Hva er: $ WINRE_BACKUP_PARTITION.MARKER-fil, og skal jeg slette den?

Mange Windows 10-brukere finner en fil med navnet “ $ WINRE_BACKUP_PARTITION.MARKER ” i rotkatalogen etter Windows-oppdateringer. Denne filen kan vises for noen brukere og ikke for andre. Brukerne er imidlertid nysgjerrige på at denne filen vises i systemkatalogen sin og vil vite om den er trygg å slette eller ikke. I denne artikkelen vil vi fortelle deg om denne filen er legitim, sikker og viktig for systemet ditt.

Denne filen er mest etterlatt av jubileumsoppdateringen for Windows 10, og filstørrelsen vil være 0 byte. WINRE står for Windows Recovery Environment. I så fall kan denne filen være relatert til sikkerhetskopiering av Windows 10 til forrige oppdatering. Det er ingen sikker informasjon om denne filen, de fleste er meninger fra brukere, men en ting er sikkert at dette er relatert til de nye oppdateringene av Windows 10. De fleste brukere klarte ikke å finne denne filen på systemet sitt med et nytt installert Windows.

Legitim Windows-komponent eller sikkerhetstrussel?

Noen ganger blir brukere nysgjerrige på ukjente filer på systemet sitt og tenker om disse filene eller applikasjonene er legitime eller ikke. Dette er fordi det meste av tiden kamuflerer noe skadelig programvare som en legitim fil. Du kan sjekke om filen ligger i rotkatalogen C: \ eller noen ganger i systemreservert partisjon, så er det en legitim fil som er igjen av Windows-oppdateringer.

Hvis den ikke ligger på det nevnte stedet, må du kjøre en fullstendig systemskanning. Du kan prøve å laste ned Malwarebytes for Windows og kjøre den for å skanne systemet.

Kan jeg slette $ WINRE_BACKUP_PARTITION.MARKER fil?

De fleste brukere som prøvde å slette denne filen fra systemet har rapportert at dette ikke skaper noen konflikt med Windows-operativsystemet eller oppdateringer. Dette er fordi filstørrelsen er 0 byte og knapt inneholder noe viktig. Å fjerne filen har ingen innvirkning på oppstart av Windows eller de oppdaterte programmene. Hvis vi ønsker en endelig konklusjon om sikkerheten, så Ja, det er trygt å slette denne filen fra systemet ditt. Det er ingen bestemt metode for å slette denne filen. Du kan ganske enkelt gå til systemkatalogen din der denne filen ligger og slette den ved standard slettingsmetode.

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det