Fix: HDMI Ingen signal

Etter hvert som tiden går, tar flere og flere selskaper imot begrepet HDMI-tilkobling. Hva er det ikke å like? Den kobles enkelt inn og overfører både video og lyd med muligheten til å støtte enorme oppløsninger. Den har allsidighet og har mer eller mindre blitt hovedmediet for forbindelse mellom elektroniske enheter.

Med mer elektronikk som inkluderer dette konseptet, er brukerne sikker på å støte på problemer der de ikke er i stand til å koble seg til skjermen, TV osv. Og møte meldingen "No signal" på skjermen. Ikke bekymre deg, du kan avbryte forbindelsen mellom elektronikken din på kort tid. I de fleste tilfeller er problemet bare med konfigurasjonen av enten programvareinnstillingene eller portinnstillingene.

Løsning 1: Kontrollere inngangskilde

Før vi går videre til å sjekke kablene og systeminnstillingene, anbefales det at du sjekker inngangskilden på skjermen eller TV-en. Skjermelektronikk har ikke en eneste inngangskilde. De har kompatibiliteten som skal brukes av forskjellige innganger som VGA, HDMI, skjermport etc.

Forsikre deg om at du har koblet kabelen riktig til i de riktige portene, og endre inngangskilden til skjermen / TV-en fra VGA til HDMI . Gjennomfør alle endringene og avslutt innstillingene. Hvis dette lyktes, vil du kunne se endringen umiddelbart.

Merk: Mange TV-er og skjermer har denne inngangskildeknappen gjemt bort til sidene. Enten se i brukerhåndboken, sjekk fysisk eller slå opp modellen din på internett for å finne ut hvor disse knappene er plassert. Du kan også ha en inngangsknapp på fjernkontrollen hvis du bruker en TV.

Løsning 2: Kontrollere tilkoblinger og projeksjoner

Hvis riktig inngangskilde er valgt, kan vi sjekke om tilkoblingene er plugget i riktig port på både utdataenheten og inngangsenheten. Videre bør du også sjekke om de riktige projeksjonene er satt på datamaskinen din.

 1. Trykk på Windows + P og velg riktig projeksjon som du prøver å få. Du kan velge Duplicate eller Extend for å bruke den andre skjermen riktig.

 1. Sjekk nå om riktig ledning er koblet til riktig HDMI-port . Som du kan se på bildet, ligner HDMI-porten på USB-tilkoblingen. Forsikre deg om at ledningene er riktig satt inn i begge modulene i riktige porter, og at løsning 1 er gyldig.

Løsning 3: Motorsykling på skjermen / TV-en

Motorsykling er en handling for å slå av en elektronikk helt av og deretter på igjen. Årsaker til motorsykling inkluderer å ha en elektronisk enhet å initialisere settet med konfigurasjonsparametere på nytt eller gjenopprette fra en tilstand eller modul som ikke svarer. Den brukes også til å tilbakestille alle nettverkskonfigurasjonene eller andre systemkonfigurasjoner, ettersom de alle går tapt når du slår elektronikken helt av.

 1. Koble alle HDMI-kilder fra inngangene.
 2. koble skjermen / TV fra hovedstrømforsyningen og vente i minst 10 minutter .

 1. kobler Monitor / TV tilbake på og koble alle HDMI-kabler en gang om gangen.
 2. Slå på inngangsenheten (kan være PS4, Xbox, Computer, Laptop etc.).
 3. Gjenta nå trinn 3-4 for hver HDMI-enhet, og sjekk om inngangen mottas riktig.

Merk: Du kan også prøve følgende rutine hvis normal motorsykling ikke fungerer:

 • Slå på skjermen / TV-en og Blu-ray-spilleren (eller hvilken som helst enhet som brukes av deg).
 • Forsikre deg om at alle modulene er på og at TVen / skjermen er satt til å motta signalene via HDMI-kilden.
 • Riv begge enhetene fra strømmen, eller slå av strømkontakten . Vi prøver å slå dem av samtidig.
 • Slå på strømmen igjen og magi vil skje (hvis du er heldig).

Du kan også prøve å ta ut strømledningen, holde strømknappen i 2 minutter, koble til strømledningen og slå på alt igjen.

Løsning 4: Kontrollere maskinvare

Hvis alle trinnene ovenfor ikke virker, er det riktig tidspunkt å sjekke maskinvaren din. Det er mulig at HDMI-kabelen du bruker, ikke fungerer eller er skadet. Videre er det også mulig at skjermen / TV-en du bruker ikke er funksjonell eller omvendt. Vi må utføre noen kontroller før vi går videre med de andre løsningene.

 • Bytt ut HDMI-kabelen . Før du kjøper en ny, kan du prøve å koble den gamle til et annet system og se om den fungerer. Hvis det ikke fungerer, betyr det sannsynligvis at kabelen er skadet. Bytt ut kabelen og prøv igjen.
 • Prøv en annen inngangskilde til skjermen eller TV-en. Hvis du bruker en bærbar datamaskin som inngangskilde, kan du prøve å koble til en annen bærbar datamaskin og se om dette gjør noen forskjell. Hvis signalet blir oppdaget fra den andre bærbare datamaskinen, betyr det at det enten er noen feilkonfigurasjoner på den bærbare datamaskinen, eller at HDMI-porten ikke fungerer.
 • Du kan også prøve å isolere problemet og se om skjermen / TV-en fungerer som den skal med andre innganger.
 • Hvis du bruker en HDMI til VGA-omformer , kan dette være dårlige nyheter. For å bekrefte at HDMI-modulen på både inngang og utgang fungerer som den skal, bruk en ren HDMI-kabel og sjekk.

Løsning 5: Oppdatering / tilbakestilling av drivere

Denne løsningen er spesifikk for innganger som leveres av en datamaskin eller bærbare datamaskiner (ikke Xbox eller PS4 osv.). Hvis du har dette problemet etter at du har oppdatert grafikkdriverne, kan du prøve å rulle dem tilbake til en tidligere versjon. På den annen side kan du prøve å oppdatere dem til den siste versjonen.

 1. Trykk på Windows + R , skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter.
 2. Når du er i enhetsbehandling, utvider du skjermkort og klikker på “ Oppdater driver ”.

 1. Nå har du to alternativer; enten kan du automatisk velge å oppdatere eller først, laste ned fra produsenten og deretter velge driverfilen manuelt ved hjelp av den andre metoden. Hvis du kjører tilbake drivere, laster du ned den eldre versjonen og velger det andre alternativet for å bla til driveren du nettopp lastet ned.

 1. Start datamaskinen på nytt etter at du har gjort de nødvendige endringene, og sjekk om problemet er løst.

I tillegg til disse løsningene kan du også prøve:

 • Fabrikkinnstilling av TV / monitor.
 • Kontrollere datamaskinens PSU . Noen ganger fungerer alt som forventet, men på grunn av lite strøminngang til grafikkortet kan dette fenomenet oppstå.
 • Sjekk om GPUen din er riktig koblet til datamaskinen.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det