Fix: Kunne ikke opprette Java Virtual Machine

Noen brukere støter på kunne ikke opprette Java Virtual Machine- feilen når de prøver å starte et program som bruker Java. Dette spesielle problemet er rapportert å forekomme med Minecraft og flere andre applikasjoner som er bygget rundt Java.

Kunne ikke lage Java virtuell maskin. Feil: Det har skjedd et dødelig unntak. Programmet vil avslutte.

Hva forårsaker feilen Kunne ikke opprette Java Virtual Machine?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på forskjellige brukerrapporter og feilsøkingsstrategiene de brukte for å løse den samme feilmeldingen. Basert på konklusjonene deres, er det et par scenarier som vil utløse akkurat dette problemet:

 • Java påkalles av feil argumenter eller alternativer - Dette kan oppstå hvis du kjører et hjemmebrygget program, eller hvis du prøver å åpne et program med åpen kildekode som er kjent for å forårsake system ustabilitet.
 • Java globale maksimale heapminne er ikke høyt nok - En av de vanligste årsakene til hvorfor du kan støte på denne spesielle feilen, er hvis du prøver å starte et Java-program med en maksimal heapminnestørrelse større enn det som er satt som Systemvariabel .
 • Java-kjørbar og / eller applikasjon krever administrative rettigheter - Dette kan skje med applikasjoner som trenger administratortilgang for å fungere skikkelig.

Hvis du for tiden leter etter en måte å løse feilen Kunne ikke opprette Java Virtual Machine , vil denne artikkelen gi deg flere bekreftede feilsøkingsstrategier. Nedenfor har du en samling metoder som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst.

For å sikre best resultat, følg metodene nedenfor i den rekkefølgen de presenteres til du oppdager en metode som er effektiv for å løse feilen for ditt spesielle scenario.

Metode 1: Legge til _JAVA_OPTIONS i systemvariablene

De fleste berørte brukere har klart å få problemet løst ved å lage en systemvariabel for Java kalt _JAVA_OPTIONS og sette verdien til Xmx512M . Hva dette egentlig gjør, er at den setter den globale maksimale minnestørrelsen for Java.

Dette vil løse enhver feilmelding som oppstår fordi det startede Java-applikasjonens maksimale hukommelsesstørrelse er større enn det som er angitt som systemvariabel. Flere brukere som støter på det samme problemet har rapportert at problemet ble løst helt etter at de utførte trinnene nedenfor.

Her er hva du må gjøre for å legge til en _JAVA_OPTION S-oppføring i systemvariabler for å forstørre den globale maksimale minnestørrelsen:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter innsysdm.cpl ” og trykk Enter for å åpne skjermbildet Systemegenskaper .
 2. Inne i Systemegenskaper skjermen, går du til Avansert -fanen og klikk på Miljøvariabler.
 3. I vinduet Miljøvariabel klikker du på Ny (under Systemvariabler ).
 4. I vinduet Ny systemvariabel setter du variabelnavnet til _JAVA_OPTIONS og variabelverdien til - Xmx512M og klikker OK for å lagre endringene.
 5. Lukk de tidligere åpnede vinduene og start maskinen på nytt for å håndheve endringene.
 6. Ved neste oppstart, åpne programmet som tidligere viste deg feilen Kunne ikke opprette Java Virtual Machine, og se om den nå fungerer som den skal.
Opprette en systemvariabel kalt _JAVA_OPTIONS og tildele den verdien Xmx512M

Hvis du fremdeles ser den samme feilmeldingen i starten av applikasjonen, kan du prøve å legge til Java Bin-banen som kan være lik "% \ USER PATH \ Java \ jdk1.6.0_39 \ bin" til miljøvariabelen som angitt i metoden ovenfor og se om det fungerer.

Metode 2: Åpne java.exe med administratorrettigheter

Flere brukere som sliter med å løse det samme problemet, har klart å få problemet løst etter å ha tvunget den viktigste Java-kjørbare filen (java.exe) til å åpne med administrative rettigheter.

Noen brukere rapporterte at de var i stand til å løse problemet etter å ha brukt denne løsningen på både den viktigste Java-kjørbare og den kjørbare av applikasjonen som viser feilmeldingen.

Her er en rask guide gjennom det hele:

 1. Åpne File Explorer og naviger til stedet for java-installasjonen. Vi må ankomme stedet for den viktigste Java-kjørbare filen ( java.exe ). Som standard bør du finne den i Program Files / Java / * JRE build version * / bin. Den nøyaktige plasseringen vil variere avhengig av hvilket Java Runtime-miljø du bruker.Naviger til plasseringen til java.exe

  Merk: Hvis du installerte Java på et tilpasset sted, navigerer du på det egendefinerte stedet i stedet.

 2. Høyreklikk på java.exe og velg Egenskaper . Gå deretter til kategorien Kompatibilitet og merk av i boksen som er tilknyttet Kjør dette programmet som administrator (under Innstillinger). Klikk Bruk for å lagre endringene.gå til kategorien Kompatibilitet og aktiver Kjør dette programmet som administrator
 3. Høyreklikk på applikasjonen som kjøres (den som utløser feilen) og gjenta samme prosedyre: Kompatibilitet> Kjør dette programmet som administrator> Bruk .
 4. Kjør applikasjonen og se om feilmeldingen er løst.

Metode 3: Installere Java på nytt

I noen tilfeller utløses feilen fordi Java kanskje ikke er riktig installert, eller installasjonen av den kan ha blitt ødelagt over tid. Derfor, i dette trinnet, vil vi installere Java på nytt etter å ha avinstallert det helt. For det:

 1. Trykk Windows-tasten + R for å åpne Kjør ledeteksten og skriv inn "Appwiz.cpl".
 2. Trykk på “Enter” og skjermbildet Programmer og funksjoner åpnes.
 3. På skjermbildet Programmer og funksjoner , bla gjennom listen over installerte applikasjoner til du finner Java.
 4. Høyreklikk på den og velg “Avinstaller” for å fjerne den helt fra systemet
 5. Slett først den primære Java-installasjonen, og senere bør du også fjerne alle andre Java-installasjoner, for eksempel oppdateringer og andre versjoner.
 6. Etter å ha avinstallert all installasjon, start datamaskinen på nytt.
 7. Etter oppstart, besøk denne lenken og last ned den nyeste versjonen av JRE.
 8. Sjekk om problemet vedvarer.
 9. Hvis feilen fortsatt vedvarer, last ned og installer den nyeste versjonen av JDK herfra.

  Merk: Hvis du allerede bruker JDK, kan du prøve å endre versjonene eller avinstallere JRE som er installert sammen med den.

 10. Kontroller om problemet fortsatt eksisterer.

Metode 4: Å fikse feil med kode

Det er forskjellige grunner bak denne feilen, og noen av dem inkluderer hvis du har noen spesielle feil med koden din. Vi vil fremheve noen nedenfor.

 • Fjern bindestrek : Noen brukere bemerket at feilen ble løst ved å endre dobbeltstrek “-” til en enkelt “-” i koden. For eksempel:

  Endre koden

  “Sony @ sony-VPCEH25EN: ~ $ java –versjon

  Hentet JAVA_TOOL_OPTIONS: -javaagent: /usr/share/java/jayatanaag.jar

  Ukjent alternativ: –versjon

  Feil: Kunne ikke opprette Java Virtual Machine.

  Feil: Det har skjedd et dødelig unntak. Programmet vil avslutte."

  Til

  “Sony @ sony-VPCEH25EN: ~ $ java -versjon

  Hentet JAVA_TOOL_OPTIONS: -javaagent: /usr/share/java/jayatanaag.jar

  Ukjent alternativ: –versjon

  Feil: Kunne ikke opprette Java Virtual Machine.

  Feil: Det har skjedd et dødelig unntak. Programmet vil avslutte."

 • Prøv også å fjerne følgende linje fra argumentet ditt

  -Djava.endorsed.dirs = ”C: \ Program Files \ Apache Software Foundation \ Tomcat 8.5 \ godkjent”

 • Åpne eclipse.ini-filen og sørg for at du legger til “-vm” -oppføringen over vm args ellers, JVM V6 vil bli valgt i env vars.
 • Hvis du er på Ubuntu, bør du vite at Java 8 er den eneste versjonen som støttes. Derfor bruker du den tredje metoden. Avinstaller Java, og installer den forrige versjonen.

Metode 5: Redigering av filen Eclipse.ini

Vi kan også tilpasse ting i filen Eclipes.ini for å bli kvitt dette problemet. Det kan være et par problemer med konfigurasjonen som må løses, derfor har vi delt den i separate problemer. Følg den som passer best for ditt scenario.

Senke minnebruk

 1. Åpne filen Eclipse.ini i Eclipse-mappen med notisblokk.
 2. Finn linjen som "-Xmx256m" (den kan være -Xmx1024m eller -Xmx 512m).
 3. Endre standardverdien til en mer fornuftig figur, avhengig av RAM-en som er installert på datamaskinen din, og legg til versjonsnummeret også. For eksempel:
  -Xmx512m -Dosgi.requiredJavaVersion = 1.6 ELLER -Xmx512m -Dosgi.requiredJavaVersion = 1.7 ELLER -Xmx512m -Dosgi.requiredJavaVersion = 1.8
 4. Prøv også å fjerne “256m” -verdien fra “-launcher.XXMaxPermSize” -linjen.
 5. Sjekk om problemet vedvarer.

Tinker rundt

 1. Prøv å fjerne følgende linjer fra filen din.
  -vm P: \ Programmer \ jdk1.6 \ bin
 2. Endre også følgende linjer.
  set -Dosgi.requiredJavaVersion = 1.5 TO set -Dosgi.requiredJavaVersion = 1.6
 3. Prøv også å legge til følgende linje over “-vmargs!” linje.
  -vm C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre6 \ bin \ javaw.exe
 4. Pek også på JVM.dll ved å bruke følgende linje.
  -vm C: \ Program Files \ Java \ jre7 \ bin \ client \ jvm.dll
 5. Åpne Eclipse-filen og erstatt “-vmargs” med banen til javaw.exe. For eksempel:
  -startup plugins / org.eclipse.equinox.launcher_1.3.0.v20120522-1813.jar --launcher.library plugins / org.eclipse.equinox.launcher.win32.win32.x86_1.1.200.v20120522-1813 -product com.android .ide.eclipse.adt.package.product --launcher.XXMaxPermSize 256M -showsplash com.android.ide.eclipse.adt.package.product --launcher.XXMaxPermSize 256m --launcher.defaultAction openFile ** - vm “c: \ Program Files \ Java \ jdk1.7.0_07 \ bin \ javaw.exe ”** -Dosgi.requiredJavaVersion = 1.6 -Xms40m -Xmx768m -Declipse.buildId = v21.1.0-569685
 6. Du kan også plassere følgende linje på slutten og sjekke om det fungerer.
  -vmargs -Xms40m -Xmx512m -XX: MaxPermSize = 256m
 7. Videre kan du prøve å fjerne følgende linjer fra eclipse.ini og sjekke om det fungerer.
  -XX: + UseStringDeduplication -XX: + UseG1GC
 8. Du kan også prøve å fjerne eclipse.ini-filen hvis problemet fortsatt vedvarer, da det angivelig har løst problemet for noen, men husk å sikkerhetskopiere det først i tilfelle du trenger det. Prøv også å lukke alle strømkrevende applikasjoner før du starter Java for å sikre at riktige ressurser er tilgjengelige.

Sjekker for JDK-korrupsjon

 1. Trykk på "Windows" + "R" for å åpne Kjør ledeteksten og skriv inn "cmd".
 2. Skriv inn følgende kommando og sjekk om det gir en feil.
  c: \> java -versjon
 3. Hvis det gir en feil, må du installere JDK på nytt.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det