Hvordan angre & lsquo; init & rsquo; kommando på Git?

Git er et system som brukes til å spore endringer i kildekoden under applikasjonsutvikling. Det er en form for versjonskontroll der kodebasen for applikasjonen speiles på hver utviklers datamaskin. Det lar utviklerne koordinere arbeidet seg imellom og forbedrer kodens integritet samtidig som det gir muligheten til å spore alle endringene som er gjort i koden.

Kommandoen “ git init ” er vanligvis den første kommandoen som en bruker kjører på når man starter et nytt prosjekt. Denne kommandoen lar brukeren opprette et nytt Git-arkiv. Kommandoen kan brukes til å konvertere et gammelt prosjekt til et Git Repository eller til å opprette et nytt repository. I dette trinnet vil vi lære deg metoden for å angre denne kommandoen og reversere endringene som er gjort med denne kommandoen.

Hvordan angre “init” -kommandoen på Git?

For å angre effekten av “init” -kommandoene på datamaskinen, vil vi utføre en kommando for å slette det nyopprettede git-depotet. Forsikre deg om at du utfører kommandoen nøyaktig ved å følge den angitte metoden. Metoden skiller seg litt ut for Windows og Linux.

Metode 1: For Linux

I dette trinnet vil vi angre endringene som er gjort med kommandoen “init” ved å slette git-depotet. For det vil vi utføre en kommando i terminalen. For å gjøre det:

  1. Trykk “ Ctrl ” + “ Alt ” + “ T ” for å åpne terminalen.
  2. Skriv inn følgende kommando og trykk “Enter”.
    rm -rf .git
  3. Dette vil slette hele git-depotet og angre endringene gjort av init-kommandoen.

Metode 2: For Windows

Metoden for å angre endringene som ble gjort av init-kommandoen for Windows, skiller seg litt fra Linux. Windows har en annen kommando som kan utføres i ledeteksten for å angre endringene. Derfor vil vi i dette trinnet kjøre ledeteksten som administrator og utføre kommandoen. For det:

  1. Trykk “ Windows ” + “ R ” for å åpne Kjør-ledeteksten.
  2. Skriv inn “ cmd ” og trykk “ Skift ” + “ Ctrl ” + “ Enter ” for å gi administrative rettigheter.
  3. Skriv inn følgende kommando og trykk “ Enter ”.
    rmdir .git
  4. Hvis depotet har undermapper, skriver du inn følgende kommando og trykker “ Enter ”.
    rmdir / s .git
  5. Dette vil angre endringene som er gjort med kommandoen “ init ”.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det