Kunne Diablo III ikke initialisere D3D? Enkle fikser

Diablo III klarte ikke å initialisere D3D. Klikk OK for å prøve på nytt. Feil oppstod mens du prøvde å starte den, og er forårsaket på grunn av inkompatibilitet med datamaskinens programvare. Det kan også være et resultat av en overklokking på skjermen utover dets evne.

Hva som forårsaker “Diablo III klarte ikke å initialisere D3D. Klikk OK for å prøve på nytt ”Feil?

Etter å ha undersøkt problemet, fant vi årsakene til å være:

 • Oppdateringsfrekvens for overklokking: I noen tilfeller kan brukeren ha overklokket skjermen for å gi en raskere oppdateringsfrekvens. Dette kan forhindre at spillet starter ordentlig og forårsake denne feilen fordi overklokking av skjermen over den anbefalte grensen noen ganger kan ødelegge funksjonaliteten til noen skjermdrivere og komponenter og forhindre at grafikkprosessoren kan fungere skikkelig.
 • Game DVR: På Windows 10 rapporterte noen brukere at deaktivering av Game DVR ble kvitt problemet for dem. Derfor anbefales det at du avstår fra å aktivere Game DVR mens du spiller dette spillet, fordi det kan være kompatibilitetsproblemer mellom dem.
 • 64-biters modus: Noen ganger kan spillets funksjonalitet brytes hvis du kjører det i 64-bit-modus, og det kan hende at det ikke kan starte i det. Det er to typer moduser som kan brukes, det vil si en 64-biters modus og en 32-biters modus.
 • Fullskjermmodus: I noen tilfeller kan brukerne prøve å kjøre spillet i fullskjermmodus som skyldes at feilen utløses. Derfor anbefales det at du avstår fra å kjøre den i fullskjermmodus hvis den ikke starter.

Etter å ha forstått årsakene, vil vi nå gå videre mot løsningene.

Løsning 1: Gjenopprettingsfrekvens for skjerm

Hvis du har overklokket oppdateringsfrekvensen på skjermen din over den støttede grensen, kan denne feilen utløses på grunn av grafikkprosessorens manglende evne til å kjøre en høyere hastighet enn den som støttes av skjermen. Derfor er det sterkt anbefalt at du angre eventuelle endringer som er gjort til oppdateringsfrekvens og returnere det til normalgrense. Du har kanskje brukt en frittstående programvare for å oppnå en høyere oppdateringsfrekvens eller GPU-programvaren som følger med driverne.

Løsning 2: Deaktivering av spill-DVR

Spill-DVR kan forårsake noen kompatibilitetsproblemer med spillet på grunn av at visse aspekter av spillet kanskje ikke kan starte. Derfor vil vi i dette trinnet deaktivere Game DVR. For det:

 1. Trykk “Windows” + “I” -knappene samtidig for å åpne innstillingene.
 2. Klikk på "Gaming" og velg "Game Bar" fra venstre panel.
 3. Klikk på bryteren for å slå den av.
 4. Sjekk om problemet vedvarer med spillet.

Løsning 3: Starter i 32-biters modus

Noen ganger kan det hende at spillet ikke kan starte i 64-bitersmodus, og i dette trinnet vil vi starte Diable III i 32-bitersmodus. For det:

 1. Åpne Blizzard-klienten og velg Diablo 3.
 2. Klikk på "Alternativer" -ikonet øverst til venstre og velg "Innstillinger".
 3. Klikk på "Game Settings" -alternativene.
 4. Merk av for “Start 32-bit client” .
 5. Klikk på “Ferdig” og start spillet på nytt.
 6. Sjekk om det løser problemet med spillet.

Løsning 4: Kjører i vindmodus

Noen ganger kan det å kjøre spillet i "Windowed Fullscreen" -modus i stedet for "FullScreen" -modus eliminere problemet og starte spillet normalt. Derfor vil vi i dette trinnet kjøre spillet i Windowed FullScreen-modus. For det:

 1. Åpne klienten og velg Diablo 3.
 2. Klikk på "Alternativer" og velg "Spillinnstillinger".
 3. Merk av i boksen “Tilleggs kommandolinje” og skriv inn følgende kommando.
   -vindu
 4. Klikk på “Ferdig” og start spillet.
 5. Spillet starter i vindusmodus, du kan endre skjerminnstillingene til “Windowed Fullscreen” fra innstillingene i spillet for en bedre opplevelse.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det