Hvordan fikse & lsquo; Feil 11: GPS-signal ikke funnet & rsquo; på Pokemon GO?

Pokemon Go er et av de mest berømte Augmented Reality-spillene der ute på grunn av sin verdensomspennende tilgjengelighet og unike hypnotisering av Pokemon Anime som inneholder mange Pokemons fra den opprinnelige mangaen og har samme følelse. Den er tilgjengelig nesten over hele verden og krever en aktiv internettforbindelse og en GPS for å spille, og kan spilles av nesten hvilken som helst Android- eller iOS-basert mobilenhet.

Imidlertid har ganske nylig kommet mange rapporter der brukere ikke klarer å spille spillet, og " Feil 11: GPS-signal ikke funnet " utløses mens de prøver å starte det. I denne artikkelen vil vi diskutere noen av årsakene til at denne feilen oppstår, og også gi levedyktige løsninger for å fikse det helt. Sørg for å følge trinnene nøye og nøyaktig.

Hva forårsaker "Feil 11: GPS-signal ikke funnet" på Pokemon Go?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger for å fikse det helt. Vi så også på årsakene til at den ble utløst, og listet dem opp som følger.

 • Deaktivert GPS: Som feilen indikerer, er den vanligste årsaken til at den kan utløses når GPS-en til mobilen er deaktivert. Spillet krever at GPS og internettforbindelse er slått på for at forbindelsen skal opprettes med serverne.
 • Tillatelsesadgang: I noen tilfeller kan spillet ha blitt nektet spillet, på grunn av hvilken feilen utløses. Spillet må ha tillatelse til å få tilgang til GPS fordi det krever den funksjonen for noen viktige aspekter av spillet.
 • Rotet telefon: I noen unike tilfeller utløses GPS-feilen på grunn av en rotfestet telefon, og den forhindrer brukeren i å koble til selv om GPS og Wifi er koblet til. En rotfestet telefon betraktes som en sikkerhetstrussel av utviklerne fordi den kan kjøre visse hack / utnyttelser som en ikke-rotet telefon kanskje ikke kjører. Derfor fungerer ikke Pokemon Go muligens på en rotfestet telefon.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse i den spesifikke rekkefølgen de presenteres i for å unngå konflikt.

Løsning 1: Slå GPS på

Feilen utløses hovedsakelig hvis brukeren har deaktivert GPS for telefonen. Derfor, i dette trinnet, vil vi slå på GPS fra innstillingene. For det:

 1. Dra ned varslingspanelet .
 2. Klikk på "Plassering" -knappen for å slå på stedet.
 3. Start Pokemon Go og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 2: Endring av tillatelser

I noen tilfeller er tillatelsene konfigurert på en slik måte at spillet er forbudt å få tilgang til GPS. Derfor vil vi i dette trinnet endre tillatelsene. For det:

 1. Dra varslingspanelet og klikk på "Innstillinger" -ikonet.
 2. Klikk på "Applications" og velg deretter "Apps" .
 3. Bla gjennom listen og klikk på "Pokemon Go".
 4. Klikk på alternativet "Tillatelser" .
 5. Vri bryteren til “PÅ” for plassering.
 6. Start spillet og sjekk om problemet vedvarer.

Merk: Sørg også for at det ikke er noen strømsparingsmodus på eller et strømsparingsprogram som kan forhindre at spillet kan bruke maskinvareressursene. Slå på Wifi før du starter spillet også.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det