Hvordan legge til / endre signatur i Outlook 2013/2016 og 365

For noen brukere kan e-postsignaturer forbli den samme i lang tid MEN til tider kan det hende du trenger å redigere eller endre signatur, for å gjenspeile oppdatert informasjon ELLER du må bare opprette signatur på nytt på grunn av en oppdatering til systemet ditt eller hvis du har kjøpt en ny datamaskin.

Det er enkelt å endre eller redigere en signatur når du vet hvordan du gjør det. Og den metoden er den samme for Microsoft Outlook 2013, 2016 og 365.

Åpne Microsoft Outlook . Klikk på Fil øverst til venstre. Klikk på Alternativer i venstre rute .

2016-01-30_182223

I alternativvinduet i Outlook klikker du på Mail i venstre rute og klikker på Signaturer- knappen til høyre større rute.

2016-01-30_181123

Et vindu med navnet Signaturer og skrivesaker åpnes. I den, under Velg signatur å redigere , velger du signaturen du vil redigere. Nå i tekstboksen under Rediger signatur , vises din nåværende signatur. Gjør ønskede endringer i signaturen på samme måte som du ville redigere hvilken som helst tekst noe annet sted. Når du er ferdig med å redigere, klikker du på Lagre- knappen ovenfor for å lagre den.

2016-01-30_182311

Signaturen din blir nå oppdatert og klar til bruk.

Hvordan legge til / opprette en ny signatur i Outlook 2016/2013 og 365

Signaturer blir ofte brukt i e-post nå, vanligvis for å tilpasse dem eller legge et profesjonelt utseende til e-postene dine. Å legge til en signatur kan imidlertid bli litt komplisert hvis en bruker ikke vet hvordan han skal. Spesielt i Microsoft Outlook, når signaturalternativene er litt vanskeligere å finne. Men ved å følge de enkle trinnene nedenfor, vil du enkelt kunne legge til signaturer i e-postene dine automatisk eller manuelt når du er på farten.

Gjennom versjonene av Microsoft Outlook 2013 til 2016 og 365 har endringer som er gjort gjennom versjonen ikke vært i stand til å påvirke måten signaturer legges til i disse versjonene. Så metoden er den samme for dem alle.

Bilder som brukes ovenfor gjelder også instruksjonene nedenfor.

Nå for å begynne å legge til en signatur, åpne Microsoft Outlook .

Hvis du har konfigurert flere kontoer, åpner du e-postkontoen du vil legge til signatur til.

Klikk på Fil øverst til venstre. Klikk på Alternativer i venstre rute. I Outlook-alternativvinduet klikker du på Mail .

Når Mail er valgt, klikker du på Signaturer i den større høyre ruten. Vinduet for signaturer og papirvarer åpnes nå.

I den klikker du Ny for å opprette en ny signatur. Gi det et meningsfylt navn.

I tekstboksen under Rediger signatur skriver du inn all teksten og informasjonen du vil ha som e-postsignatur. Du kan bruke formateringsverktøyene ovenfor for å endre skrifttype, størrelse og stil.

Hvis du allerede har lagret kontoinformasjonen din i Outlook og vil bruke den som signatur, klikker du på Visittkort for å bruke den som signaturen.

Når du er ferdig med å komponere signaturen, klikker du på Lagre- knappen ovenfor for å lagre den.

Hvis du vil lage en egen signatur for personlige eller offisielle e-postmeldinger, klikker du på Ny , gir den et annet navn for å skille den fra andre signaturer og komponere den deretter. Du kan lage så mye signaturer du vil, og kan velge mellom dem mens du skriver e-posten på farten.

Nå for å angi en signatur som standard, velger du e-postkontoen din ved siden av e-postkontoen i delen Velg standard signatur .

Ved siden av nye meldinger , velger du signaturen fra rullegardin at du vil bruke som standard når du skriver en ny e-post.

Velg signaturen for Svar / videresend også hvis du vil legge til signaturen hver gang du svarer på en e-post eller videresender den.

Klikk OK for å lagre endringene. Nå når du oppretter en ny e-post, vises signaturen som standard, automatisk på slutten av den.

Du kan også legge til andre signaturer du opprettet i sanntid ved å klikke på Signatur- ikonet mens du skriver en ny e-post og velge ønsket signaturnavn fra rullegardinmenyen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det