Hvordan fikse Red Dead Online Error 0x20010006?

Noen Read Dead Online-brukere rapporterer at de regelmessig får feilkoden 0x20010006 etter at de blir koblet fra spillserveren. Noen berørte brukere rapporterer at problemet oppstår hver gang de prøver å gå online, mens andre sier at problemet vises med tilfeldige intervaller.

 • Rockstar-serverproblemer - Husk at dette problemet veldig godt kan være forårsaket av et serverproblem som ligger utenfor sluttbrukerens kontroll. Før du distribuerer noen av løsningene nedenfor, bør du starte med å sjekke statussiden til Rockstar for å se om spillet har noen serverproblemer som bidrar til frakoblingsproblemet ditt.
 • Eksklusiv Steam-feil - Flere brukere som har lansert spillet gjennom steam har oppdaget at hvis de prøver å starte online-komponenten fra pausemenyen i Story-modus, vil de ikke lenger få den samme frakoblingsfeilen. Resultatene vil variere, men det er fortsatt verdt å prøve det.
 • Ruter inkonsekvens - Som det viser seg, kan dette spesielle problemet også være forårsaket av noen form for ruter inkonsekvens (oftest tilrettelagt med DNS og IP-adresse som er tildelt enheten). I dette tilfellet bør du prøve å starte på nytt eller tilbakestille ruteren og se om dette ender opp med å løse problemet for deg.
 • UPnP er deaktivert - I dag kommer de fleste rutere med Universal Plug and Play aktivert som standard. Men med eldre modeller (eller hvis du deaktiverte denne funksjonen manuelt), kan du se denne feilkoden på grunn av at portene som kreves av spillet ikke videresendes automatisk. I dette tilfellet kan du løse problemet ved å få tilgang til ruterenes innstillinger og aktivere UPnP.
 • Porter som brukes av Red Dead Online videresendes ikke - Hvis ruteren din ikke støtter UPnP, må du gjøre noe manuelt arbeid og videresende alle portene som brukes av dette spillet for å sikre at du ikke opplever noen tilkoblingsproblemer. Du må gjøre dette fra ruteren innstillingsmeny.
 • Inkonsekvent tilordnet DNS - Et annet ganske populært scenario som kan ende opp med å forårsake dette problemet, er en inkonsekvens med hvordan standard DNS tildeles. Noen brukere som hadde det samme problemet har bekreftet at problemet ble løst etter at de byttet til DNS-adressene som ble gitt av Google.
 • Solo Lobby Tool blokkert av Windows Firewall - I tilfelle du er en del av modding-fellesskapet og du bruker Solo Lobby-verktøyet, må du huske at du må hviteliste applikasjonen fra Windows Firewall-innstillingene for å unngå 0x20010006- feilen.

Ser etter serverproblemer

Før du prøver noen av løsningene nedenfor, bør du begynne med å forsikre deg om at problemet ikke skjer på grunn av et problem utenfor din kontroll.

Dette er en gyldig bekymring, spesielt hvis du ikke kan delta i et online spill i det hele tatt (feilen vises så snart du prøver å gå online).

Hvis dette scenariet er aktuelt, bør du starte med å sjekke om Rockstar-serverne for øyeblikket opplever utfall på plattformen der du prøver å spille spillet.

Heldigvis er det en offisiell tjenestestatusside som du kan inspisere for å se om det er noen serverproblemer med Red Dead Online . Få tilgang til den fra denne lenken ( her ) og se om noen tjenester relatert til Red Dead Online er berørt (farget med gult eller rødt).

Merk: Hvis du oppdager at Red Dead Online-serveren som er relatert til den valgte plattformen, har problemer, vil ingen av de potensielle løsningene nedenfor gjøre en forskjell. Det eneste du kan gjøre nå er å vente på at Rockstar-ingeniørene skal løse problemet.

Hvis denne undersøkelsen viser at det ikke er noen underliggende problemer med Rockstar-servere, er sjansen stor for at en av de potensielle løsningene nedenfor kan tillate deg å løse dette problemet.

Gå online via historiemodus

Som det viser seg, er det en løsning at mange spillere som støter på 0x20010006-feilen har endt opp med å bruke, er å starte flerspillermodus direkte fra Story-menyen (fra hovedspillets meny).

Du kan gjøre dette enkelt ved å stoppe spillet og gå til Online- menyen fra venstre side av skjermen.

Flere berørte brukere som ikke klarte å delta i et online spill konvensjonelt har bekreftet at denne tilnærmingen endelig tillot dem å bare spille Red Dead.

Prøv det og se om det lar deg omgå 0x20010006-feilen. Hvis du fremdeles ender opp med å se den samme feilkoden, kan du gå ned til neste potensielle løsning nedenfor.

Start på nytt eller tilbakestiller ruteren

Ettersom det er blitt bekreftet av flere berørte brukere, kan dette problemet også lettes av en inkonsekvens som har å gjøre med hvordan DNS og IP hentes for enheten du prøver å spille spillet på.

De fleste berørte brukere som har taklet dette problemet, har rapportert at problemet ble løst etter at de startet om ruteren eller etter at de hadde tilbakestilt.

Hvis du tror dette scenariet kan være aktuelt, bør du starte enkelt med en enkel omstart. Denne operasjonen vil oppdatere IP og DNS som brukes av enheten du bruker til å spille Red Dead Online uten å overstyre noen tilpassede innstillinger som du tidligere har opprettet.

For å utføre en enkel tilbakestilling av ruteren, bare slå av ruteren, koble den fra stikkontakten og vent i minst 30 sekunder for å sikre at strømkondensatorene er helt tømt.

Etter at du har startet ruteren på nytt, kan du prøve å koble til et online spill igjen og se om problemet nå er løst.

Hvis dette ikke virker, kan du gå til en tilbakestilling av ruteren ved å trykke og holde den dedikerte knappen på baksiden i minst 10 sekunder eller til du ser frontlysdiodene blinke samtidig.

Merk: Husk at denne operasjonen kan tilbakestille noen tilpassede innstillinger som du tidligere har opprettet (dette kan inkludere egendefinerte rutereinnloggingsinformasjoner eller videresendte porter.

Hvis du prøvde å tilbakestille ruteren din, men du fremdeles får tilfeldige frakoblinger i Red Dead Online med samme feilkode (0x20010006), kan du gå ned til neste potensielle løsning nedenfor.

Bruke en VPN for å filtrere tilkoblingen din (kun PC)

Hvis du støter på problemet på en PC, bør du også vurdere å filtrere forbindelsen din via et VPN og se om spillet blir mer stabilt.

Dette kan virke som en merkelig løsning, men mange berørte brukere har rapportert at deres tilkoblingsproblemer nesten har forsvunnet etter at de brukte en VPN-klient. Dette ser ut til å antyde at 0x20010006-feilen på en eller annen måte blir tilrettelagt av noen Internett-leverandører (Internett-leverandører) .

Hvis du tror dette scenariet er aktuelt, bør du prøve å installere en VPN-klient og se om det løser tilkoblingsproblemet ditt med Red Dead Online.

Du bør starte med å prøve en gratis VPN-klient, siden du ikke vet helt sikkert om denne løsningen vil være effektiv. Her er noen VPN-tjenester som inkluderer en gratis plan eller gratis prøveperioder:

 • Cyberghost
 • NordVPN

Hvis du allerede har prøvd å bruke en VPN, eller det ikke gjorde noen forskjell, eller hvis du ikke støter på problemet på en PC, kan du gå ned til neste potensielle løsning nedenfor.

Aktivering av UPnP i ruteren

Du kan også forvente å se dette problemet i tilfelle ruteren din ikke er i stand til å videresende portene som brukes av Red Dead Online automatisk - I de fleste tilfeller vil dette problemet oppstå med eldre rutere eller med rutere der UPnP (Universal Plug and Play) er deaktivert.

Hvis du mistenker at UPnP kan være deaktivert i routerinnstillingene dine, bør fremgangsmåten nedenfor tillate deg å aktivere dette alternativet og sikre at hver port som aktivt brukes av Red Dead Online på PC, Xbox One eller Ps4, blir videresendt riktig.

Her er hva du trenger å gjøre:

Merk: Avhengig av produsenten av ruteren din, kan skjermbildene du ser være forskjellige.

 1. Åpne standard nettleser på en stasjonær datamaskin og skriv inn en av følgende adresser i navigasjonsfeltet og trykk Enter:
  192.168.0.1 192.168.1.1
 2. Angi ruteren din og trykk Enter for å få tilgang til ruteren innstillinger. Husk at de fleste ruteprodusenter bruker admin (som brukernavn) og 1234 (som passord). Hvis det ikke fungerer, kan du søke på nettet etter standard pålogginger i henhold til rutermodellen din.
 3. Når du er inne i ruteren, kan du få tilgang til de avanserte alternativene og se etter en oppføring som heter UPnP.

  Merk: Det eksakte navnet på denne funksjonen kan være litt annerledes for hver produsent.

 4. Aktivere UPnP-funksjonen og lagre endringene før du starter ruteren på nytt.
 5. Etter at du har aktivert UPnP og startet ruteren på nytt, start Red Dead Online og se om du fortsatt har det samme tilkoblingsproblemet.

Hvis det samme problemet fremdeles vises, kan du gå til neste potensielle løsning nedenfor.

Videresender portene som brukes av Red Dead Online manuelt

Hvis du bruker en ganske gammel ruter som ikke vet hvordan du gjør UPnP (Universal Plug and Play), må du videresende portene manuelt for å sikre at Red Dead Online er i stand til å motta innkommende nettverksforespørsler. Mange berørte brukere har bekreftet at denne operasjonen var det eneste som tillot dem å endelig spille spillet uten å måtte møte 0x20010006 feilkoder konstant .

Merk: Husk at avhengig av ruteren din, vil instruksjonene nedenfor og navnet på alternativet du vil se annerledes.

Men hvis dette scenariet virker som om det kan være aktuelt, begynn å følge instruksjonene nedenfor for å videresende portene som brukes av Red Dead Online:

 1. På en stasjonær datamaskin må du sørge for at du er koblet til nettverket som vedlikeholdes av ruteren, og deretter skrive inn en av følgende IP-adresser i navigasjonsfeltet og trykke Enter:
  192.168.0.1 192.168.1.1

  Merk: Hvis ingen av adressene ovenfor gir deg tilgang til ruterinnstillingene, kan du søke på nettet etter spesifikke trinn for å få tilgang til ruterinnstillingene.

 2. Når du kommer til påloggingssiden, skriver du inn påloggingsinformasjonen din for å få tilgang til ruteren. Husk at for de fleste produsenter er standard brukernavn admin og standardpassordet er enten admin eller 1234.

  Merk: Hvis ingen av disse kombinasjonene fungerer, bruk de egendefinerte legitimasjonene du opprettet, eller søk online etter standardene som brukes av produsenten av nettverksenheten.

 3. Når du er inne i ruteren, kan du se etter å utvide på Avansert- menyen, og deretter se etter et alternativ som heter NAT Videresending eller Videresending av port . Deretter klikker du på det alternativet og klikker på Virtuelle servere for å se om du kan finne en knapp som lar deg legge til flere porter.
 4. Husk at portene du trenger å videresende vil være forskjellige, avhengig av plattformen du bruker til å spille spillet (PS4, Xbox One eller PC). For å gjøre ting enklere laget vi en liste over alle portene du trenger å åpne, avhengig av plattformen din:
  Red Dead Online - Playstation 4 TCP: 465,983,1935,3478-3480,10070-10080,30211-30217 UDP: 3074,3478-3479,6672,61455-61458 Red Dead Online - Xbox One TCP: 3074,30211-30217 UDP : 88,500,3047,3074,3544,4500,6672,61455-61458 Red Dead Online - PC TCP: 30211-30217 UDP: 6672,61455-61458 Red Dead Redemption 2 - Steam TCP: 27015-27030,27036-27037,30211 -30217 UDP: 4380,6672,27000-27031,27036,61455-61458
 5. Når du klarer å videresende portene som brukes av Red Dead Online, lagrer du endringene og starter både ruteren og konsollen eller PCen på nytt før du starter spillet igjen.

I tilfelle du fremdeles kobles fra feilkoden 0x20010006 , kan du gå ned til neste potensielle løsning nedenfor

Bruker Google DNS

Hvis ingen av de potensielle løsningene ovenfor har arbeid, er en siste ting du kan prøve å endre standard DNS (domenenavnservere) som brukes av PCen eller konsollen til offentlig DNS levert av Google. Denne løsningen ble bekreftet å være effektiv på både Xbox One og PC.

Hvis problemet ditt blir lettere av feil standard DNS, bør instruksjonene nedenfor tillate deg å løse problemet.

Men husk at avhengig av hvilken plattform du velger, vil instruksjonene for å endre standard DNS til Googles DNS være forskjellige. For å imøtekomme hver brukerbase opprettet vi 3 separate guider - en for PS4, en for Xbox One og en for PC.

Følg den guiden som gjelder for plattformen der du støter på 0x20010006 feilkoden.

Bruker Google DNS på PS4

 1. Gå til Innstillinger> Nettverk> Konfigurer Internett-tilkobling fra hovedkonsollets dashbord .
 2. Velg Wi-Fi eller LAN, avhengig av hvilken type nettverk du bruker.
 3. Velg Tilpasset, og sett deretter IP-adressen til Automatisk.
 4. Sett DHCP-vertsnavnet til Ikke spesifiser , og sett deretter DNS-innstillinger til Manuell.
 5. Deretter setter du Primær DNS til 8.8.8.8 og Sekundær DNS til 8.8.4.4.Google DNS-innstillinger i PS4-konsollen

  Merk: Hvis du vil bruke IPV6, bruker du følgende adresser i stedet:

  Primær DNS - 208.67.222.222 Sekundær DNS - 208.67.220.220
 6. Start Red Dead Online og se om problemet nå er løst.

Bruker Google DNS på Xbox One

 1. Fra hoveddisplayet til Xbox One, trykk på Guide- menyen på kontrolleren din og gå til Innstillinger> Nettverk> Avanserte innstillinger .
 2. Klikk deretter på DNS-innstillinger fra listen over tilgjengelige alternativer , og velg deretter Manuell.
 3. Deretter angir du 8.8.8.8 som primær DNS og 8.8.4.4 som sekundær DNS .Endrer DNS i Xbox

  Merk: For IPV6, bruk følgende adresser i stedet:

  Primær DNS - 208.67.222.222 Sekundær DNS - 208.67.220.220
 4. Lagre endringene, start konsollen på nytt og se om problemet nå er løst.

Bruker Google DNS på PC

 1. Open up a Run dialog box by pressing Windows key + R. Next, type ‘ncpa.cpl’ and press Enter to open up the Network Connections window.
 2. Next, access the connection that you want to set Google’s DNS on. If you’re connected on wireless, right-click on Wi-Fi (Wireless Network Connection) and choose Properties. If you’re using a wired connection (right-click on Ethernet (Local Area Connection) instead.
 3. Once you’re inside the Properties screen, select the Networking tab from the horizontal menu at the top and go to the settings module under This connection uses the following items. Next, select Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) and click on the Properties menu below.
 4. Inside the Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) Properties screen, go to the General tab. Next, select the toggle associated with Use the following DNS server address and replace Preferred DNS server and Alternate DNS server respectively with the following:
  8.8.8.8 8.8.4.4
 5. After the values have been adjusted, step 3 and step 4 with Internet Protocol Version 6 (TCP / IPv6) but use the following values instead:
  2001:4860:4860::8888 2001:4860:4860::8844
 6. Save the changes and restart your network connection and your PC.
 7. Launch Red Dead Online at the next startup and see if the random disconnects with the 0x20010006 error have stopped.

Whitelisting the Solo Lobby tool (if applicable)

In case you are into modding and are using the Solo Lobby program on PC, the reason you might experience random 0x20010006 disconnects is due to a series of Windows Firewall inbound and outbound rules that end up blocking communications between your local installation and the Rockstar server.

Several affected users that were struggling with the same thing have confirmed that they managed to fix the problem by accessing the Windows Firewall settings and deleting the inbound and outbound rules associated with the solo lobby program.

If this scenario is applicable, follow the instructions below to whitelist the Solo Lobby tool in order to stop the 0x20010006 disconnects:

 1. Press Windows key + R to open up a Run dialog box. Next, type ‘control firewall.cpl‘ inside the text box and press Enter to open up the Windows Defender Firewall screen.
 2. Once you’re inside the Windows Defender Firewall screen, click on Advanced settings from the vertical menu on the left, then click Yes at the UAC (User Account Control) prompt.
 3. Once you’re inside the Windows Defender Firewall, click on Inbound Rules and scroll down through the list of rules until you find the one associated with Solo Lobby Program. Once you see it, right-click on it and choose Delete from the newly appeared context menu.
 4. Når den innkommende regelen tilknyttet Solo Lobby-programmet er slettet, velger du Utgående regel fra menyen til venstre og gjentar deretter samme prosess som ovenfor, og sletter regelen knyttet til Solo Lobby-programmet.
 5. Når både innkommende og utgående regler er slettet, start spillet på nytt og se om problemet nå er løst.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det