Installere FFmpeg-biblioteket i Audacity

Alle brukere som prøver å kode AAC-lyd vil kreve å importere FFmpeg i Audacity. Noen andre formater krever også dette biblioteket i Audacity. Dette biblioteket er imidlertid ikke tilgjengelig i Audacity som standard. Audacity vil be brukerne om å finne ' avformat-55.dll ' for at dette biblioteket skal fungere. Brukere må installere dette biblioteket fra de offisielle Audacity-manualene. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du installerer FFmpeg Library i Audacity.

Audacity inkluderer hvert mest brukte bibliotek som et innebygd med de nyeste versjonsoppdateringene. Nylig la Audacity til LAME MP3 Encoder som en innebygd i den siste versjonen av Audacity. Nå trenger ikke brukere å installere LAME-biblioteket lenger. Det er en mulighet for at de vil inkludere FFmpeg Library som innebygd i den kommende versjonen av Audacity. For øyeblikket kan du imidlertid bruke metoden nedenfor for å installere FFmpeg-biblioteket i Audacity.

Installere FFmpeg-biblioteket i Audacity

De fleste bibliotekene er allerede innebygd med Audacity. FFmpeg-biblioteket lar Audacity importere og eksportere store lydfiler. Formatene som krever dette biblioteket er M4A (AAC), AMR, WMA og AC3. Imidlertid vil noen biblioteker som FFmpeg fortsatt kreve installasjon i Audacity. Hvis du åpner FFmpeg-biblioteket fremfor Audacity, vil det be om å finne ' avformat-55.dll ' -filen for å få dette biblioteket til å fungere. Det er ingen ' avformat-55.dll ' fil i Audacity-mappen. En bruker er pålagt å laste ned dette biblioteket fra internett slik at det kan gi DLL-filen til Audacity.

  1. Åpne nettleseren din og last ned FFmpeg-bibliotekene for Audacity. Klikk på nedlastingskoblingen til den kjørbare filen (.exe) for FFmpeg som vist nedenfor:
  2. Åpne FFmpeg- installasjonsfilen og kjør oppsettet. Følg installasjonsprosessen og installer FFmpeg for Audacity.
  3. Åpne nå Audacity- applikasjonen. Klikk på Rediger- menyen i menylinjen og velg alternativet Innstillinger .

    Merk : Du kan også bare trykke CTRL + P- tastene for å åpne preferansene til Audacity.

  4. Velg Biblioteker i listen til venstre. Klikk på Finn- knappen foran FFmpeg-biblioteket, og den vil automatisk finne det installerte FFmpeg-biblioteket for Audacity.
  5. Velg alternativet Nei for manuelt å legge til biblioteket. Klikk Ok for å lukke vinduet Innstillinger.
  6. Nå kan du importere og redigere filer med stort utvalg eller lydformat til Audacity uten problemer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det