Fix: Logitech Keyboard fungerer ikke

Logitech har dukket opp som en av de største leverandørene når det gjelder tastaturer av billig kvalitet ment for spill eller profesjonell bruk. Produktene spenner fra kablede til trådløse enheter, begge brukes mye rundt om i verden.

Merkbart var det flere problemer etter Windows-oppdateringen der Logitech-tastaturet ikke registrerer noen nøkler eller ikke svarer i det hele tatt. Det er flere løsninger med dette problemet, men før du går videre til å implementere dem, må du sjekke ut tipsene nedenfor:

 • Forsikre deg om at den trådløse mottakeren er riktig koblet til datamaskinen i riktig port.
 • De batteriene i det trådløse tastaturet ikke skal avskrives, og bør være i en stand.
 • USB-tilkoblingsenheten skal ikke kobles til et USB-rotnav . Den skal kobles direkte til datamaskinen.
 • Det bør ikke forstyrres radiofrekvenser fra andre kilder i nærheten av datamaskinen.

Løsning 1: Feilsøking hvis tastaturet ikke fungerer

Hvis alle tipsene ovenfor holder, bør du sjekke om tastaturet fungerer på en annen datamaskin eller bærbar PC. Hvis tastaturet fungerer perfekt på en annen datamaskin, betyr det sannsynligvis at det er noe programvarekonflikt på enheten din, eller at portene ikke fungerer som de skal.

Hvis tastaturet ikke fungerer på en annen datamaskin, betyr det sannsynligvis at problemet ligger hos selve enheten. Forsikre deg om at du går gjennom tipsene som er oppført ovenfor igjen. Prøv også å koble USB-dongelmottakeren på tastaturet inn og ut og se om dette gjør noen forskjell.

Løsning 2: Fjerne Logitech-programvaren

Logitech-produkter kommer ofte med Logitech-programvare som viser seg å være en bro mellom programvaren og maskinvaren. Den lar deg binde nøkler, oppdatere fastvaren, stille inn makroer, kontrollere belysning eller bare hjelpe til med å parre enhetene. Det er mulig at programvaren på datamaskinen din ikke fungerer som forventet og i sin tur forårsaker konflikter med maskinvaren. Vi kan prøve å installere programvaren på nytt og se om dette gjør susen.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ appwiz. cpl ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Her vises alle programmene som er installert på datamaskinen din. Høyreklikk på Logitech-programvaren og velg “ avinstaller ”.

 1. Når du er avinstallert, start datamaskinen på nytt og fjern tastaturet eller mottakeren fra datamaskinen.
 2. Etter at datamaskinen er slått på igjen, kobler du maskinvaren til igjen og installerer programvaren. Sjekk nå om det aktuelle problemet ble løst.

Løsning 3: Avinstallere / deaktivere tredjeparts antivirusprogramvare

All antivirusprogramvare overvåker kontinuerlig datamaskinens aktivitet, som også inkluderer eksterne enheter som er koblet til datamaskinen. Når det er sagt, er det tilfeller der antivirusprogrammet kommer i konflikt med Logitech-programvaren som gjør det ubrukelig for sammenkobling. Du kan sjekke artikkelen vår om hvordan du deaktiverer antivirusprogrammet ditt. Vi har listet opp hvordan du deaktiverer programvaren ved å dekke så mange produkter som mulig. Noen spesifikke antivirusprogrammer som ble kjent for å forårsake problemet var Comcast Constant Guard . Likevel bør du deaktivere antivirusprogramvaren uansett hva den er.

Etter at du har deaktivert antivirusprogrammet, start datamaskinen på nytt og se om dette gjorde noen forskjell. Hvis ikke, kan du aktivere antivirusprogramvaren på nytt.

Merk: Deaktiver antivirusprogramvaren på egen risiko. Appuals vil ikke være ansvarlig for eventuelle skader på datamaskinen din.

Løsning 4: Start HID Human Interface Service på nytt

HID Human Interface Service muliggjør generell inngangstilgang til Human Interface Devices (HID). Dette aktiverer og vedlikeholder forhåndsdefinerte taster på tastaturet, musen, fjernkontrollene osv. Alt med menneskelig input, denne programvaren er ansvarlig for å administrere den. Denne programvaren er spesielt kjent for å løse problemer med hurtigtaster på Logitech-tastaturer som volum opp og ned, neste spor osv. Vi kan prøve å starte den på nytt og se om dette gjør susen.

 1. Trykk på Windows + R, skriv “ tjenester. msc ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i tjenestene, naviger du gjennom listen til du finner “ Human Interface Device Access ”. Høyreklikk på den og velg Egenskaper . Tjenesten kan også være oppført som "Human Interface Device Service".

 1. Forsikre deg om at oppstartstypen er satt til “ Automatisk ” og at tjenesten kjører. Du kan re-koble enheten etter omstart av tjenesten og se om dette gjør susen.

Løsning 5: Deaktivering av filtertaster

Windows enkel tilgang gir flere funksjoner som hjelper brukeren med å bruke datamaskinen. En av disse funksjonene kalles “Filter Keys”. Hvis du får treg respons fra tastaturet, eller hvis du må trykke hver tast bevisst i lang tid, vil denne løsningen løse problemet for deg.

 1. Trykk på Windows + R, skriv " enkel tilgang " i dialogboksen og åpne applikasjonen.
 2. Når du er lett tilgjengelig, kan du se etter alternativet " Gjør tastaturet enklere å bruke ".

 1. Fjern merket for alternativet " Slå på filtertaster ". Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte.

 1. Sjekk nå om det aktuelle problemet ble løst.

Løsning 6: Oppfriskende tastatordrivere

Vi kan nå prøve å installere standarddriverne for tastaturet på nytt ved å avinstallere dem fra enhetsbehandling og starte datamaskinen på nytt. Når du starter datamaskinen på nytt, oppdager datamaskinen automatisk den tilkoblede maskinvaren, og siden det ikke er noen drivere installert for enheten, installerer den standarddriverne. Dette kan løse problemet hvis du har feil drivere installert.

 1. Klikk på Windows + R, skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Utvid kategorien Tastatur . Nå høyreklikk på enheten og velg “ Avinstaller enhet ”.

 1. Nå vil Windows be deg om å bekrefte handlingene dine før det fortsetter med avinstallasjonen. Velg “ Avinstaller ” for å fortsette.

 1. Start datamaskinen på nytt og koble til enheten (mus / tastatur). Nå vil Windows automatisk oppdage maskinvaren som er koblet til og prøve å installere de nødvendige driverne.
 2. Hvis det fortsatt ikke fungerer, gå tilbake til enhetsbehandleren, og sannsynligvis vil du se enheten tilstede med et lite utropstegn foran den. Det betyr at driveren for denne enheten ikke er riktig installert.
 3. Høyreklikk på den og velg “ Oppdater driver”. Velg nå “ Søk automatisk etter drivere ”. Forsikre deg om at du har en aktiv internettforbindelse. Forhåpentligvis blir driverne installert og enheten begynner å fungere ordentlig igjen.

 1. Hvis den fremdeles ikke installerer de nødvendige driverne, kan du gå til Logitechs offisielle nettside og laste ned driverne for din spesifikke enhet. Gjenta oppdateringsprosessen som vi gjorde tidligere, og denne gangen, velg " Søk etter drivere manuelt " og naviger til filstien til driveren du lastet ned.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det