Hva er: Toaster.exe og hvordan du deaktiverer det

Toaster.exe er hovedsakelig identifisert som en prosess som tilhører Dells DataSafe Local Backup- programvare, en del av SoftThinks Agent- tjenesten. Imidlertid kan den kjørbare filen også vise seg å være et varslings-plugin for WinAmp, som tilhørerAOL .

Toaster.exe av Dells DataSafe Local Backup ligger som standard i C: \ Program Files \ Dell DataSafe Local Backup . AOLs prosess (som WinAmp bruker) finnes i C: \ Program Files \ wanadoo .

Begge forekomster av toaster.exe har en potensiell sikkerhetsrisiko - noe som betyr at de kan modifiseres på en ondsinnet måte av et virus og brukes som kamuflasje mot sikkerhetsskanninger.

Noen brukere har lagt merke til at prosessen (den som hører til DataSafe Local Backup ) vises automatisk i Oppgavebehandling og bruker ganske mange GPU-ressurser. Dette har potensialet til å bremse ytelsen i spillet på rigger til lave og mellomstore rigger. Det har også vært situasjoner der brukere ofte ser en " Toaster.exe Bad Image " -feil.

Hva er DataSafe Local Backup?

DataSafe Local Backup er Dells mest populære sluttbrukerprogramvare som muliggjør pålitelig sikkerhetskopiering og distribusjon av gjenopprettingsløsninger. Programvaren er i stand til å sikkerhetskopiere og gjenopprette OS-filer, drivere, applikasjoner, brukerinnstillinger og personlige datafiler (musikk, bilder, videoer, dokumenter osv.).

Programvaren er ment å være et feilsikkert program mot datatap forårsaket av et virusangrep, programvarekorrupsjon og maskinvarefeil. Å holde det aktivert kan vise seg å være nyttig i det lange løp, hovedsakelig fordi det lar deg gjenopprette enheten til fabrikkinnstillingene mens du beholder dine personlige data og filer. Dette er grunnen til at toaster.exe- prosessen åpnes mesteparten av tiden og fortsetter å ta innspill.

Vanlige problemer

Mens programvaren bak toaster.exe absolutt er nyttig, er prosessen ofte forbundet med frysing og annen atferd som vil forringe systemets respons.

Brukere har også rapportert at mens toaster.exe er aktiv, er rulling av musen deaktivert, og dra og slipp filoverføring fungerer ikke.

Potensiell sikkerhetsrisiko

Hvis du ser feilen “ Toaster.exe Bad Image ”, kan det veldig godt være symptomet på en malwareinfeksjon. Imidlertid svært usannsynlig på de nyeste Windows-versjonene som har de siste sikkerhetsoppdateringene. Du kan eliminere dette scenariet ved å åpne Oppgavebehandling (Ctrl + Shift + Esc), høyreklikke på toaster.exe og velge Åpne filplassering . Når du er der, høyreklikker du på toaster.exe og velger Skann med Windows Defender.

I tillegg kan du også bruke en kraftigere spyware / adware-skanner som MalwareBytes for å eliminere muligheten for en sikkerhetstrussel.

Slik deaktiverer du toaster.exe (DataSafe Local Backup)

Hvis du fant ut at DataSafe Local Backup bremser PCen, eller hvis du ofte ser feilen " Toaster.exe Bad Image ", vil deaktivering av tjenesten vanligvis eliminere problemet. Her er en rask guide til å gjøre det:

  1. Trykk på Windows-tasten + R for å åpne en Kjør- kommando. Skriv “services.msc” og trykk Enter for å åpne vinduet Services .

  2. Rull ned til bunnen av skjermbildet Tjenester og sørg for at kategorien Utvidet er aktiv.

  3. Rull ned gjennom tjenestene til du finner en tjeneste som heter SoftThinks Agent Service . Høyreklikk på den og velg Egenskaper.

  4. I vinduet Egenskaper aktiverer du kategorien Generelt og klikker på Stopp- knappen.

  5. Når tjenesten er stoppet, bruk rullegardinmenyen ved siden av Oppstartstype for å sette oppførselen til Manuell og trykk Bruk for å bekrefte.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det