Fix: & lsquo; Trådløs lading satt på pause & rsquo; i Galaxy Note-telefoner

Samsungs arsenal av telefoner inkluderer en "Note" -serie som har mobilenheter med stor skjerm med en "S" -penn som kan brukes til å utføre forskjellige funksjoner. Samsung utvider også funksjonene for hurtiglading og trådløs lading til disse mobilene, men ganske nylig har det kommet mange rapporter om at telefonen ikke lades på den trådløse laderen, og etter 10-15 sekunder med å plassere telefonen på laderen, ble en " trådløs lading stoppet ”Meldingen kan sees.

Hva forårsaker feilen "Trådløs lading satt på pause"?

Etter å ha mottatt mange rapporter fra flere brukere, bestemte vi oss for å undersøke problemet og utviklet et sett med løsninger som utryddet problemet for de fleste av våre brukere. Vi så også på årsakene til at denne feilen ble utløst, og oppførte dem nedenfor.

 • Defekt lader: Det er mulig at laderen du bruker til å lade enheten er skadet eller at den ikke er riktig tilkoblet.
 • Systembuffer: Cache lagres av applikasjoner for å redusere lastetider og gi brukerne en jevnere opplevelse. Imidlertid kan denne cachen over tid bli ødelagt, noe som igjen kan påvirke mange funksjoner på telefonen. Derfor er det mulig at den ødelagte hurtigbufferen begrenser telefonens funksjonalitet og forårsaker problemer.
 • Alternativ for hurtig trådløs lading: I noen tilfeller, hvis alternativet for hurtig trådløs lading i innstillingene er deaktivert, fungerer funksjonen for trådløs lading ikke og lades ikke videre.
 • Utdaterte applikasjoner: Hvis enkelte applikasjoner ikke er oppdatert til de nyeste versjonene, kan de forstyrre viktige systemfunksjoner og forhindre at de fungerer som de skal. Derfor må både Galaxy Apps og tredjepartsappene oppdateres til de nyeste versjonene.
 • Utdatert programvare: Visse feil og ytelsesrettinger blir gitt til brukere i programvareoppdateringer. Det er mulig mobiltelefonen anskaffet en feil som forstyrrer viktige elementer i systemet og forhindrer riktig funksjonalitet. Derfor må programvareoppdateringer brukes for å minimere slike problemer.

Nå som du har en grunnleggende forståelse av problemets natur, vil vi gå videre mot løsningene. Sørg for å implementere disse løsningene i den spesifikke rekkefølgen de leveres i for å unngå konflikter.

Løsning 1: Kontrollere laderen

Som det mest grunnleggende feilsøkingstrinnet, anbefaler vi deg å sjekke om laderen er riktig tilkoblet . Koble også laderen til en annen telefon eller telefonen til en annen lader og sjekk om ladeprosessen er startet. Hvis laderen fungerer bra med andre enheter, fortsett med løsningene nedenfor

Løsning 2: Slå på hurtigvalg for trådløs lading

Det er mulig at visse funksjoner i alternativet for trådløs lading kan være begrenset hvis alternativet for hurtig trådløs lading ikke er aktivert i innstillingene. Derfor vil vi i dette trinnet slå på "Fast Wireless Charging" -funksjonen "i innstillingene. For det:

 1. Dra ned varslinger panel og velg “ Innstillinger ” -ikonet.
 2. I Innstillinger, trykk på " Avanserte funksjoner " og trykk på " Tilbehør "
 3. Under overskriften Fast Wireless Charger, slå alternativet " Fast Wireless Charging " " ON ".
 4. Koble laderen og sjekk om problemet vedvarer.

Løsning 3: Oppdatering av PlayStore-applikasjoner

Hvis visse tredjepartsapplikasjoner ikke oppdateres til de nyeste versjonene, kan de forstyrre viktige deler av enheten og forårsake konflikter med visse funksjoner. Derfor vil vi i dette trinnet sjekke og oppdatere alle tredjepartsapplikasjoner.

 1. Trykk på Google Play -butikken -ikonet og deretter på “ Meny ” -knappen i øverste venstre hjørne .
 2. Inne i menyen , klikk på “ Mine apper og spill ” -alternativet.
 3. Trykk på alternativet " Se etter oppdateringer " eller på " oppdater " -ikonet hvis kontrollprosessen allerede er fullført.
 4. Klikk på " Oppdater alt " hvis det er oppdateringer tilgjengelig.
 5. Vent til den laster ned og installerer nødvendige oppdateringer til applikasjonene.
 6. koble din lader og sjekke for å se om problemet vedvarer.

Løsning 4: Oppdatering av Galaxy Apps

Samsung sender sine mobiltelefoner med noen forhåndsinstallerte applikasjoner som er nødvendige for visse funksjoner de tilbyr. De kan forårsake konflikter i systemet hvis de ikke oppdateres til de nyeste versjonene. Derfor vil vi i dette trinnet oppdatere Samsung-applikasjonene. For det:

 1. Trykk på " Galaxy Apps " -appen og klikk på " Galaxy Apps " -alternativet øverst til venstre.
 2. Trykk på " Mine apper " og deretter på " Oppdateringer " for å se etter nye oppdateringer.
 3. Trykk på " Oppdater alt " hvis oppdateringer er tilgjengelige for de installerte Galaxy-applikasjonene.
 4. Vent til oppdateringene lastes ned og installeres .
 5. koble din lader og sjekke for å se om problemet vedvarer.

Løsning 5: Se etter programvareoppdateringer

Programvareoppdateringer gir ofte mange feilrettinger, og hvis viktige programvareoppdateringer ikke er installert på enheten, kan det hende at mange feil ikke oppdateres. Derfor vil vi i dette trinnet sjekke om noen programvareoppdateringer er tilgjengelige. For det:

 1. Dra ned varslingsruten og trykk på " Innstillinger- ikonet ".
 2. Rull ned og klikk på “ Programvareoppdateringer ” alternativet.
 3. Velg alternativet " Se etter oppdateringer " og vent til kontrollprosessen er ferdig.
 4. Trykk på alternativet " Last ned oppdateringer manuelt " hvis oppdateringer er tilgjengelige.
 5. Oppdateringene blir nå automatisk lastet ned, og når meldingen ber deg om å installere dem, velgJa ”.
 6. Telefonen vil nå bli startet på nytt og oppdateringer vil bli installert , og etter det vil starte opp igjen opp som normalt .
 7. Koble laderen og sjekk om problemet eksisterer.

Løsning 6: Tørke cachepartisjon

Hvis hurtigbufferen er ødelagt, kan det føre til mange problemer med viktige elementer i systemapplikasjoner og funksjoner. Derfor vil vi i dette trinnet slette hurtigbufferen gjennom gjenopprettingsmodus. For det:

 1. Hold nede strømknappen og velg “Slå AV”.
 2. Hold "Hjem" -knappen og "VolumeUP" -knappen samtidig, og trykk deretter og hold inne "Av / på" -knappen også.
 3. Når skjermbildet Samsung Logo vises, slipper du bare “Av / på” -tasten.
 4. Når Android-logoskjermen viser slipp alle tastene, kan skjermen vise "Installing System Update" i et par minutter før Android Recovery Options vises.
 5. Trykk på "Volum ned" -tasten til "Wipe Cache Partition" er uthevet.

 6. Trykk på "Power" -knappen og vent på at enheten tømmer cachepartisjonen.
 7. Når prosessen er fullført, navigerer du nedover listen gjennom "Volum ned" -knappen til "Start systemet på nytt nå" er uthevet.
 8. Trykk på "Av / på" -tasten for å velge alternativet og starte enheten på nytt.
 9. Når enheten er startet på nytt , kobler du til laderen og sjekker om problemet vedvarer.

  Merk: Du må være veldig forsiktig med denne prosessen fordi selv en liten feil under dette kan føre til at telefonprogramvaren blir muret permanent.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det