LØST: Ugyldig IMEI

Noen ganger når du tilbakestiller fabrikken til Android-telefonen din, får du ikke signal om SIM-kortet ditt, ellers vil det bare vises som nødanrop. Det kan oppstå på grunn av ugyldig IMEI-problem på telefonen. For å sjekke om du har ugyldig IMEI-problem på telefonen, kan du ringe * # 06 #. En popup-rute vil vises der hvis IMEI vil være til stede nummeret vises, og hvis det ikke er til stede, vil det vises som ugyldig IMEI. Ugyldig IMEI-problem kan også oppstå etter installasjon av en ny rom eller etter oppgradering av systemet. I denne artikkelen vil jeg lære deg hvordan du løser ugyldig IMEI-problem på tilpassede ROM-forankrede Android-telefoner.

Det er få ting som kreves for å løse disse problemene

  • MTK-basert telefon (må ha MTK Engineer Mode)
  • Root Access (må være en rotfestet telefon)
  • IMEI-nummer (IMEI-nummeret finnes på baksiden av telefonen. Ta ut batteriet og se etter IMEI 1 for SIM 1 og IMEI 2 for SIM 2. Det finnes også på emballasjen på mobilen.)

image1

Last ned MobileUncle Tools fra Google Play Store.

Etter at du har installert appen og åpnet Engineer Mode .

image2

Velg Engineer Mode (MTK).

image3

Velg CDS-informasjon.

image4

Velg Radioinformasjon.

bilde5

Velg SIM som du vil konfigurere for IMEI

image6

Klikk Etter AT + og skriv inn E fra tastaturet Velg EGMR = 1,7, ”” for SIM 1. Skriv IMEI i kommaer (Eksempel AT + EMGR = 1,7, ”234 23 42 432 843 4 ″) og trykk SEND PÅ KOMMANDO. Det er det. For SIM 2 Etter AT + Tast inn E fra tastaturet og velg EGMR = 1,10, ”” og skriv IMEI i kommaer. Trykk deretter på knappen “SEND PÅ KOMMANDO”

image7

Anbefalt

Fix: Minecraft svarer ikke
Hva er Digital TV Tuner Device Application Application og bør det fjernes?
Hva er FileRepMalware og bør du fjerne det