Fix: Skyrim Crash to Desktop

Skyrim kom ut for lenge siden, men spillet har fremdeles en massiv spillerbase på grunn av den store størrelsen og antall forskjellige sideoppdrag. Imidlertid møter brukere som enten installerte for mange mods eller bare vanlige brukere denne rare feilen mens de spiller Skyrim regelmessig.

Noen ganger vil Skyrim ikke fungere ordentlig, og spillet krasjer på skrivebordet alene uten å produsere en feilkode av noe slag som kan peke på løsningen. Løsningene for dette problemet varierer i kompleksitet, og de er også ganske forskjellige fra hverandre. Vi anbefaler imidlertid at du prøver hver enkelt av dem før en av dem fungerer bra for deg.

Løsning 1: Bruk en manuell lagring

Mens du spiller Skyrim, lagres spillet ofte automatisk under fremgangen ditt hvert par minutter, noe som forhindrer deg i å miste fremgangen din ofte. Det er også et alternativ å quicksave spillet ditt uten for mye bry. Du bør imidlertid prøve å bytte til en manuell lagring du opprettet for karakteren din og slette resten, siden feilen kan oppstå på grunn av feil feilsparing eller automatisk lagring.

 1. Åpne spillet du bruker og begynn å spille. TrykkEsc- knappen for å få opp pausemenyen. Velg kategorien Lagre .

 1. Lagre fremgangen din i det nye sporet du bør opprette, og sørg for at du bruker denne lagrede filen hele tiden.
 2. Lær å alltid bruke det manuelle lagringsalternativet og ikke den autolagrede for å laste spillene dine, da denne funksjonaliteten er kjent for å bli buggy etter at forskjellige mods blir involvert.
 3. Naviger til følgende mappe der de lagrede filene dine skal være plassert som standard:
C: \ Brukere \ [Brukernavn] \ Dokumenter \ Mine spill \ Skyrim \ lagres

 1. Slett de lagrede filene du ikke bruker, spesielt de automatisk lagrede eller hurtiglagrede.

Merk : Hvis du ikke kan se noen av mappene vi nevner nedenfor, må du aktivere alternativet Vis skjulte filer og mapper fra mappen.

 • Klikk på "Vis" -fanen på Filutforsker-menyen og klikk på "Skjulte gjenstander" avkrysningsruten i Vis / skjul-delen. File Explorer viser de skjulte filene og vil huske dette alternativet til du endrer det igjen.

Løsning 2: Installer spillet på nytt

Det kan være enkelt å installere Skyrim på en PC på nytt, og det kan også vise seg å være et av de enkleste mulige alternativene der du kan løse krasj til skrivebordsfeil. Å installere spillet på nytt bør tilbakestille innstillingene som gikk galt og forårsake at feilen begynte å vises, så du bør sjekke denne løsningen bedre.

Avinstallere spillet:

 1. Først og fremst må du sørge for at du er logget på med en administratorkonto, da du ikke vil kunne slette programmer med noen annen konto.
 2. Sikkerhetskopier lagrede filer fra stedet i løsning 1 ved å kopiere dem til en annen mappe fordi avinstallering av Skyrim vil fjerne dem.

 1. KlikkStart- menyen og åpne Kontrollpanel ved å søke etter det. Alternativt kan du klikke på tannhjulikonet for å åpne innstillingene hvis du bruker Windows 10.
 2. I Kontrollpanel velger du " Vis som: Kategori" øverst til høyre og klikker på Avinstaller et program under Programmer-delen.

 1. Hvis du bruker Innstillinger-appen, klikker du på Apper umiddelbart for å åpne en liste over alle installerte programmer på din PC.
 2. Finn Skyrim i Kontrollpanel eller Innstillinger, og klikk på Avinstaller .
 3. Avinstallasjonsveiviseren til Skyrim skal åpne, eller hvis du kjøpte spillet med Steam, skal klienten åpne og be deg om et valg.

 1. Det vises en melding som spør " Vil du fjerne Skyrim helt fra Windows ?" Velg Ja .
 2. Klikk Fullfør når avinstallasjonsprosessen er ferdig.

For å installere Skyrim på nytt, må du enten sette inn platen du kjøpte med Skyrim på den og følge instruksjonene som vises på skjermen, eller du må laste den ned igjen fra Steam. Spillet vil fortsatt være plassert i biblioteket ditt, så bare høyreklikk på det og velg Installer-alternativet. Sjekk om spillet fremdeles krasjer.

Løsning 3: Juster skyggeinnstillingene dine

De fleste brukere hevder at det tilfeldige krasj på skrivebordet mens de spiller Skyrim kan tilskrives skyggen din. Uansett hvor god PC-en din er, kan dette problemet påvirke deg, og du kan prøve å løse det ved å bruke den enkleste av alle tilpasninger: å senke kvaliteten på skyggene eller slå dem helt av.

 1. KlikkSkyrim -ikonet på skrivebordet eller et sted hvor du har det installert for å åpne Skyrim Launcher.

 1. KlikkAlternativer, og klikk deretter på Avansert- alternativet under Detalj- delen.
 2. Under kategorien Detalj, bør du kunne se alternativet Skygge detalj. Klikk på pilknappen ved siden av den og velg Lav .

 1. Åpne Skyrim og sjekk om feilen fremdeles vises.

Løsning 4: Slå av ffdshow lyd- og videodekodere

Brukere foreslo å slå av disse lyd- og videodekoderne hvis du har dem installert på datamaskinen din, noe som enkelt kan gjøres ved å innstille disse programmene som unntak i selve spillet. Hvis du ikke finner disse programmene på datamaskinen din, betyr det at du ikke har dem installert, og du kan bare hoppe over denne løsningen.

 1. Klikk enten på Start- menyen eller Søk-knappen ved siden av den, og skriv ffdshow i søkefeltet.

 1. Klikk på enten lyd- eller videodekoderen (du må gjenta den samme prosessen for begge) og vent til de åpnes.
 2. Du vil kunne se en meny til høyre som består av flere alternativer. Naviger til delen DirectShow- kontroll.
 3. Merk av i boksen ved siden av alternativet “ Ikke bruk ffdshow i: ” og klikk på Rediger .

 1. Finn Skyrim.exe enten fra listen som åpnes, eller klikkLegg til- knappen og finn Skyrims kjørbare fil på datamaskinen din.
 2. Gjenta prosessen for den andre dekoderen du ikke har åpnet, og sjekk om feilen vises igjen.

Løsning 5: Bekreft integriteten til spillbufferen

Verifisering av integriteten til spillbufferen er et alternativ som kun er tilgjengelig for Steam-brukere som har lastet ned spillet derfra. Dette er ganske bra, siden dette alternativet vil søke gjennom Skyrim-filene dine på jakt etter en ødelagt, og det vil også automatisk laste ned eventuelle manglende eller korrupte filer. Følg trinnene nedenfor for å oppnå dette.

 1. Åpne din Steam -klienten og navigere til Bibliotek -kategorien.
 2. Høyreklikk på spillet som forårsaker disse problemene, og velg Egenskaper .
 3. Naviger til kategorien Lokale filer og klikk på Verify Integrity of Game Cache
 4. Prøv å kjøre spillet og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 6: Juster lydinnstillingene i Windows

Endring av lydinnstillingene i Kontrollpanel på PCen din er en offisiell løsning av Bethesda, som ser ut til å ha hjulpet mange mennesker med å håndtere tilfeldige krasjer på skrivebordet. Dette vil imidlertid endre lydinnstillingene på PC-en, men endringen vil sannsynligvis gå ubemerket og feilen vil være borte for alltid. Lydproblemer i Skyrim er et kjent problem.

 1. HøyreklikkVolum- ikonet nederst til høyre på skrivebordet ( systemstatusfeltet ) og velg alternativet Avspillingsenheter .
 2. Velg standard avspillingsenhet ( høyttalere ) i kategorien Avspilling i lydvinduet (som nettopp åpnet seg ).

 1. Høyreklikk på enheten og velg Egenskaper- alternativet. Når vinduet Egenskaper åpnes, navigerer du til kategorien Avansert .
 2. Under delen Standardformat klikker du på pilknappen ved siden av kvalitetsmodus og velger dette alternativet:
  24bit 44100 Hz

  Klikk deretter OK for å bruke endringene og åpne Skyrim for å se om krasj fortsatt oppstår.

Løsning 7: Bruk disse .ini-filene

.Ini-utvidelsen brukes til Skyrim-preferansefiler som kan finnes i mappen der du har installert spillet, og den inneholder alle innstillinger som kan endres i Skyrim. Du bør alltid være forsiktig når du arbeider med denne typen filer, da det kan føre til alvorlige konsekvenser å endre dem på en feil måte eller slette dem.

MERKNAD : Denne løsningen fungerer bare for 32 operativsystemer, så sjekk dette bare hvis Windows er 32bit.

 1. Besøk denne lenken for å finne “mod” for Skyrim som består av modifiserte .ini-filer som du må bruke for å fikse Skyrim en gang for alle.
 2. Naviger til filer- fanen og klikk på Skyrim INI Files >> Manuell nedlasting.

 1. Nedlastingen skal starte med en gang, så klikk på .zip- filen etter at den er lastet ned og pakk ut filene et sted i en mappe på skrivebordet ditt, kalt “Skyrim INI”.
 2. Naviger til mappen nedenfor, høyreklikk på filen som heter SkyrimPrefs.ini og klikk på kopi. Lim inn filen i en annen mappe med navnet “Skyrim backup” på skrivebordet.
C: \ Program Files \ Steam \ SteamApps \ Common \ Skyrim \ Skyrim eller 
C: \ Program Files (x86) \ The Elder Scrolls V Skyrim \ Skyrim

 1. Åpne “ Skyrim INI ” -mappen på skrivebordet der de nedlastede filene skal være og kopier SkyrimPrefs.ini-filen til mappen ovenfor.
 2. Naviger til mappen nedenfor, høyreklikk på filen Skyrim.ini og klikk på kopi. Lim inn filen i den samme "Skyrim backup" -mappen på skrivebordet.
C: \ Brukere \\ Dokumenter \ Mine spill \ Skyrim \ Skyrim.ini

 1. Fra Skyrim INI-mappen, finn Skyrim.ini- filen og lim den inn i mappen ovenfor. På denne måten har vi brukt endringene i filene som skal føre til at feilkoden forsvinner fra PC-en, men vi har også sikkerhetskopiert alle innstillingene dine i tilfelle noe går galt.

Løsning 8: Deaktiver Touch Keyboard-tjenesten

Dette ble oppdaget av en bruker på Steam, og han var i stand til å håndtere problemet ved å deaktivere tjenesten for hånden. Merk at denne løsningen gjelder Windows 8 eller 10 brukere. De fleste andre brukere prøvde denne metoden og resultatene er enestående. Selv om metoden kan virke uklar, og du kanskje aldri har hørt om dette Touch-tastaturet, gi dette et skudd, og du kan bli overrasket.

 1. Åpne dialogboksen Kjør ved å bruke Windows- tasten + R- tastekombinasjonen.
 2. Skriv “ services.msc ” uten anførselstegn i dialogboksen Kjør, og klikk OK.

 1. Finn Touch Keyboard and Handwriting Panel Service , høyreklikk på den og velg Properties .
 2. Forsikre deg om at alternativet under Oppstartstype i Touch Keyboard and Handwriting Panel Service's Properties er satt til Disabled .

 3. Hvis tjenesten kjører (du kan sjekke det rett ved siden av statusstatusmeldingen), kan du stoppe den umiddelbart ved å klikke på Stopp-knappen.

Merk : Du kan få følgende feilmelding når du klikker på Start:

“Windows kunne ikke stoppe Touch Keyboard and Handwriting Panel Service på lokal datamaskin. Feil 1079: Kontoen som er spesifisert for denne tjenesten, skiller seg fra kontoen som er spesifisert for andre tjenester som kjører i samme prosess. "

Hvis dette skjer, følg instruksjonene nedenfor for å fikse det.

 1. Følg trinn 1-3 fra instruksjonene ovenfor for å åpne egenskaper for Touch-tastatur og håndskriftpanel .
 2. Naviger til kategorien Logg på og klikk på Bla gjennom- knappen.

 1. Under " Angi objektnavnet som skal velges ", skriv inn navnet på datamaskinen din, og klikk på Kontroller navn og vent til navnet blir autentisert.
 2. Klikk OK når du er ferdig, og skriv inn administratorpassordet i passordboksen når du blir bedt om det.
 3. Klikk OK og lukk dette vinduet.
 4. Naviger tilbake til Egenskaper for Touch Keyboard and Handwriting Panel Service og klikk Start.

Løsning 9: Installer den siste oppdateringen:

Skyrim-utviklere lanserer nye oppdateringer for å feilsøke eksisterende / kjente feil i spillet. Hvis krasj du står overfor er et resultat av en kjent feil som allerede er lappet i den nyeste versjonen, vil installering av den siste oppdateringen løse problemet. Sørg for at du har legitimasjonen din tilgjengelig, slik at du kan logge på igjen etter oppdateringen.

 1. Besøk den offisielle utviklingssiden for Skyrim for å sjekke om det er en nyeste versjon av oppdateringen. I så fall kan du laste ned og installere den siste oppdateringen.
 2. lanserer Skyrim for å sjekke om den fungerer som den skal.

Løsning 10: Oppdater grafikkdrivere:

Grafikkdrivere er drivkraften til grafikkortene dine. Hvis du bruker en utdatert versjon av driverne, kan det føre til at Skyrim krasjer. I så fall kan oppdatering til den siste versjonen av drivere løse problemet. Det er to måter du kan oppdatere driverne på; enten oppdatere dem automatisk ved hjelp av Windows-oppdatering eller oppdatere dem manuelt etter nedlasting av driverne fra produsentens nettsted.

 1. Oppdater til den siste versjonen av driveren.
 2. Start systemet på nytt og start Skyrim.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det