Fix: Malwarebytes sanntidsbeskyttelseslag slått av

Malwarebytes er et av de mest populære valgene, da antivirusverktøyet gjør det bra for å kvitte seg med de fleste infeksjoner, og det har en av de mest varierte virusdefinisjonsdatabasene der ute. Når det er sagt, er ikke verktøyet perfekt, og noen ganger vil feil som denne oppstå.

Denne feilen er et stort problem fordi sanntidsbeskyttelse er den viktigste funksjonen i verktøyet og den som gjør nesten alle tunge løft. Å ikke kunne slå på det er et stort problem, og du bør følge denne artikkelen for å komme til løsningen.

Løsning 1: Oppdater Malwarebytes til den nyeste versjonen

Det ble snakket mye om denne feilmeldingen for en bestemt versjon av Malwarebytes, og i lang tid var det ingen som kunne finne det riktige svaret. Heldigvis klarte neste oppdatering fra Malwarebytes-utviklere å løse problemet, og nesten alle som hadde problemet, klarte å kvitte seg med det. Det er også en veldig rask og enkel prosess med ingenting å tape!

 1. Som standard vil Malwarebytes-verktøyet på Windows vise et popup-varsel når det er en ny versjon tilgjengelig online. Hvis du har mottatt denne meldingen, kan du bare klikke på Installer nå og hoppe over til trinn 6.
 1. Hvis du ikke har mottatt dette varselet på grunn av forskjellige årsaker, for eksempel å deaktivere automatisk kontroll av oppdateringer, kan du se etter oppdateringer manuelt .
 2. Åpne Malwarebytes ved å dobbeltklikke på ikonet eller ved å søke etter det i Start-menyen. Klikk deretter på Innstillinger i Malwarebytes-vinduet .
 3. Naviger til applikasjonsfanen i Innstillinger og klikk på Installer applikasjonsoppdateringer under delen Programoppdateringer.
 1. Du bør enten se en melding som sier at det ikke er noen oppdateringer tilgjengelig eller en melding som sier Fremgang: Oppdateringer er lastet ned . Hvis det er oppdateringer som er klare til å installeres, klikker du OK og deretter klikker du på Ja når du blir bedt om å installere oppdateringer umiddelbart.
 2. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen og sjekk om sanntidsbeskyttelse nå fungerer som den skal.

Løsning 2: Rengjør installasjonen av Malwarebytes på nytt

Mange brukere har sagt at ominstallering av Malwarebytes fra bunnen av løste problemet deres permanent, og det er noe du bør prøve som den sikreste og lengste metoden. Imidlertid, hvis du kjøpte Premium-versjonen av verktøyet, må du finne en måte å hente aktiviserings-ID og nøkkel på.

 1. Skriv " regedit " i søkefeltet som du skal ha tilgang til etter å ha klikket på Start-menyen eller søkeknappen ved siden av den. Du kan også bruke Windows + R nøkler som skal åpne Kjør dialogboks der du kan skrive inn “regedit” og klikk OK for å åpne Registerredigering.
 1. Bruk et av stedene i registret som er presentert nedenfor for å hente ID og nøkkel , avhengig av PC-ens arkitektur:

Sted for Windows x86 32-bit

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Malwarebytes 'Anti-Malware

Plassering for Windows x64 64-bit

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Wow6432Node \ Malwarebytes 'Anti-Malware

Etter at du har hentet ID og nøkkel, kan du fortsette med selve reinstallasjonsprosessen. Følg instruksjonene nøye hvis du vil fortsette med Premium-versjonen etter avinstallasjonen.

 1. Åpne MBAM >> Min konto og klikk på Deaktiver . Naviger deretter til Innstillinger >> Avanserte innstillinger og fjern merket for avkrysningsruten ved siden av alternativet “ Aktiver selvbeskyttelsesmodul ”.
 2. Lukk MBAM og last ned verktøyet “ mbam-clean.exe ” (dette verktøyet vil avinstallere Malwarebytes rent) fra Malwarebytes nettsted (nedlastingen starter umiddelbart når du klikker på knappen). Lukk alle åpne programmer og deaktiver midlertidig andre sikkerhetsverktøy du kan ha åpent.
 3. Kjør det nedlastede verktøyet mbam-clean.exe og følg instruksjonene som vises på skjermen. Start datamaskinen på nytt når du blir bedt om å gjøre det.
 4. Last ned nå den nyeste versjonen av Malwarebytes.
 5. Fjern merket i ruten ved siden av prøvealternativet . Etter at programmet er startet, klikker du på knappen som sier Aktivering . Hvis du brukte en prøveperiode, vil det ikke skade å laste ned prøveversjonen igjen og hoppe over følgende trinn!
 1. Kopier og lim inn ID-en eller nøkkelen du har hentet fra registeret i dialogboksen, som automatisk skal aktivere lisensen.
 2. Kos deg med å bruke Malwarebytes Anti-Malware Premium, og forhåpentligvis vil feilen angående sanntidsbeskyttelse forsvinne.

Hvis du ikke bruker Premium- eller Pro-versjonen av MBAM, følger du bare trinnene 3-6 og nyter den oppdaterte versjonen av MBAM uten feil.

Løsning 3: Kjør som administrator

Den enorme suksessen med metodene ovenfor fungerer fremdeles ikke for alle, og noen brukere trengte å prøve andre ting. For eksempel klarte noen brukere å løse problemet ved å slå av Malwarebytes og kjøre det med administratorrettigheter. Selv om det høres for bra ut til å være sant, kan det bare løse problemet ditt!

 1. Avslutt Malwarebytes helt ved å høyreklikke på ikonet til høyre på oppgavelinjen nederst på skjermen (systemstatusfeltet) og velge Avslutt . Bekreft eventuelle dialoger som kan vises.

Original text


 1. Finn enten en snarvei på skrivebordet for Malwarebytes, eller finn den i Start- menyen, høyreklikk på den og velg alternativet Kjør som administrator . Bekreft eventuelle dialoger som kan vises. Sjekk om sanntidsbeskyttelseslagene fortsetter etter denne justeringen.

Forhåpentligvis er sanntidsbeskyttelse tilbake nå. Hvis ikke, så sjekk det offisielle forumet hvis det skyldes en feil i Malwarebytes.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det