Fix: Enheter og skrivere lastes ikke inn

Noen brukere har rapportert om et merkelig problem der Enheter og skrivere- vinduet ser ut til å svikte og forblir tomt selv om brukeren har flere forskjellige enheter som skal være til stede der inne.

Som det viser seg er problemet mye mer vanlig på Windows 7 og kan oppstå på grunn av flere årsaker. Her er en rask oversikt over de vanligste synderne:

  • Korrupt systemfil 
  • Internet Explorer 8 DLL er ikke riktig registrert
  • Print Spooler-tjenesten kjører ikke
  • Bluetooth-tjenesten kjører ikke

Hvis du for øyeblikket sliter med dette problemet, kan metoden nedenfor hjelpe. Alle de potensielle løsningene som vises nedenfor er bekreftet at de fungerer av brukere som befinner seg i en lignende situasjon. Følg metodene nedenfor i rekkefølge til du støter på en løsning som løser den  tomme Enheter og skrivere-mappefeilen  i ditt spesielle scenario. La oss begynne!

Metode 1: Kjøre en SFC-skanning

Hvis problemet er relatert til en underliggende ødelagt fil, vil en SFC (System File Checker) skanning mest sannsynlig løse problemet automatisk. Noen brukere har rapportert at problemet ble løst umiddelbart etter at SFC-skanningen var ferdig og en omstart ble utført.

Systemfilkontroll er et verktøy som lar brukere skanne etter korrupsjon og gjenopprette ødelagte filer.

Her er en rask guide til å kjøre en SFC-skanning for å løse feilen " Tom Enheter og skrivere-mappen"  :

  1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Run-boks. Skriv deretter “ cmd ” og trykk Ctrl + Shift + Enter for å åpne en forhøyet ledetekst.

    Merk: Husk at utløsing av SFC-skanning i et vanlig ledetekstvindu mislykkes fordi det ikke har de nødvendige tillatelsene.

  2. I den forhøyede ledeteksten skriver du “ sfc / scannow ” og trykker Enter for å starte prosedyren.

    Merk: I løpet av denne tiden vil SFC-verktøyet skanne alle beskyttede systemfiler og erstatte ødelagte forekomster med hurtigbufrede kopier lagret i en lokal sikkerhetskopi.

  3. Når prosessen er fullført, lukker du den forhøyede ledeteksten og starter datamaskinen på nytt. Hvis problemet skyldes en ødelagt systemfil, bør du kunne åpne vinduet  Enheter og skrivere uten problemer.

Hvis du fortsatt har det samme problemet, går du ned til metode 2. 

Metode 2: Registrering av IE8 DLL

Denne spesielle oppførselen tilskrives ofte en manglende DLL som brukes av Internet Explorer. Noen brukere har klart å løse feilen " blanke Enheter og skrivere-mappen" ved å registrere den manglende ieproxy.dll ved hjelp av en forhøyet ledetekst. Her er en rask guide til å gjøre dette:

  1. Trykk Windows-tasten + R for å åpne en kjøreboks. Skriv deretter “ cmd ” og trykk Ctrl + Shift + Enter for å åpne en forhøyet ledetekst.

  2. I den forhøyede ledeteksten setter du inn følgende kommando og trykker Enter for å registrere Internet Explorer DLL:

    regsvr32 “% ProgramFiles% \ Internet Explorer \ ieproxy.dll”

  3. Hvis registreringen er vellykket, bør du se et bekreftelsesvindu.

  4. Lukk Elevated Command Prompt og start datamaskinen på nytt. Ved neste oppstart, åpne  Enheter og skrivere- mappen og se om problemet er løst.

Hvis du fortsatt har det samme problemet, kan du gå ned til den endelige metoden.

Metode 3: Aktivere Bluetooth Support og Print Spooler-tjenesten

Hvis de to første metodene ikke ga en løsning for din spesielle situasjon, kan det hende datamaskinen din blir forhindret fra å starte og bruke Bluetooth Support- tjenesten eller Print Spooler- tjenesten.

Noen brukere som befinner seg i en lignende situasjon, har klart å løse problemet ved å bruke skjermbildet Tjenester og sette oppstartstypen for Bluetooth Support og Print Spooler til Automatic . Her er en rask guide til hvordan du gjør dette:

  1. Trykk Windows-tasten + R for å åpne et Run-vindu. Skriv deretter “ services.msc ” og trykk Enter for å åpne tjenesteskjermen .

  2. I Tjenester- vinduet, bla nedover i listen over Tjenester (Lokalt) , høyreklikk på Print Spooler og velg Egenskaper .

  3. I skjermbildet Egenskaper for utskriftsspole , gå til kategorien Generelt og sett oppstartstypen til Automatisk . Trykk deretter på Appy for å lagre endringene.

  4. Deretter går du tilbake til tjenestelisten og høyreklikker på Bluetooth Support Service og velger Egenskaper . Gå deretter til kategorien Generelt og sett oppstartstypen til Automatisk .

  5. Start datamaskinen på nytt og se om problemet er løst ved å åpne  Enheter og skrivere- mappen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det