Fix: Samsung TV Remote fungerer ikke bortsett fra strømknappen

Samsung produserer alle slags elektronisk utstyr, inkludert smarttelefoner, kjøleskap og TV. Samsungs fjernsynsapparater tiltrekker seg forbrukere på grunn av deres fantastiske skjermer, brukervennlig grensesnitt, streaming-appintegrasjon og smart tilkobling. Imidlertid har det nylig kommet mange rapporter om at fjernsynets fjernkontroll ikke fungerer, bortsett fra av / på-knappen.

I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene til at dette problemet kan utløses, og også gi deg levedyktige løsninger som vil sikre fullstendig utryddelse av problemet.

Hva forhindrer Samsungs fjernkontroll fra å fungere riktig?

Vi undersøkte problemet og utviklet et sett med løsninger som løste problemet for de fleste av våre brukere. Vi så også på årsakene til at feilen utløses, og de er som følger:

  • Forstyrrelser: Hvis det er annet elektronisk utstyr som lys, mobile enheter, radioer osv. Foran eller ved siden av fjernsynet, kan det elektriske signalet fra fjernkontrollen bli forvrengt, så det er alltid lurt å fjerne slike enheter i nærheten TV.
  • De-synkronisering: I noen tilfeller kan fjernsynet og fjernkontrollen synkroniseres fra hverandre på grunn av at fjernkontrollen kanskje ikke fungerer som den skal, eller at fjernsynet ikke registrerer de elektriske signalene fra fjernkontrollen.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de leveres i for å unngå konflikter.

Løsning 1: Motorsykling på TV-en

Noen ganger, hvis visse lanseringsinnstillinger for fjernsynet initialiseres på nytt, kan det starte funksjonaliteten til fjernkontrollen. Derfor, i dette trinnet, vil vi fullstendig initialisere TV-konfigurasjonene på nytt ved å motorsykle den. For det:

  1. Slå av TV på og koble den kraften direkte fra stikkontakten .
  2. Trykk og holdTV -knappen for 30 sekunder .
  3. Plugg den makten igjen og slåTV .
  4. Prøv å bruke fjernkontrollen og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Synkronisere TV og fjernkontroll på nytt

Det er mulig at fjernsynet og fjernkontrollen ble de-synkronisert på grunn av at fjernkontrollens signaler ikke blir registrert av fjernsynet. Derfor vil vi i dette trinnet synkronisere fjernkontrollen og fjernsynet sammen. For det:

  1. Slå den TV og flytte ca 10 inches bort fra det.
  2. Pek fjernbunnen høyre side av TV .
  3. Trykk og hold på “ Backpil -tasten og “ Pause-knappen til den “ Pare Complete ” vises på TV-skjermen.
  4. Bruk av eksterne og sjekke for å se om problemet vedvarer.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det