Fix: Windows Hello for Business Provisioning vil ikke bli lansert

Noen Windows-brukere har vært på utkikk etter måter å deaktivere Windows Hello etter å ha sett en advarsel i Event Viewer som sier at " Windows Hello for Business-klargjøring vil ikke bli lansert ". Berørte brukere rapporterer at de ser konstante feil av denne typen (uansett om Windows Hello brukes eller ikke). Problemet er ikke spesifikt for en bestemt Windows-versjon ettersom det rapporteres å forekomme på Windows 7, Windows 8.1 og Windows 10.

Hva forårsaker " Windows Hello for Business-klargjøring vil ikke bli lansert "?

Vi undersøkte dette problemet ved å se på forskjellige brukerrapporter og reparasjonsstrategiene som de mest berørte brukerne har brukt for å løse denne spesielle feilmeldingen i Event Viewer. Basert på våre undersøkelser er det flere forskjellige scenarier som er kjent for å utløse dette problemet:

 • Windows Hello for Business-policyen er aktivert - Denne lokale gruppepolicyen er kjent for å forårsake konstante Event Viewer-feil relatert til Windows Hello. De fleste berørte brukere har rapportert at feilene har sluttet å vises når de har brukt Local Group Policy Editor eller Register Editor for å deaktivere den.
 • Logg gir er aktivert for Windows Hello - Loggleverandør må være aktivert for at feilhendelsene skal genereres. Du kan også kvitte deg med feilmeldingene knyttet til Windows Hello ved å deaktivere Loggering. Men å gjøre dette tilsvarer å maskere problemet i stedet for å behandle det.

Hvis du leter etter en metode som vil forhindre at " Windows Hello for Business-klargjøring ikke vil bli lansert " -feilen i å fylle opp Event Viewer, vil denne artikkelen gi deg flere feilsøkingsstrategier. Nedenfor vil du oppdage flere forskjellige reparasjonsstrategier som andre brukere i en lignende situasjon har brukt for å få problemet løst.

For best resultat, følg metodene i den rekkefølgen de presenteres siden de er ordnet etter effektivitet og alvorlighetsgrad. En av dem er nødt til å løse problemet i ditt spesielle scenario.

Metode 1: Endre Windows Hello-policyen

Som noen brukere har rapportert, er det en metode som lar deg håndheve en policy på maskinen din som vil sikre at " Windows Hello for Business-klargjøring ikke vil bli lansert " -feilen ikke lenger vil fylle opp Event Viewer .

Det er to forskjellige retningslinjer du må justere for å sikre at problemet er løst. Slik endrer du WIndows Hello-policyen for å forhindre at Event Viewer-meldingen vises igjen:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter “ gpedit.msc ” og trykk Enter for å åpne Local Group Policy Editor .

  Merk: Hvis du får en feilmelding mens du skriver denne kommandoen, er det sannsynligvis fordi Windows-versjonen ikke inkluderer gruppepolicyeditoren. I dette tilfellet kan du følge denne artikkelen ( her ) for å installere Local Group Policy Editor på Windows 10.

 2. Når du kommer inn i den lokale gruppepolicyeditoren, bruker du venstre rute for å navigere til følgende sted:

  Datakonfigurasjon> Administrative maler> Windows-komponenter> Microsoft Passport for Work (eller Windows Hello for Business). Flytt deretter til høyre rute og dobbeltklikk på Bruk Microsoft Passport for Work (eller Bruk Windows Hello for Business ) og sett policyen til Deaktivert.

  Merk: For å sikre at feilen ikke vises igjen, må du også deaktivere den fra følgende plassering: Brukerkonfigurasjon> Administrative maler> Windows-komponenter> Microsoft Passport for Work (eller Windows Hello for Business)

 3. Start datamaskinen på nytt og se om Event Viewer har sluttet å vise feil om Windows Hello for Business.

Hvis du fremdeles ser nye forekomster av " Windows Hello for Business-klargjøring vil ikke bli lansert " -feilen, eller hvis denne metoden ikke gjaldt, kan du gå til neste metode nedenfor.

Metode 2: Bruk Registerredigering til å deaktivere PassportforWork-policyen

Hvis den første metoden ikke gjaldt, eller du ikke ønsket GPedit-verktøyet, kan du replikere det samme trinnet fra Registerredigering. På denne måten vil du sikre at du ikke ser noen nye Event Viewer-hendelser med feilen " Windows Hello for Business provisioning will not be Launch ".

Men husk at endringen bare vil gjelde for en datamaskin. Hvis du opplever feilen på flere datamaskiner fra samme nettverk, er metode 1 å foretrekke.

Slik gjør du for å deaktivere PasswordforWork- policyen ved hjelp av Registerredigering:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “regedit” og trykk Enter for å åpne Registerredigering . Når UAC (User Account Control) blir bedt om det , klikker du Ja for å gi administrative rettigheter.
 2. Når du kommer inn i Registerredigering, bruk venstre side for å navigere til følgende sted:

  Datamaskin \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Policies \ Microsoft

 3. Når du kommer til dette stedet, flytt til høyre rute, høyreklikk på et ledig område og velg Ny> Dword (32-bit) verdi og gi den navnet PassportForWork .
 4. Dobbeltklikk på PasswordForWork og sett verdidataene til 0 for å deaktivere Windows Hello for Business, og klikk OK for å bekrefte.
 5. Lukk Registerredigering og start datamaskinen på nytt for å se om denne prosedyren har vært vellykket.

Ved neste oppstart, sjekk Event Viewer og se om det er en ny " Windows Hello for Business-klargjøring vil ikke bli lansert " -feil. Hvis du fremdeles ser nye feilhendelser, kan du gå ned til neste metode nedenfor.

Metode 3: Deaktivering av loggleverandøren for Windows Hello

En annen grunn til at du kan se konstant Hendelsesliste hendelser med meldingen “ Windows Hei for Business klargjøring vil ikke bli lansert ” feilen er at maskinen ikke har den nødvendige maskinvaren for å logge på med Hello.

I dette tilfellet er den eneste gjeldende metoden å følge trinnene nedenfor for å deaktivere loggleverandøren for Windows Hello. Dette forhindrer at tilknyttede hendelser logges, noe som sparer deg fra å motta nye feilmeldinger i Event Viewer.

Merk: Husk at denne metoden bare vil maskere problemet, ikke løse det. Så selv om du slutter å motta " Windows Hello for Business-klargjøring vil ikke bli lansert " -feil, vil det være fordi Logg- tilbudet blir deaktivert, ikke fordi problemet ble løst.

Her er en rask guide for deaktivering av loggleverandør for Windows Hello via Registerredigering:

 1. Trykk Windows-tast + R for å åpne opp en Kjør -dialogboksen. Skriv deretter inn “regedit” og trykk Enter for å åpne Registerredigering .
 2. Inne i Registerredigering, bruk navigeringslinjen (venstre rute) for å lime inn følgende sted og komme dit umiddelbart eller navigere til det manuelt:

  Datamaskin \ HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ WMI \ Autologger \ EventLog-Application \ {23b8d46b-67dd-40a3-b636-d43e50552c6d}

 3. Når du kommer dit, flytt til høyre side og dobbeltklikk på Aktiver DWORD. Deretter setter du Aktiver DWORD til 0 for å deaktivere loggleverandøren for Windows Hello.
 4. Lukk Registerredigering og start datamaskinen på nytt for å tvinge endringene til å tre i kraft.
 5. Ved neste oppstart bør du ikke lenger se nye Event Viewer-feil relatert til Windows Hello.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det