Fix: En fil kunne ikke valideres og blir gjenkjøpt Steam

Spillere som bruker Steam, står overfor et problem der etter validering av Steam-filer, og filen ikke blir gjenfunnet på slutten av prosessen. Dette er et veldig vanlig problem med mange tilgjengelige løsninger. Det er ingen spesifikk “en” løsning for denne løsningen, da brukerens programvare og maskinvarekonfigurasjon kan variere.

Løsning 1: Deaktivering av alle mod

I mange tilfeller kan de installerte modene for et spill komme i konflikt med Steam-klienten din og forårsake uventede feil. Som feilen sier, fant den noe som den ikke burde, eller modene førte til at filen ble endret.

Det som bekrefter integriteten til et spill, er å sjekke manifestet til spillet ditt med det som finnes på Steam-serverne. Et manifest er en liste over filer som finnes på datamaskinen din. Manifestet på Steam-serverne inneholder listen over alle filene som skal være der i henhold til den siste oppdateringen.

Hvis manifestene ikke samsvarer, erklærer Steam at det er en feil, og en (eller flere) filer mislyktes i å validere og vil bli gjenkjent. I det ideelle tilfellet bør filene byttes ut eller fjernes. Hvis ikke, bør du prøve å kjøre bekreftelseskontrollen igjen.

Hvis du fortsatt får en feil, betyr det at de installerte modene på datamaskinen din tukler med klientens ytelse. Deaktiver alle modi, start Steam på nytt og sjekk igjen om feilen vedvarer.

Løsning 2: Åpning fra hovedspillmappen

Et annet middel er å åpne spillet du spiller direkte fra installasjonsmappen. Vi kan prøve å omgå Steam-klienten. Alle spillene du installerer, er uavhengige applikasjoner som er til stede med den kjørbare filen i de lokale filene. Vi kan prøve å kjøre dem derfra. Hvis det fortsatt er en feil, kan du fortsette med de andre løsningene som er oppført nedenfor.

 1. Åpne Steam-katalogen din. Standardplasseringen for den er C: \ Program Files (x86) \ Steam. Eller hvis du installerte Steam i en annen katalog, kan du bla til den katalogen, og du vil være god å gå.
 2. Naviger til følgende mapper

Original text


Steamapps
 1. Nå vil du se forskjellige spill som er installert på PCen. Velg spillet som forårsaker bekreftelsesfeilen.
 2. Når du er inne i spillmappen, åpner du mappen " spill ". Når du er inne i mappen, åpner du en annen mappe som heter “ bin ”. Nå ser du to mapper som heter win32 og win64. Åpne win32 hvis datamaskinen har en 32-biters konfigurasjon eller win64 hvis den har en 64-biters konfigurasjon .

Den endelige adressen vil se ut som dette.

 1. Her finner du spillets hovedstarter for eksempel som “dota2.exe”. Høyreklikk på den og velg alternativet Kjør som administrator . Sjekk om feilen fortsatt vedvarer.

Løsning 3: Avslutte alle Steam-prosesser

Det kan være tilfelle der Steam lastet ned og installerte en oppdatering. Etter hver oppdatering krever det at du starter klienten på nytt riktig. Eller det kan være feil konfigurasjon med klienten din, og en fullstendig omstart vil fikse det. Lagre fremgangen din om nødvendig, og fortsett med følgende trinn.

 1. Trykk på Windows + R-knappen for å starte Kjør applikasjonen, og skriv inn " taskmgr " i dialogboksen . Dette vil starte oppgavebehandling.
 2. Når du er i oppgavebehandling, kan du bla gjennom alle Steam-prosessene. Start med å lukke prosessen " Steam Client Bootstrapper ". Etter at du har avsluttet denne prosessen, avslutter du alle de gjenværende.

 1. Start nå Steam ved hjelp av administratorrettigheter og sjekk om bekreftelsesfeilen fortsatt vedvarer.

Løsning 4: Kontroller for dårlige sektorer

Mange brukere rapporterte at dårlige sektorer på harddiskene forårsaket problemet. En dårlig sektor på en datamaskins harddisk er en sektor som er lite skrivbar eller utilgjengelig på grunn av permanent skade. Vanligvis refererer permanent skade til fysisk skade på stasjonen. Du kan enkelt kjøre verktøyet til chkdsk utviklet av Microsoft for å søke etter dårlige sektorer.

Hvis det finnes dårlige sektorer på stasjonen din, markerer disse programmene disse sektorene som ubrukelige, og operativsystemet hopper over dem i fremtiden. Spillet ditt kan være installert i en stasjon som inneholder dårlige sektorer. På grunn av dette opplever du feilen. Følg trinnene nedenfor for å sikre at du bruker verktøyet chkdsk.

Chkdsk er en forkortelse for Check Disk. Den sjekker for eventuelle feil på stasjonen din og prøver å rette dem ved hjelp av tilgjengelige ressurser. Det er veldig nyttig i feilsøking for feil som vi ikke kan finne. Det er to måter du kan kjøre chkdsk-kommandoen på. Se nedenfor til løsningene nedenfor.

Bruke File Explorer.

 1. Åpne filutforskeren din og naviger til Denne PCen (Min datamaskin) på venstre side av skjermen.
 2. Her vil alle tilkoblede harddisker vises. Høyreklikk på harddisken du vil sjekke, og klikk på Egenskaper fra rullegardinmenyen.

 1. Klikk på Verktøy-fanen øverst i de nye vinduene som kommer etter å klikke egenskaper. Her vil du se en knapp som heter Kontroller under kolonnen Feilkontroll . Trykk på knappen og la chkdsk kjøre helt. Ikke avbryt prosessen.

Bruke ledeteksten

 1. Trykk på Windows + R for å starte Kjør-applikasjonen. Skriv inn cmd i dialogboksen. Dette vil starte ledeteksten.
 2. Skriv " CHKDSK C: " i ledeteksten . Her sjekker vi diskstasjonen C. Hvis du vil sjekke en annen stasjon, bytter du ut C med det stasjonsnavnet.

Hvis jeg for eksempel sjekker stasjon D, vil jeg skrive “ CHKDSK D: ”.

Løsning 5: Koble fra kontrolleren og annen relatert programvare

Denne feilen kan også utløses av at kontrollerne er koblet til PCen. Disse kontrollerne inkluderer alle slags enheter som ikke er et tastatur eller en standardmus, for eksempel styrespaker, kontrollerblokker og mus med kontrollerblokker osv. Deaktiver disse enhetene og stopp den dedikerte programvaren fra å kjøre kraftig ved å bruke oppgavebehandling og start Steam på nytt.

Du bør også deaktivere tredjepartsprogrammer. Det er mange programvare tilgjengelig på internett som hevder å overvåke eller rengjøre diskstasjonene dine for å gi mye raskere ytelse, for eksempel CCleaner. Deaktiver disse tredjepartsapplikasjonene fra oppgavebehandling og start Steam på nytt.

Løsning 6: Deaktivere brannmur og legge til et unntak for antivirus

Det er et kjent faktum at Steam kommer i konflikt med Windows-brannmuren. Som vi alle vet, har Steam en tendens til å laste ned oppdateringer og spill i bakgrunnen mens du bruker Windows til noe annet. Det pleier å gjøre slik at du ikke trenger å vente på at nedlastingen er ferdig når du vil spille spillet ditt eller bruke Steam-klienten. Steam har også tilgang til en rekke systemkonfigurasjoner, og det endrer det slik at du kan få den beste opplevelsen tilgjengelig for ditt spill. Windows-brannmur markerer noen ganger noen av disse prosessene som ondsinnede og har en tendens til å blokkere Steam. Det kan til og med være en konflikt der brannmuren blokkerer Steams handlinger i bakgrunnen. På denne måten vet du ikke at det engang skjer, så det vil være vanskelig å finne ut av det. Vi kan prøve å deaktivere brannmuren din midlertidig og sjekke om feildialogen forsvinner eller ikke.

Som i tilfelle brannmurer, kan antivirusprogrammet noen ganger også karantene noen av Steams handlinger som potensielle trusler. Den åpenbare løsningen ville være å avinstallere antivirusprogrammet ditt, men det er ikke lurt å gjøre det. Hvis du avinstallerer antivirusprogrammet ditt, utsetter du datamaskinen for en rekke forskjellige trusler. Den beste måten er å legge til damp i skanning av unntak. Antivirusprogrammet vil behandle Steam som om det ikke engang var der.

Løsning 7: Slette CFG-fil

Det er mulig at spillets konfigurasjonsfil er ødelagt og nekter å bli erstattet. Dette kan være den samme filen som Steam-klienten din peker mot. Vi kan prøve å slette konfigurasjonsfilen og starte Steam igjen og verifisere integriteten til spillet.

Steam vil oppdage at konfigurasjonsfilen er slettet, og vil prøve å erstatte den med en ny kopi på Steams servere.

 1. Først og fremst navigerer du til Steam-katalogen.
 2. Åpne mappen brukerdata . Alle Steam-ID-ene vil bli oppført som er registrert på denne datamaskinen. Velg din og klikk på den.
 3. Slettalle mappene som er tilstede i katalogen, og start Steam på nytt.
 4. Steam har skyaktivert, og i det øyeblikket den merker at det ikke er noen konfigurasjonsfiler til stede, vil den prøve å laste dem ned igjen med de lagrede som er til stede på serverne.

Merk: Hvis du har deaktivert Steam-sky, må du ikke følge denne metoden, da det er mulig at du mister tilgangen til alt lagret innhold eller fremdrift knyttet til hvilket som helst spill.

Løsning 8: Slette lokalt filinnhold

En annen løsning er å slette alt det lokale filinnholdet i spillet ditt for å starte nedlastingen på nytt. Sørg for at Steam-skyen din er aktivert før du starter denne prosessen. Hvis du sletter det lokale filinnholdet, mister du ikke fremgangen eller prestasjonene dine. Det vil bare slette spillets installasjonsdata, slik at vi kan laste det ned igjen.

 1. Åpne Steam-klienten din og klikk på fanen Bibliotek øverst på skjermen. Alle dine installerte spill vil bli oppført her.
 2. Høyreklikk på spillet som gir deg feilen, og velg Egenskaper fra listen over tilgjengelige alternativer.
 3. Naviger til kategorien Lokale filer . Her vil du se en knapp som sier " Bla gjennom lokale filer ". Trykk på det.

 1. Du navigeres til spillets lokale filer ved hjelp av Windows filutforsker. Slett alt i denne mappen.
 2. Stopp nå alle Steam-tjenester og prosesser før du starter den igjen.

Enten starter Steam automatisk nedlasting av spillfilene som du nettopp har slettet, ellers ville ikke spillet være der i biblioteket ditt. Du kan bla i Steam-butikken hvis dette er tilfelle og laste den ned igjen. Vær oppmerksom på at kjøpet ditt fremdeles vil være trygt, siden informasjonen lagres på Steams skyservere; ikke på ditt lokale innhold.

Start spillet og sjekk om feilen fortsatt vedvarer.

Endelig løsning: Oppfriskende Steam-filer

Nå er det ingenting igjen bortsett fra å installere Steam på nytt og se om det gjør susen. Når vi oppdaterer Steam-filene dine, vil vi bevare de nedlastede spillene dine, slik at du ikke trenger å laste dem ned igjen. Videre vil brukerdataene dine også bli bevart. Det forfriskende Steam-filene faktisk gjør er å slette alle konfigurasjonsfilene til Steam-klienten og deretter tvinge den til å installere dem igjen. Så hvis det var noen dårlige filer / korrupte filer, blir de erstattet tilsvarende. Vær oppmerksom på at etter denne metoden, må du logge på igjen ved hjelp av legitimasjonen din. Ikke følg denne løsningen hvis du ikke har den informasjonen tilgjengelig. Prosessen kan ta en stund, så unngå å avbryte når du starter installasjonsprosessen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det