Fix: Essentials Error 0x80070426 i Windows 10

Fra og med Windows 10 er Microsoft Security Essentials ikke mer, og innebygd forsvarer for Windows-brukere er et program som heter "Windows Defender". Når du oppgraderer fra en tidligere versjon av Windows til Windows 10, overtar Windows Defender og erstatter Microsoft Security Essentials. Imidlertid, i omtrent 10% av alle Windows 10-oppgraderinger, går noe galt, og Windows Defender klarer ikke å erstatte Microsoft Security Essentials, noe som resulterer i at operativsystemet som er installert har både Microsoft Security Essentials og Windows Defender.

I slike tilfeller kan Windows Defender ikke starte, noe som i utgangspunktet betyr at det ikke gir noen som helst beskyttelse til datamaskinen, og selv om Microsoft Security Essentials alltid er i gang, er Spyware og uønsket programvarebeskyttelse og virusbeskyttelse begge slått av. . Når brukeren prøver å slå på de deaktiverte beskyttelsesalternativene, vises en Microsoft Security Client-dialog som viser følgende feilmelding:

Det har oppstått en feil under programinitialiseringen. Kontakt systemadministratoren hvis problemet vedvarer. Feilkode: 0x80070426 . ”

Mens feilkode 0x80070426 vanligvis refererer til en ikke-ekte kopi av Windows, refererer feilen i dette tilfellet til at MSE ikke fungerer som den skal. Når feil 0x80070426 vises, etterlater det datamaskinen din helt sårbar, ettersom Windows Defender ikke en gang starter og MSE ikke fungerer som den skal.

Løsningen på dette problemet er å bare avinstallere Microsoft Security Essentials, slik at Windows Defender kan gjøre jobben sin og beskytte datamaskinen din.

Følgende er alle trinnene du må følge for å fikse feil 0x80070426.

Hold Windows-tasten og trykk på R . Skriv taskmgr i kjøredialogen . Finn Windows Defender Service (WinDefend) , høyreklikk på den og velg Stopp.

0x80070426-1

Dette bør stoppe tjenesten, men den starter automatisk etter at datamaskinen har startet på nytt. Mens den er stoppet; du kan avinstallere Essentials. Normalt kan du i slike tilfeller ikke avinstallere Microsoft Security Essentials fordi Windows Defender er programmert til å blokkere installasjonen OG avinstallasjonen av Microsoft Security Essentials.

Du bør imidlertid kunne avinstallere Microsoft Security Essentials som om det var noe annet program nå siden Windows Defender er deaktivert midlertidig.

For å avinstallere det; gå til Kontrollpanel -> Programmer og funksjoner -> Avinstaller et program eller hold Windows-tasten og trykk på R ; skriv appwiz.cpl og klikk OK , finn Microsoft Essentials og avinstaller den . Deretter Start datamaskinen.

Etter omstart og fjerning av Essentials; Gå til Innstillinger -> Oppdater og sikkerhet, velg “ Windows Defender ” og sørg for at sanntidsbeskyttelse er på.

Gå tilbake til Oppgavebehandling -> Tjenester- fanen og sørg for at Defender-tjenesten kjører.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det