Slik løser du & lsquo; Kunne ikke laste JNI-delt bibliotek & rsquo;

Eclipse er et åpen kildekodeprosjekt som bruker et Java-pluginsystem for å la programmerere som programmerer på forskjellige språk, samarbeide enkelt. Den er også tilgjengelig for mange plattformer. Feilen nevnt i tittelen på artikkelen er en feil som vises etter at brukere prøver å åpne Eclipse på sin Windows-PC.

Formørkelse stenger vanligvis bare etterpå. Problemet dukker ofte opp så snart brukere installerer og kjører Eclipse. Det har blitt brukt mange forskjellige metoder for å løse dette problemet, og det er grunnen til at vi har samlet dem i en enkelt artikkel som du kan sjekke ut!

Hva forårsaker feilen 'Kunne ikke laste JNI Shared Library'?

Problemet er ofte forårsaket av en eller to vanlige problemer som deles mellom mange brukere som har rapportert problemet online. Likevel er det flere måter å håndtere det samme problemet på. Sjekk ut listen nedenfor:

 • Feil samsvarende versjoner av Eclipse og Java Runtime - Begge programmene må være enten 64-biters eller 32-biters, ellers vises denne feilen. Løs problemet ved å bytte begge programmene til samme format.
 • Både 32-biters og 64-biters versjoner av Java installert - Eclipse kan prøve å få tilgang til feil, og du bør lede den til riktig versjon ved å manipulere Path-variabelen.
 • Eclipse er ikke klar over installasjonsmappen til Java - Du bør avklare forvirringen ved å inkludere den i eclipse.ini-filen.

Løsning 1: Rediger filen 'eclipse.ini'

Dette spesifikke problemet kan oppstå når installasjonen av Eclipse ikke forstår akkurat hva som er riktig vei til den kjørbare filen. Det kan løses enkelt ved å legge til en linje i Eclipse-konfigurasjonsfilen som er tilgjengelig i installasjonskatalogen. Sørg for at du følger instruksjonene nedenfor for å løse problemet.

 1. Naviger til mappens plassering i Filutforsker ved å åpne en mappe og klikke Denne PCen eller Min datamaskin fra venstre navigasjonsrute eller ved å søke etter denne oppføringen i Start-menyen.
 1. Dobbeltklikk på denne PCen eller denne datamaskinen for å åpne den lokale disken og naviger til installasjonskatalogen til Java Development Kit . Etter å ha funnet Java-mappen, naviger til jrex.x.xx> bin og finn filen 'jawaw.exe'. Klikk på adresselinjen og kopier hele adressen til utklippstavlen. Plassholderen ' xxxx ' representerer versjonen av Java du har installert.
 1. Naviger til Eclipse installasjonsmappe. Riktig plassering kan også bli funnet etter å høyreklikke på Eclipse-snarveien og velge alternativet Åpne filplassering fra hurtigmenyen.
 2. Høyreklikk filen som heter ' formørkelse ' . ini 'og velg å åpne den med Notisblokk. Sørg for at du navigerer til toppen av filen og limer inn linjene nedenfor for å løse problemet. Forsikre deg om at du også erstatter vår plassholderadresse med adressen du fant ut i første del av løsningen:
-vm C: \ bane \ til \ 64bit \ java \ bin \ javaw.exe
 1. Prøv å kjøre programmet på nytt og sjekk om feilen 'mislyktes i å laste JNI delt bibliotek' dukker opp.

Løsning 2: Forsikre deg om at formørkelse og Java-versjoner samsvarer

Hvis du bruker en 64-biters versjon av Eclipse, bør du også sørge for å installere 64-biters versjonen av Java Runtime. Det samme gjelder 32-biters versjonen. Sørg for at du følger instruksjonene nedenfor for å avinstallere den og installere det andre alternativet.

Avinstallerer Java på Windows 10

 1. Klikk på Start-menyknappen nederst til venstre på skjermen. Velg Innstillinger ved å klikke på tannhjulikonet over av / på-knappen i Start-menyen.
 2. Velg Apper- delen i Innstillinger-appen. Velg Java fra listen over installerte apper, og klikk deretter Avinstaller
 1. Svar på instruksjonene som vises på skjermen for å fullføre avinstallasjonsprosessen.

Avinstallere Java på tidligere versjoner av Windows

 1. Klikk på Start-menyknappen nederst til venstre på skjermen.
 2. Velg Kontrollpanel fra Start-menyen, og bytt alternativet Vis etter til Kategori . Velg Avinstaller et program under Programmer-delen.
 1. Velg Java fra listen over installerte programmer ved å klikke på den, og klikk deretter Avinstaller Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre veiviseren.

Installere Java

Det er to måter å installere Java på. Du kan enten bruke det elektroniske installasjonsprogrammet som bare laster ned en liten fil som brukes til å laste ned hele programmet, eller du kan laste ned hele pakken og installere den uten en aktiv internettforbindelse. Slik installerer du det offline:

 1. Gå til siden for manuell nedlasting og klikk på Windows frakoblet . Forsikre deg om at du skiller mellom Windows Offline som er 32-biters versjonen og Windows Offline (64-bit) som åpenbart er 64-biters versjonen.
 1. Dialogboksen Filnedlasting vises der du blir bedt om å kjøre eller lagre nedlastingsfilen. Klikk Lagre for å laste ned filen til det lokale systemet.
 2. Lukk alle applikasjoner, inkludert nettleseren din, og dobbeltklikk på den lagrede filen for å starte installasjonsprosessen. Klikk på Installer- knappen for å godta lisensvilkårene og fortsette installasjonen.
 1. Oracle har inngått et samarbeid med selskaper som tilbyr forskjellige produkter. Installasjonsprogrammet kan gi deg muligheten til å installere disse programmene når du installerer Java. Når du har forsikret deg om at de valgte programmene er valgt, klikker du på Neste for å fortsette installasjonen.
 2. Noen få korte dialoger bekrefter de siste trinnene i installasjonsprosessen; klikk Lukk i den siste dialogen. Dette vil fullføre installasjonsprosessen for Java. Sjekk om problemet fremdeles vises etter at du samsvarer med versjonene av Eclipse og Java Runtime.

Løsning 3: Fjern banevariabelen for Java

Hvis du har både 32-biters og 64-biters versjon av Java installert på datamaskinen din, kan Eclipse bli forvirret når du prøver å finne ut hvilken du skal bruke. For eksempel, hvis en 64-biters versjon av Eclipse prøver å bruke 32-biters versjonen av Java, vises et problem. Dette kan løses uten å avinstallere en versjon av Java ved å slette sti-variabelen. Forsikre deg om at du følger instruksjonene nedenfor nøye.

 1. Høyreklikk enten på Min datamaskin / Denne PCen, avhengig av hvilken versjon av Windows du har installert på datamaskinen din, og velg Egenskaper. Deretter finner du knappen Avanserte systeminnstillinger til høyre i vinduet Egenskaper, klikker på den og navigerer. til kategorien Avansert .
 1. Nederst til høyre i Avansert-fanen vil du kunne se alternativet Miljøvariabler , så klikk på det, og du vil kunne se en liste over alle brukervariabler under delen Brukervariabler.
 1. Klikk på Sti- variabelen under Systemvariabler eller delen Brukervariabler , og klikk på Rediger-knappen nedenfor. Prøv å finne en bane for Java-mappen, velg den og velg Slett fra menyen til venstre. Dette refererer til Java-mappen som ikke samsvarer med versjonen av Eclipse.
 2. Prøv å åpne programmet på nytt og sjekk om det vil kjøre ordentlig nå.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det