Hvordan skru opp mikrofonvolumet i Windows 10

Ikke alle mikrofoner har det samme basevolumet for å overføre stemmen din gjennom datamaskinen din til den som er i den andre enden av sentralen. Noen mikrofoner har et høyere volum sammenlignet med andre, og noen mikrofoner har et volum som er så lavt at personen i den andre enden av kommunikasjonen ikke kan høre deg riktig og / eller ikke kan finne ut hva du sier . I tilfeller der volumet på mikrofonen er for lavt, er den eneste løsningen å skru opp mikrofonens volum.

Å skru opp volumet på mikrofonen som er koblet til en datamaskin, er et alternativ som finnes i alle versjoner av Windows-operativsystemet, og som inkluderer Windows 10 - det siste og beste i den lange linjen av Windows-operativsystemer. Men siden mikrofonvolum ikke er et alternativ som er lett tilgjengelig i forkant av Windows 10, og i stedet må graves opp nedenfra en mengde menyer og innstillinger, vet de fleste brukere ikke nøyaktig hvordan de kan skru opp volumet på mikrofonen deres. I virkeligheten er det ganske enkelt å skru opp mikrofonvolum på Windows 10 - her er alt du trenger å gjøre hvis du vil øke volumet på mikrofonen din på Windows 10:

  1. Finn og høyreklikk på Sound- ikonet i oppgavelinjen (representert med et høyttalerikon ). Klikk på Opptaks kategorien enheter når vinduet åpnes.
  2. Høyreklikk på Lyder-ikonet på skrivebordet ditt og velg Opptaksenheter (for eldre versjoner av Windows).
  3. Finn og høyreklikk på datamaskinens aktive mikrofon. Avhengig av oppsettet ditt, kan det være mer enn en mikrofon i kategorien Opptak i lydvinduet , men datamaskinens aktive mikrofon vil ha et grønt avkrysningsmerke ved siden av.
  4. Klikk på Egenskaper i den resulterende hurtigmenyen.
  5. Naviger til Nivå- fanen.
  6. Vri først og fremst glidebryteren under mikrofonseksjonen helt opp for å sikre at mikrofonens volum er satt til 100 , ikke mindre.
  7. Hvis det ikke er nok å øke mikrofonens volum til 100, eller hvis mikrofonens volum allerede var satt til 100 , kan du også legge til litt mikrofonforsterkning i blandingen. Microphone Boost-funksjonen kan gi et boost på opptil 30,0 dB til volumet på mikrofonen din - alt du trenger å gjøre for å bruke denne funksjonen er å velge hvor mye av et boost du vil at mikrofonens volum skal få ved å bruke glidebryteren under alternativet Microphone Boost . Når du fliser med Microphone Boost- funksjonen, er det best å være i kommunikasjon med en annen person via den samme mikrofonen du bruker Microphone Boosttil slik at du kan be den andre personen om tilbakemelding angående mikrofonens volum samtidig som du justerer den.
  8. Når du er ferdig, klikker du på Bruk og deretter på OK .
  9. Klikk på Bruk og deretter på OK i lydvinduet for å lukke det også.

Endringene du har gjort i mikrofonens volum vil bli brukt og lagret så snart du klikker på Bruk , slik at du kan teste mikrofonens volum så snart du er ferdig med å skru det opp.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det