Fix: Plugin Container for Firefox har sluttet å fungere

Plugin Container eller plugin-container.exe (kjørbar fil) er en Mozilla Firefox Plugin's Handler som ble introdusert med eller rundt versjon 3.6.4 innlemmet i Firefox og er ansvarlig for håndtering av plugins. Denne funksjonen ble lagt til Firefox for å unngå krasj forårsaket av plugins.

Alle Firefox-plugins er lastet inn i Plugin Container for fil for å unngå at Firefox lukker seg på grunn av et krasj. Løsningene i denne håndboken vil også løse følgende problemer

 • Plugin Container for Firefox har sluttet å fungere når fullskjermmodus er slått på
 • Plugin Container for Firefox har sluttet å fungere når Firefox kjøres i VMWare

Løsning 1: Oppdater Flash Player

Shockwave (Flash) Player er alltid et plagsomt plugin, men du kan ikke virkelig surfe på nettet uten det. Det virkelige problemet med det er at nye versjoner av det stadig kommer ut, men brukerne er ikke så opptatt av å oppdatere det en gang i blant - Dette er en av hovedårsakene til at programtillegget slutter å fungere i Firefox.

Dette kan føre til forskjellige problemer som denne på datamaskinene sine, men enda flere problemer når gamle versjoner av Shockwave kjører på mistenkelige nettsteder, da ondsinnede brukere kan bruke sikkerhetsfeilene i gamle versjoner for å skade datamaskinen din. Slik oppdaterer du dette pluginet i Mozilla-nettleseren din.

 1. For det første er det ingen automatisert prosess med å oppdatere pluginene ved hjelp av nettleseren, selv når du åpner Mozilla Firefox-nettleseren og går til Verktøy >> Tilleggsprogrammer >> Plugins og klikker på Oppdater nå-knappen, du blir bare omdirigert til dette nettstedet.
 2. Gå videre og åpne lenken ovenfor. På venstre side av skjermen, bør du se visse innstillinger som Windows-arkitekturen (32bit eller 64bit), det foretrukne språket og nettleseren du laster ned Shockwave Flash-spilleren til.

 1. Hvis du laster ned spilleren fra en annen nettleser eller en annen datamaskin (som kan være mulig hvis Firefox ikke svarer), klikker du på "Trenger du Flash Player for en annen datamaskin?" alternativet og velg operativsystemet ditt i trinn 1 og nettleseren du bruker i trinn 2 (Firefox).
 2. Forsikre deg om at du deaktiverer de valgfrie tilbudene midt i nettleservinduet som vil installere McAfee-verktøy på PC-en, og klikk på Last ned nå-knappen.

 1. Kjør filen du nettopp har lastet ned fra nedlastingsmappen på datamaskinen din, vent til installasjonsfilene lastes ned helt, og følg instruksjonene på skjermen for å fortsette og installere Flash Player. Start datamaskinen på nytt etterpå og sjekk om feilen fremdeles vises.

Merk : Det er fullt mulig at installasjonen ikke kan gå som planlagt på grunn av ulike problemer rapportert ved bruk. Det er da du må utføre en ren installasjon ved hjelp av avinstalleringsverktøyet laget av Adobe.

 1. Klikk på lenken ovenfor for å starte nedlastingsprosessen av avinstalleringsverktøyet til datamaskinen din (nedlastingen starter så snart du klikker på lenken). Sørg for at du laster ned apper eller programmer som kan bruke Shockwave Flash (direktemeldinger, nettlesere, spill osv.).
 2. Kjør avinstallasjonsfilen du nettopp har lastet ned fra nedlastingsmappen på datamaskinen din, og følg instruksjonene på skjermen for å fortsette og avinstallere Flash Player.

 1. Opprydding etter at avinstallasjonen er fullført, ganske enkelt ved å navigere til mappene som vises nedenfor og slette alle filer og mapper du ser muligens inne. Den beste måten å navigere på er å bruke Windows Key + R-tastekombinasjonen for å få frem dialogboksen Kjør og bare lime inn i stiene nedenfor:
C: \ Windows \ system32 \ Macromed \ Flash C: \ Windows \ SysWOW64 \ Macromed \ Flash% appdata% \ Adobe \ Flash Player% appdata% \ Macromedia \ Flash Player

 1. Start datamaskinen på nytt og prøv å installere Flash Player ved hjelp av informasjonen ovenfor.

Løsning 2: Broken Xmarks-tillegg

Xmarks er et plugin designet for Mozilla Firefox-nettleseren, og det er et av de mest populære verktøyene som brukes til å administrere bokmerkene dine riktig. Imidlertid, hvis visse feil oppstår med pluginet, reagerer plugin-beholderen ved å krasje og viser feilen Plugin Container for Firefox har sluttet å fungere, og du kan ha flaks med å løse problemet ved å reparere Xmarks-pluginet ved hjelp av nettleseren.

 1. Åpne Mozilla Firefox-nettleseren din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen.
 2. Finn det blå Xmarks-ikonet øverst til høyre i vinduet. Klikk på den og velg alternativet Xmarks Settings.

 1. Hvis Xmarks ikke kjører for øyeblikket, kan du åpne innstillingene via tillegg. Klikk på menyknappen øverst til høyre i nettleservinduet og klikk på Tillegg. Du kan også skrive inn “about: addons” i adressefeltet øverst i Mozilla-nettleseren.
 2. Finn Xmarks-tillegget og klikk på Alternativer-knappen der.
 3. Fra vinduet Xmarks-innstillinger, naviger til kategorien Avansert helt til høyre og klikk på Reparer-knappen. Følg instruksjonene som vises på skjermen, og start nettleseren på nytt etterpå. Sjekk om problemet er borte.

Løsning 3: Oppdater den nåværende versjonen av Firefox

Som det kan forventes, er oppdateringer der, så løser problemer og for å fikse visse feil som skjedde før. Som flere brukere har hevdet online, klarte oppdatering av deres eksemplar av Firefox å løse problemet umiddelbart, så du bør definitivt vurdere denne løsningen.

Firefox holder seg vanligvis oppdatert med funksjonaliteten for automatisk oppdatering, men hvis du har deaktivert den fordi den irriterte deg, kan du fortsatt starte prosessen manuelt uten problemer.

 1. Åpne Firefox ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter det i Start-menyen og klikke på det første alternativet som vises.

 1. Klikk på menyknappen øverst til høyre i nettleservinduet, klikk på Hjelp-delen og velg Om Firefox-alternativet.
 2. Så snart About Mozilla Firefox-vinduet åpnes, begynner nettleseren å se etter oppdateringer og laste dem ned umiddelbart hvis det er noen. Når nedlastingsprosessen er fullført, vil du kunne se Start på nytt for å oppdatere Firefox-knappen, så klikk på den.
 3. Sjekk om det samme problemet dukker opp igjen når Firefox har startet på nytt.

Løsning 4: Deaktiver Adobe Flash Protected Mode

Denne løsningen er primært rettet mot folk som bruker 32-biters datamaskiner siden dette alternativet ikke en gang eksisterer i sin rene form på nettlesere som kjører på 64-biters versjoner av Windows. Alternativet for beskyttet modus er designet for å beskytte deg mot inntrengere og ondsinnede angrep, men selv utviklerne på Mozilla erkjenner at det kan forårsake konstante krasjer og feil som denne. Det er derfor du kan deaktivere det og sjekke om det vil løse problemet ditt.

For 64-biters Windows-brukere er det en annen metode som ligger under denne, og den er litt mer avansert, men ikke noe for komplisert

 1. Åpne Mozilla Firefox-nettleseren din ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet eller ved å søke etter den i Start-menyen.
 2. Klikk på menyknappen øverst til høyre i nettleservinduet og klikk på Tillegg.

 1. I høyre rute på skjermen, finn og klikk på alternativet Plugins for å se hele listen over plugins som er installert i nettleseren din. Klikk på Alternativer ved siden av Shockwave Flash-oppføringen og fjern merket ved siden av "Aktiver Adobe Flash-beskyttet modus" -oppføring.

 1. Kontroller om problemet er løst etter at du har startet nettleseren på nytt.

Windows 64-bit OS-brukere:

 1. Åpne File Explorer og prøv å navigere til dette stedet fra enten Min datamaskin eller Denne PCen:
C: \ Windows \ SysWOW64 \ Macromed \ Flash
 1. Hvis du ikke kan se noen av mappene i prosessen, skyldes det at de skjulte filene er deaktivert fra systemet ditt, og du må aktivere visningen av dem.
 2. Klikk på "Vis" -fanen på Filutforsker-menyen og klikk på "Skjulte gjenstander" avkrysningsruten i Vis / skjul-delen. File Explorer viser de skjulte filene og vil huske dette alternativet til du endrer det igjen.

 1. Finn en fil som heter mms.cfg. Høyreklikk på den og velg Rediger. Merk at du må ha administratorrettigheter for å gjøre det. Hvis filen ikke eksisterer, høyreklikker du hvor som helst i Flash-mappen og velger Ny >> Tekstfil. Lagre filen som “mms.cfg” og sett alternativet Lagre som type til Alle typer.
 2. Uansett åpner du mms.cfg-filen og setter følgende linje nederst i dokumentet:
ProtectedMode = 0
 1. Lagre endringene og lukk Notisblokk. Denne endringen vil bare bli brukt etter at Flash-plugin ikke er i bruk, noe som betyr at du må lukke Firefox og vente et par minutter.

Løsning 5: Deaktiver maskinvareakselerasjon

Maskinvareakselerasjon kan noen ganger forbedre ytelsen til nettleseren din, men det har vært utallige feil og problemer som brukere kunne ha unngått ved å slå av denne problematiske funksjonen. Det kan gjøres enkelt via Firefox-innstillinger, men du bør fortsatt deaktivere dette alternativet rett i Flash-innstillingene også.

Firefox :

 1. Klikk på menyknappen øverst til høyre i nettleservinduet, og klikk deretter på Alternativer. Naviger til panelet Generelt.

 1. Bla ned til Performance-delen og fjern merket for Bruk anbefalte ytelsesinnstillinger for å få tilgang til "Bruk maskinvareakselerasjon når mulig oppføring". Fjern merket for avkrysningsruten ved siden av og lukk menyen. Start nettleseren på nytt og sjekk om feilen fortsatt oppstår.

Blits:

 1. Den raskeste måten å deaktivere den på, er ved å bruke en Flash-animasjon på deres offisielle hjelpeside. Åpne denne lenken og bla ned til treanimasjonen. Sørg for at du høyreklikker på den og slikker på innstillingsalternativet.

 1. I innstillingsdialogvinduet som skal åpnes, hold deg i den første fanen Skjerm i innstillingsvinduet og fjern ruten ved siden av "Aktiver maskinvareakselerasjon" der før du klikker på lukkeknappen og starter nettleseren på nytt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det