Slik sletter du visningshistorikk på Hulu

Hjem / Lær / Slik sletter du visningshistorikk på Hulu

Slik sletter du visningshistorikk på Hulu

Av Habiba Rehman 3. april 2019 1 minutt lest

Hulu-brukere er kanskje ikke klar over hvordan de kan slette hele Hulu-visningshistorikken fra nettstedet eller fra applikasjonen. Nå kan det være mange grunner til at noen vil slette Hulu-historikken, spesielt når du deler Hulu-kontoen din med noen andre.

Årsak nummer 1

Du har sett på noe du ikke vil at foreldrene dine skal se eller vite. Eller så du på noe, og siden du deler kontoen med barna dine, føler du at det kanskje ikke passer for dem å se.

Årsak nummer 2

Det kan ha skjedd en eller to ganger at du så på noe på Hulu og innhold som lignet det som stadig ble vist på forslagslisten din. Noen ganger kan disse forslagene gå over toppen, og å fjerne slike forslag fra Hulu-skjermen er ved å enten fjerne dem manuelt eller ved å slette historikken din slik at Hulu ikke lenger viser disse showene eller filmene på kontoen din.

Slik sletter du historikken din

Det er veldig enkelt å slette visningshistorikken din. Bare følg trinnene som nevnt nedenfor, så blir Hulu-kontoen din ren som en nylig opprettet konto. Når du har slettet historikken, vil forslagene du tidligere mottok av Hulu automatisk endres eller forsvinne, da de bare viser innhold relatert til Hulu-visningshistorikken din og showene som er merket av deg.

  1. Logg på Hulu-kontoen din. Det kan være lettere å jobbe med nettstedet fra en datamaskin eller bærbar datamaskin, ettersom du ser alt mer passende.
  2. Mot høyre øverste hjørne av skjermen kan du legge merke til navnet ditt eller profilnavnet du bruker for øyeblikket. Hver profil på Hulu kan slette seerloggen ved å åpne profilen på Hulu. Her, ved siden av K, som vist på bildet over, er der jeg vil klikke for å finne en fane for historie. Ved å klikke på dette vil du lede deg til visningshistorikken din og vise deg alle showene du eller partneren din noensinne har sett fra denne spesifikke profilen. Det er to måter å gjøre det på. Du kan enten gå på hver viste historikkfane og slette showet, eller du kan klikke på Fjern alle videoene øverst til venstre på skjermen for å slette historikken din på Hulu som vist på bildet nedenfor.

Når du har slettet spesifikke show eller hele historikken på Hulu, vises Hulu-kontoen din som om du nettopp har registrert deg for den. For å være ærlig hjelper visningshistorikken deg med å holde show som interesserer deg mest på toppen av siden, slik at du ikke trenger å gå dypere for å lete etter dem. Hvis du sletter hele visningshistorikken din, må du gjøre det igjen. Etter min mening, hvis det ikke er så stort problem å beholde visningshistorikken din, så ikke slett den. Ellers vet du nå hvordan du skal gjøre det.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det