbox via USB er den mest effektive måten å koble til kontrolleren. Tilkoblingen er veldig stabil, og du trenger ikke å bekymre deg for at kontrolleren fra tid til annen blir frakoblet. Følg trinnene som er nevnt nedenfor.

 1. Koble USB-kabelen til fronten på kontrolleren og den andre enden til PC-en.

Med USB-tilkoblingene kan du enkelt koble til rundt 8 trådløse Xbox-kontrollere samtidig. Du kan feste 4 kontrollere som har Xbox chat-headset tilkoblet, og bare 2 hvis kontrollerne har Xbox Stereo headset.

 1. Trykk nå på Windows + R-knappen for å starte kjøringsprogrammet. Skriv “ devmgmt i dialogboksen. msc ”. Dette vil starte datamaskinens enhetsbehandling foran deg.
 2. Finn nå Xbox One-kontrolleren din fra listen over enheter som er koblet til PCen. Når du har funnet den, høyreklikker du på den og velger alternativet som sier “ Oppdater driver ”.

 1. Etter at du har klikket Oppdater driver, vil Windows spørre deg om du vil legge til driveren manuelt, eller om du vil at Windows skal søke etter drivere automatisk ved hjelp av internett. Klikk på det andre alternativet ( søk etter drivere manuelt ).

 1. Et nytt vindu kommer frem der du blir bedt om å spesifisere plasseringen til driverne. Velg alternativet nederst på skjermen som sier " La meg velge fra en liste over tilgjengelige drivere på datamaskinen min ".

 1. Nå viser windows alle installerte drivere på datamaskinen din som er kompatible med enheten din. Velg Xbox One-kontrollerdriveren som du nettopp har installert. Klikk Ok, og datamaskinen din vil oppdage kontrollerne.

Koble til trådløst

Du kan også koble Xbox One-kontrollere trådløst. Du må sørge for at Xbox er synlig og at den trådløse tilkoblingen er slått på.

 1. Trykk på Windows + R-knappen for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv “ ms-innstillinger: ” i dialogboksen . Dette starter datamaskinens innstillinger foran deg.

 1. Når innstillingene er åpnet, velger du alternativet Enheter .

 1. Når Enheter-menyen er åpnet, klikker du på + -tegnet som sier “ Legg til Bluetooth eller annen enhet ”.

 1. Et nytt vindu dukker opp foran deg, og gir deg muligheten til å velge hvilken type enhet du vil koble til. Velg det siste alternativet som sier “ Alt annet ”.

 1. Velg Xbox Wireless Controller fra listen over alternativer når du velger Alt annet.

 1. Nå vil Windows koble kontrolleren din til systemet, og på kort tid kan kontrolleren spilles av.

Koble til via Bluetooth

Du kan enkelt koble Xbox-kontrolleren til PC-en din ved hjelp av Bluetooth.

 1. Start Xbox-kontrolleren ved å trykke Xbox-logoen på kontrolleren.
 2. Trykk nå på kontrollerknappen i tre sekunder og slipp den.

 1. Trykk på Windows + R-knappen for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv “ ms-innstillinger: ” i dialogboksen . Dette starter datamaskinens innstillinger foran deg.
 2. Når innstillingene er åpnet, velger du alternativet Enheter .
 3. Når Enheter-menyen er åpnet, klikker du på + -tegnet som sier “ Legg til Bluetooth eller annen enhet ”.
 4. Slå på PC-en din Bluetooth slik at den kan koble til kontrolleren uten problemer.
 5. Når PC-en din har oppdaget Xbox-kontrolleren, klikker du på den slik at de begge kan pares. Lagre endringer og avslutt. Nå er Xbox One-kontrolleren din koblet til PCen din, og du bruker den enkelt.

Merk: Hvis kontrolleren din ikke klarer å koble til PCen din, bør du se om PCen og kontrolleren er kompatible eller ikke. Du bør også sjekke om Xbox One-kontrolleren din er oppdatert nok. Du kan følge trinnene nedenfor for å oppdatere det deretter.

Oppdaterer Xbox-kontrolleren

 1. Logg på Xbox Live på Xbox One-konsollen og installer oppdateringen hvis du blir bedt om det.
 2. Koble den lille enden av USB til kontrolleren og den andre store enden i konsollen.
 3. Instruksjoner for å installere oppdateringen kommer automatisk. Følg instruksjonene og ikke koble fra mens den oppdateres.

Hvis du ikke mottar noen instruksjoner, kan du gjøre det manuelt. Trykk på menyknappen og velg deretter Innstillinger . Velg Enheter og tilbehør fra innstillingene . Velg kontrolleren du oppdaterer, velg Oppdater og klikk Fortsett.

 1. Når oppdateringen er fullført, trekker du ut USB-kabelen. Hvis du har mer enn en kontroller tilgjengelig, kan du også oppdatere dem nå en om gangen. Velg alternativet Oppdater en annen, og følg trinnene igjen.

 1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren. Nå er kontrolleren din oppdatert, og du kan også enkelt koble den til PCen.

Du kan også kartlegge tastaturtastene dine i en hvilken som helst kontroller for å få en flott spill. Det er mye programvare tilgjengelig for å gjøre denne jobben. Du kan få en innside angående all mekanikken som er involvert, enkelt ved hjelp av guiden vår. Du kan følge denne guiden herfra.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det