Fix: Overwatch Ingen kompatibel grafikkmaskinvare ble funnet

Feilen “Ingen kompatibel grafikkmaskinvare ble funnet” oppstår vanligvis når Overwatch ikke oppdager og bruker ressursene til grafikkmaskinvaren på datamaskinen. Dette problemet ble hyppigere etter Creators Update av Windows 10.

Årsakene bak denne feilen er veldig generiske. I noen tilfeller er en ny driver fra Nvidia årsaken, mens det også kan være problemet med kompatibel oppløsning. Uansett hva, kan denne feilen løses i løpet av få minutter ved å bruke løsningene nedenfor. Start fra den første og arbeid deg nedover.

Løsning 1: Aktivere GPU-skalering for AMD-grafikkmaskinvare

GPU-skalering er en funksjon av moderne grafikkbehandlingsenheter som er designet for å sikre at bildesignalene til ethvert spill / applikasjon passer til skjermen. GPU-skalering er en veldig nyttig funksjon i situasjoner der GPU gir en annen oppløsning sammenlignet med skjermens opprinnelige oppløsning.

Etter omfattende feilsøking ser det ut til at datamaskiner som kjører AMD-grafikkmaskinvare, hadde problemet med å skalere GPU-utgangen automatisk. Etter at funksjonen var aktivert, forsvant feilmeldingen, og spillet kunne starte som forventet. Uansett produsent, prøv å aktivere GPU-skalering og se om det gjør susen.

  1. Høyreklikk på et tomt område på skrivebordet ditt og klikk “ AMD Radeon Settings ”.

  1. I AMD Radeon-innstillinger klikker du på ' Skjerm' tilstede nær toppen av skjermen.

  1. Slå GPU-skaleringsalternativet til “På” i stedet for “Av” .

  1. Etter å ha brukt de nødvendige endringene, start datamaskinen på nytt og prøv å starte spillet igjen. Forsikre deg om at du kjører spillet i administratormodus.

Løsning 2: Installere de nyeste Windows-oppdateringene

Windows lanserer viktige oppdateringer som er rettet mot feilrettinger i operativsystemet. Hvis du holder tilbake og ikke installerer Windows-oppdateringen, anbefaler vi på det sterkeste at du gjør det. Windows 10 er det nyeste Windows-operativsystemet, og nye operativsystemer tar mye tid å bli perfekte i alle henseender.

Det er mange problemer som fortsatt venter med operativsystemet, og Microsoft lanserer hyppige oppdateringer for å målrette disse problemene.

  1. Trykk på Windows + S- knappen for å starte startmenyens søkefelt. Skriv “ Windows update ” i dialogboksen . Klikk på det første søkeresultatet som kommer frem.

  1. Når du er i oppdateringsinnstillingene, klikker du på knappen som sier " Se etter oppdateringer ". Nå vil Windows automatisk sjekke for tilgjengelige oppdateringer og installere dem. Det kan til og med be deg om en omstart.

  1. Start datamaskinen på nytt etter oppdatering og sjekk om problemet ditt ble løst.

Løsning 3: Avinstallere problematiske applikasjoner fra tredjeparter

Vi observerte også at problemet ble løst umiddelbart etter at alle problematiske tredjepartsapplikasjoner ble avinstallert. Det er noen applikasjoner som bruker GPUen mye, og lar ikke Overwatch bruke ressursene slik de trenger, derav feilmeldingen. Programmer som skjermopptakere osv. Bør målrettes først. Trykk på Windows + R , skriv " appwiz.cpl " og trykk Enter for å få frem alle applikasjonene som er installert på datamaskinen.

Det er ikke rapportert om noen spesifikke applikasjoner, men du bør tenke og diagnostisere dem selv da hver datamaskinkonfigurasjon er forskjellig. Ta hensyn til programvare som har en tendens til å bruke GPUen din. Prøv å stoppe / lukke dem før du vurderer muligheten for å avinstallere dem for godt. Hvis denne løsningen ikke viser seg å lykkes, kan du gå videre til de neste.

Løsning 4: Endre skjermoppløsningen

Som vi forklarte ovenfor, ser det ut til å være et løsningsproblem etter at skaperne har oppdatert. Spillet kan ikke bruke den høye egendefinerte oppløsningen på datamaskinen din, og derfor vises feilmeldingen. Vi kan prøve å endre datamaskinens oppløsning og starte spillet. Hvis spillet starter som forventet, kan du endre oppløsningen din etter at du har lukket spillet.

  1. Høyreklikk på et tomt område på skrivebordet ditt og velg " Skjerminnstillinger ".

  1. Bla til slutten av innstillingssiden og velg “ Avanserte skjerminnstillinger ”.

  1. Endre oppløsningen til en annen verdi i stedet for det ene settet. For eksempel var skjermens opprinnelige oppløsning 1366 x 768, men etter å ha endret den til standard 1280 x 720 startet spillet ordentlig. Trykk på Bruk for å lagre endringene og avslutte. Hvis spillet starter uten problemer, kan du endre oppløsningen til din standard.

Løsning 5: Rullende NVIDIA-drivere

Hvis du har Nvidia-grafikkmaskinvare installert på datamaskinen din, kan du prøve å rulle driverne tilbake til en tidligere versjon. Det ser ut til at de nye driverne som automatisk installeres ved hjelp av Windows-oppdateringen, ikke er kompatible med Overwatch. Vi kan prøve å rulle driverne manuelt og se om de løser problemet. Hvis dette ikke fungerer, kan vi prøve å installere standarddriverne ved å avinstallere den nåværende.

  1. Trykk på Windows + R , skriv “ devmgmt. msc ”i dialogboksen og trykk Enter.
  2. Når du er i enhetsbehandling, utvider du " Skjermkort ", høyreklikker på Nvidia-maskinvaren og klikker på " Egenskaper ".

  1. Naviger til “ Driver ” -fanen og klikk på “ Roll back Driver ”. Etter å ha rullet driveren tilbake, start datamaskinen på nytt og prøv å starte Overwatch igjen.

Løsning 6: Oppdatering av grafikkdriver

Hvis alle løsningene ovenfor ikke fungerer, kan vi prøve å oppdatere grafikkdriveren. Det kan være mulig at grafikkdriveren ikke er riktig konfigurert eller er utdatert. Vi må slette alle driverfilene helt før vi installerer den nye driveren, derfor må vi bruke verktøyet Display Driver Uninstaller. Du kan enkelt laste ned verktøyet over internett.

  1. Etter å ha installert Display Driver Uninstaller (DDU) , start datamaskinen i sikker modus . Du kan lære hvordan du starter datamaskinen i sikker modus ved å lese artikkelen om den.
  2. Etter at du har startet datamaskinen i sikker modus, start applikasjonen som nettopp var installert. Velg alternativet Sikker modus .

  1. Etter å ha startet applikasjonen, velg det første alternativet “ Rengjør og start på nytt ”. Programmet avinstallerer deretter de installerte driverne automatisk og starter datamaskinen på nytt i samsvar med dette.

  1. Start datamaskinen i normal modus og start applikasjonen. Start GeForce-applikasjonen, åpne kategorien " Drivere " og klikk på knappen " Last ned driver ". Skriv inn spesifikasjonen din på høyre side av skjermen og klikk " Start søk " for applikasjonen for å søke etter de optimale driverne for datamaskinen.

  1. Etter at driveren er oppdatert, start datamaskinen på nytt og sjekk om problemet er løst.

Merk: Her har vi sett hvordan du installerer Nvidia-driverne ved hjelp av GeForce Experience-applikasjonen for å laste dem ned. Alternativt kan du laste ned driverne fra det offisielle nettstedet og installere dem ved hjelp av enhetsbehandling.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det