Slik løser du & lsquo; Innholdet kan ikke vises fordi S / MIME-kontrollen ikke er tilgjengelig & rsquo; Feil?

Dette problemet oppstår vanligvis for brukere som bruker Outlook Web Access (OWA) i Internet Explorer på en Windows-PC. Det er en e-postklient, og brukere er irritert siden de ikke kan åpne e-post eller laste ned vedlegg på grunn av dette store problemet.

Feilen er tilgjengelig på nesten alle versjoner av Windows, inkludert Windows 7, 8 og 10. Offisielle metoder for å løse problemet er enten ikke nyttige eller for generelle, men det har vært brukere som har klart å løse problemet ved hjelp av egne metoder. Vi har samlet disse løsningene og satt dem sammen i en artikkel som du kan sjekke ut.

Hva forårsaker “Innholdet kan ikke vises fordi S / MIME-kontrollen ikke er tilgjengelig” Feil?

Listen over mulige årsaker er ganske mye kjent, og brukere har brukt årsakene til å bestemme de riktige trinnene de trengte å gjennomføre for å løse problemet. Sjekk ut listen nedenfor for å påpeke scenariet ditt og bruke riktig metode for å løse problemet.

 • S / MIME gjenkjenner ikke Internet Explorer 11 som en nettleser - Dette scenariet oppstår vanligvis etter en oppdatering, og det kan løses ganske enkelt ved å legge til OWA-siden til pålitelige nettsteder eller i kompatibilitetsvisning.
 • S / MIME er ikke riktig installert - Hvis den ikke er installert i det hele tatt, eller hvis det er noe galt med installasjonen, må du sørge for å installere den riktig.
 • S / MIME mangler administratorrettigheter for Internet Explorer til å kjøre - Noen av funksjonene kan ikke fungere skikkelig med mindre Internet Explorer kjører som administrator

Løsning 1: Legg til OWA-siden din på klarerte nettsteder og bruk kompatibilitetsvisning

Dette er en av de mest vellykkede metodene du kan bruke for å løse problemet. Hvis du legger til en side i klarerte nettsteder i Internet Explorer, kan du omgå noen problemer, og kompatibilitetsvisning kan gjøre den mer kompatibel med forskjellige versjoner av både Internet Explorer og OWA. Forsikre deg om at du utfører begge trinnene i denne metoden for å løse problemet!

 1. Åpne Internet Explorer ved å søke etter den i Start-menyen eller ved å finne den på PC-en din, og klikk på tannhjulikonet øverst til høyre for å få tilgang til rullegardinmenyen.
 2. Fra menyen som åpnes, klikk på Internett-alternativer og vent til vinduet åpnes.
 1. Naviger til sikkerhetsfanen og klikk på Trusted Sites >> Sites . Lim inn lenken til OWA-siden din, og klikk på alternativet Legg til. Forsikre deg om at du inkluderer riktig lenke.
 1. Når du har lagt til nettstedet, må du deaktivere alternativet Krev serververifisering (https) for alle nettsteder i denne sonen under nettstedsdelen .
 1. Etter det, gå tilbake til hjemmesiden til Internet Explorer og klikk på tannhjulikonet øverst til høyre for å få tilgang til rullegardinmenyen. Fra menyen som åpnes, klikk på Innstillinger for kompatibilitetsvisning og vent til vinduet åpnes.
 2. Under Legg til dette nettstedet , lim inn den samme lenken du limte inn i trinnene ovenfor, og klikk på Legg til- knappen rett ved siden av boksen. Klikk på Lukk- knappen etterpå.
 1. Sjekk om problemet fremdeles vises når du prøver å få tilgang til e-post i OWA.

Løsning 2: Installer S / MIME

Hvis du ikke har installert S / MIME i utgangspunktet, kan du ikke forvente at den fungerer. Også, hvis du nylig har utført oppdateringer til operativsystemet ditt, er det ganske mulig at oppdateringen tilbakestillte noen innstillinger eller til og med brøt installasjonen, så det er bra å utføre prosessen igjen ved å følge trinnene nedenfor!

 1. Åpne OWA-klienten din og logg inn på den. Når du er fullstendig logget inn, klikker du på Alternativer- knappen øverst til høyre i vinduet og klikker på Se alle alternativer ... -knappen fra rullegardinmenyen.
 1. Når alternativvinduet åpnes, klikker du på Innstillinger- alternativet i venstre rute. Klikk på S / MIME- fanen fra menyen som vises, og sjekk hyperkoblingen med Last ned S / MIME-kontrollen
 2. Ved å klikke på lenken åpnes et nettleservindu, og en nedlasting skal starte, eller du blir kanskje bedt om å kjøre eller lagre filen. Uansett, sørg for at du kjører den etter at nedlastingen er over.
 1. Følg instruksjonene på skjermen, og den skal installeres på kort tid. Oppdater nettleseren din, og du vil se en gul linje dukke opp øverst på websiden som sier " Dette nettstedet vil kjøre følgende tillegg ". Høyreklikk på den og velg Kjør tillegg på alle nettsteder fra rullegardinmenyen.
 1. Et Internet Explorer - sikkerhetsadvarsel- vindu vises, så sørg for at du klikker på Kjør sjekk for å se om problemet fremdeles vises når du administrerer e-post.

Løsning 3: Kjør Internet Explorer som administrator

Installering av S / MIME som skal brukes sammen med Internet Explorer krever noen ganger at du har administrative tillatelser over nettleseren. Du kan ikke utføre denne metoden hvis du ikke har administratorrettigheter på datamaskinen. Å kjøre nettleseren som administrator burde ikke ha negative konsekvenser.

 1. Finn iexplore . exe-fil på datamaskinen din ved å åpne File Explorer og navigere til C: \ Program Files \ internet explorer . Åpne egenskapene ved å høyreklikke oppføringen enten på skrivebordet eller Start-menyen eller Søkeresultat-vinduet, og velg Egenskaper fra hurtigmenyen.
 2. Naviger til kategorien Kompatibilitet i vinduet Egenskaper og merk av i boksen ved siden av alternativet Kjør dette programmet som administrator før du lagrer endringene ved å klikke OK eller Bruk .
 1. Forsikre deg om at du bekrefter eventuelle dialoger som kan komme til å be deg om å bekrefte valget med administratorrettigheter, og Internet Explorer skal starte med administratorrettigheter fra neste oppstart. Sjekk om problemet fremdeles vises etterpå.

Løsning 4: Fjern avmerkingen i avmerkingsboksen i Alternativer for Internett

Det er et alternativ i Internet Explorer >> Internet Options som har forårsaket problemer for OWA-brukere angående bruk av S / MIME. Avmarkering av det har klart å hjelpe noen brukere. Det er ganske enkelt å gjøre dette, så sørg for at du ikke gir opp feilsøking før du prøver ut denne endelige metoden!

 1. Åpne Internet Explorer ved å søke etter den i Start-menyen eller ved å finne den på PC-en din, og klikk på tannhjulikonet øverst til høyre for å få tilgang til rullegardinmenyen.
 2. Fra menyen som åpnes, klikk på Internett-alternativer og vent til vinduet åpnes.
 1. Naviger til kategorien Avansert og bla inne i Innstillinger- vinduet til du kommer til listen over sikkerhetsrelaterte alternativer. Forsikre deg om at du fjerner avmerkingsboksen ved siden av alternativet Ikke lagre krypterte sider på disk !
 1. Sørg for at du bruker endringene du har gjort, og start datamaskinen på nytt før du kontrollerer om problemet fortsatt vises.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det